Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 9 din 3187

Povestea unei afaceri cu inghetata italiana, cu vanzari de peste 4 milioane Euro pe an

16 04 2019, ora 16:48

O afacere cu inghetata, creata dupa model italian, face in Romania peste 4 milioane de euro pe an. Povestea ei a inceput cu cinci ani in urma cand un antreprenor cu experienta in domeniu Horeca ajungea la Rimini pentru a urma un curs de gelatier.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 1,97 milioane de euro pe BVB

16 04 2019, ora 14:38

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 9,42 milioane lei (1,97 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Trei motive pentru care Tezaur nu merge asa cum si-au imaginat autoritatile

16 04 2019, ora 14:03

Statul tot incearca sa se imprumute de la populatie prin intermediul emisiunilor Tezaur. Ofera randamente superioare dobanzilor bancare, pe deasupra castigul este neimpozabil si, totusi, Programul nu prea merge. De fapt merge, dar nu la anvergura dorita. Vorbim, de fapt, de doar 0,3% din populatie care a dorit sa achizitioneze aceste certificate, luand in calcul ca anul trecut au fost circa 52.000, iar anul acesta, cel mai probabil, au fost o parte dintre cei de anul trecut, avand in vedere ca exista o limita de suma/emisiune.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Ce isi doresc angajatii de Paste si ce prime vor sa dea angajatorii

16 04 2019, ora 12:39

Peste jumatate dintre angajatori (55%) vor acorda in acest an prime sau beneficii salariatilor cu ocazia sarbatorilor de Paste, iar aproape jumatate dintre acestia spun ca valoarea va fi de pana la 150 de lei, arata un sondaj realizat de BestJobs. De asemenea, in circa 20% din cazuri, valoarea primelor va fi cuprinsa intre 151 si 200 de lei, iar pentru restul de 30% va fi chiar mai mare de acest nivel.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au deschis in crestere

16 04 2019, ora 10:07

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au deschis in apreciere sedinta de tranzactionare de astazi.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

DOCUMENT Discutiile dintre dealerii bancari, emailurile schimbate, neincrederea interbancara, ingrediente perfecte pentru a presupune ca ROBOR a fost manipulat in 2008. Dar a fost?

16 04 2019, ora 09:30

Septembrie 2008. Bancile nu mai aprobau limite de tranzactionare pentru contrapartidele lor sau le aprobau doar pentru scadente de pana la o luna. Octombrie. Situatia lichiditatii si a dobanzilor era critica. ROBOR-ul a sarit la cer, multa lume speculand ca la mijloc ar putea fi o intelegere intre banci. Consiliul Concurentei a intrat pe fir, dar investigatia a fost inchisa. Marti este asteptat raportul Comisiei economice din Senat in legatura cu presupusa manipulare a ROBOR, banuiala care a si dus la inlocuirea acestui indice din formula de calcul a ratelor la creditele in lei cu dobanda variabila. Vezi mai jos emailurile interne schimbate de banci, discutiile care au avut loc intre dealeri si raportul integral al Concurentei.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Corporate Report: Mazda risca sa primeasca amenzi grele de la UE; Netflix a trecut de 150 de milioane de abonati pe plan global; SpaceX intra in echipa NASA de deturnare a asteroizilor

16 04 2019, ora 05:47

Succes si harakiri: Mazda va fi penalizata de cresterea semnificativa a vanzarilor Netflix inca domina in Urzeala Streamingului, dar iarna va fi lunga si grea Elon Musk se asigura ca va avea de unde sa decoleze spre Marte

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

BVB Rulaj de doar 28 milioane de lei

16 04 2019

*Indicii BVB au inchis mixtLichiditatea inregistrata in sedinta de tranzactionare de ieri de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost de 28,55 milioane de lei, 6 milioane de euro, peste valoarea transferata in sedinta anterioara, dar sub media zilnica din acest an, care a coborat la 42,3 milioane de lei.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

CONFERINTA "BURSA" PENTRU PIATA DE CAPITAL / RAPORT INTOCMIT DE ZIARUL BURSA ASUPRA PIETEI DE CAPITAL, DE LA DATA CAND BVB S-A PRIVATIZAT Bursa de Valori Bucuresti este decuplata de economia nationala

16 04 2019

* Nu serveste valorificarii economisirilor * Nu este reprezentativa pentru starea economiei nationale * Nu serveste capitalizarii societatilor emitente Sirurile statististice nu stabilesc vreo corelatie intre procesul de economisire si valoarea tranzactiilor de la Bursa de Valori Bucuresti: - Intre 2005 si 2018, valoarea anuala a tranzactiilor la BVB, in raport cu valoarea depozitelor bancare ale gospodariilor si companiilor nefinanciare, a scazut de 3,5 ori, de la 11%, la 3,6%, coborare generata de faptul ca economiile au crescut, in timp ce valoarea tranzactiilor a stagnat.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Conferinta "BURSA" dedicata pietei de capital

16 04 2019

Specialisti romani si straini din piata de capital urmeaza sa dezbata, astazi, teme fierbinti ale domeniului, in cadrul celei de-a opta editii a Conferintei "BURSA" dedicata sectorului.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Pagina 9 din 3187