Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 9 din 3626

Financial report Riscurile psihologice ale izolarii in 5 intrebari si raspunsuri. Cetatenii din Italia si Spania incep sa protesteze impotriva piedicilor din viata de zi cu zi. Democratia in Ungaria este “imunocompromisa“

02 04 2020, ora 05:38

Financial Times: Blocajul impus de autoritati incepe sa afecteze tot mai mult oamenii. Cetatenii din Italia si Spania incep sa protesteze impotriva piedicilor dure din viata de zi cu zi The Washington Post: Coronavirusul omoara prima democratie. S-ar putea spune ca Ungaria era deja “imunocompromisa“ Les Echos: Coronavirus: riscurile psihologice ale izolarii in 5 intrebari si raspunsuri Stiri pe scurt.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

BVB Deprecieri pentru indici, in ton cu pietele europene

02 04 2020

* Circa 63% din rulaj, dat de tranzactiile cu actiunile bancareSesiune negativa pentru Bursa de Valori Bucuresti (BVB) in sedinta de tranzactionare de la mijlocul saptamanii, chiar in ziua in care agentia de rating londoneza FTSE Russell a confirmat reclasificarea tarii noastre ca piata emergenta secundara, in luna septembrie a acestui an.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Fondurile Allianz - Tiriac Pensii detin 5,09% din drepturile de vot ale Electrica

02 04 2020

Fondul de pensii administrat privat AZT Viitorul Tau si fondurile de pensii facultative AZT Moderato si AZT Vivace, administrate de Allianz - Tiriac Pensii Private, au ajuns la o detinere de 5,09% din drepturile de vot ale Electrica (EL), se arata intr-un comunicat al companiei remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

IN VEDEREA ADMITERII LA TRANZACTIONARE LA BVB ASF a aprobat certificatul de inregistrare a obligatiunilor Vivre Deco

02 04 2020

* Cele 30.000 de titluri au o valoare nominala de 100 de euro si o dobanda de 5,25% Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat, in sedinta de ieri, emiterea certificatului de inregistrare a obligatiunilor emise de retailerul online de mobila si decoratiuni Vivre Deco, in vederea listarii peSistemul Multilateral de Tranzactionare administrat de Bursa de Valori Bucuresti (BVB), se arata intr-un comunicat al supraveghetorului pietei remis, ieri, Redactiei.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ

01 04 2020, ora 20:04

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare, lichiditatea totala fiind de 18,40 milioane de lei (3,81 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

PENTRU SPRIJINIREA COMBATERII PANDEMIEI DE COVID-19 Aro-Palace pune la dispozitie 25 de camere din Hotelul Coroana

01 04 2020, ora 18:14

Aro-Palace (ARO) va da in folosinta gratuita 25 de camere din Hotelul Coroana, pentru cazarea a 50 de persoane, cadre medicale si personal auxiliar, ca urmare a unei solicitari primite din partea Consiului Judetean Brasov, informeaza emitentul printr-un comunicat remis, astazi, Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

ASF a amendat City Insurance cu 100.000 de lei

01 04 2020, ora 18:10

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a decis sanctionarea societatii City Insurance cu amenda in de 100.000 de lei, pentru o serie de incalcari ale Legii 237/2015 privind metodologia de calcul a rezervelor tehnice, se arata intr-un comunicat al supraveghetorului pietei remis, astazi, Redactiei.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Ministrul Finantelor admite in premiera: Da, e adevarat, economia s-ar putea sa intre in teritoriu negativ/ Masurile fiscale luate de noi echivaleaza cu 3% din PIB/ Saptamana viitoare vom publica proiectia privind deficitul

01 04 2020, ora 16:11

"Cat priveste cresterea economica (din acest an-n.red) nu sunt atat de pessimist. Pentru ca vad si cum raspunde si sectorul privat. O parte dintre ei se reorienteaza, chiar daca nu reusesc toti sa faca asta. Discut foarte mult cu antreprenori si chiar si cu cei din sectorul de Horeca, ei fiind printre cei mai afectati. Da, e adevarat, economia s-ar putea sa fie pe negativ in acest an. Dar nu cred ca scenariile pe care le-am vazut in presa sunt reale", spune ministrul Finantelor intr-un interviu #deladistanta acordat HotNews.ro si StartupCafe.ro.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Cum si in ce investim in criza? Ce ar trebui sa stie si sa faca un investitor pentru a trece prin criza? Vezi ce spune Laurentiu Ciocarlan, managerul fondului de investitii Equiliant Capital, invitat online #deladistanta joi, 2 aprilie de la ora 12.00

01 04 2020, ora 15:16

Laurentiu Ciocarlan, managing partner al fondului de investitii Equiliant Capital va participa joi, 2 aprilie de la ora 12.00, la o intalnire online realizata la distanta si va raspunde intrebarilor cititorilor despre efectele crizei coronavirus in domeniul investitiilor, despre ce masuri pot fi luate pentru a-ti proteja investitiile si mai ales cum investesti in perioade de criza.
  • Adresati intrebari legate de tema intalnirii on-line folosind formularul de comentarii de la sfarsitul articolului.
  • Vor fi acceptate doar comentariile si intrebarile care respecta tema intalnirii si care contin un limbaj decent

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

VIDEO Florin Citu, ministrul Finantelor: In acest moment NU e nevoie sa incheiem un acord cu FMI/ Vom vedea ce decizie vor lua agentiile de rating

01 04 2020, ora 14:52

"In acest moment nu e nevoie sa incheiem un acord cu FMI, spune ministrul Finantelor intr-un interviu #deladistanta acordat HotNews.ro si Startupcafe.ro. "Trebuie sa finantam deficitul bugetar si in acest context ne uitam la toate institutiile internationale care au facilitati pentru perioade de criza, dar fara conditii" , mai spune ministrul Finantelor. Intrebat daca se asteapta la o inrautatire a ratingului suveran din partea principalelor 3 agentii de specialitate- Moodys, Standard & Poors si Fitch- ministrul Finantelor a spus ca nu stie ce decizie vor lua, dar spera ca cele 3 agentii de rating sa faca diferenta intre niste costuri one-off (care se intampla o singura data) si structura economiei.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Pagina 9 din 3626