Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 9 din 3258

Indicii BVB au deschis in teritoriu pozitiv

11 06 2019, ora 10:20

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au deschis in teritoriu pozitiv in sedinta de tranzactionare de astazi.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

DOCUMENT Vlad Alexandrescu: Teodorovici a trimis tuturor institutiilor publice din tara o notificare prin care cere "reducerea numarului de angajati si/sau reducerea cuantumului unor drepturi salariale

11 06 2019, ora 10:14

"Orlando Teodorovici a trimis tuturor institutiilor publice din tara, inclusiv institutiilor de cultura si a institutelor de cercetare, o notificare prin care cere, in mod expres, "reducerea numarului de angajati si/sau reducerea cuantumului unor drepturi salariale", scrie senatorul USR Vlad Alexandrescu pe pagina sa de Facebook. Potrivit documentului, Teodorovici arata ca banii prevazuti pentru plata salariilor pentru trimestrul al IV-lea sunt insuficienti. Ministrul Finantelor reaminteste obligatia ordonatorilor principali de credite de a se incadra in cheltuielile aprobate prin buget, ceea ce ar insemna fie o restructurare de personal fie o reducere corspunzatoare a salariilor. In final, ministrul roaga Ministerul Muncii sa i se comunice saptamanal masurile luate pentru incadrarea in cheltuielile de personal prevazute.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

PENTRU ACTIONARII CARE SE RETRAG DIN SOCIETATE: Transilvania Constructii ofera 112,7 lei pe titlu

11 06 2019, ora 10:06

Actionarii Transilvania Constructii (COTR) care nu au votat in adunarea din luna aprilie schimbarea obiectului de activitate al societatii, se pot retrage din companie care va plati 112,7 lei/titlu, pret stabilit de un evaluator independent, membru ANEVAR, inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), se arata in raportul companiei remis ieri Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Financial report Germania de Est, in pragul colapsului demografic. Guvernul francez inaugureaza actul II al reformelor structurale. Boris Johnson afirma ca ar putea conditiona plata facturii Brexitului

11 06 2019, ora 06:22

Financial Times: Germania de Est, in pragul colapsului demografic. Comunitatea pastorului Grosser este plina de viata, dar o simpla impartire ii da de gandit. Pentru fiecare botez pe care il oficiaza, domnul Grosser prezideaza cinci inmormantari. Les Echos: Guvernul inaugureaza actul II al reformelor. E vorba de reforme structurale in administratie, reducerea numarului de parlamentari, reforma pensiilor, un sprijin dat clasei de mijloc etc. Euronews: Boris Johnson afirma ca ar putea conditiona plata facturii de Brexit catre UE

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

BOGDAN BADEA, HIDROELECTRICA: "Listarea depinde de ce se va intampla cu OUG 114"

11 06 2019

* "Vanzarea unui pachet mai mare de 10% din Hidroelectrica ar fi in interesul tuturor" * "Din punctul de vedere al companiei, suntem pregatiti pentru listare" Listarea Hidroelectrica la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) nu se poate suprapune cu mentinerea unui pret reglementat la care compania va trebui sa vanda pana la 65% din productia de energie electrica, ne-a declarat Bogdan Badea, care a fost numit ieri in functia de director general al societatii pentru o perioada de patru ani.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Evolutia majoritatii activelor indica decelerarea economiei globale

11 06 2019

Tendinta majoritatii claselor de active indica, in momentul de fata, o decelerare accentuata a economiei globale, exceptia facand-o, in aparenta, pietele de actiuni. Acestea au fost puternic impulsionate saptamana trecuta de conturarea asteptarilor ca bancile centrale sa intervina curand prin reducerea costului creditelor si alte instrumente monetare pentru a sustine expansiunea.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

BVB Aprecieri pe linie pentru indicii bursei

11 06 2019

* Rulaj de 34 milioane de lei Debut de saptamana pozitiv la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), cu indicele BET in urcare cu 0,09%, in contextul in care ieri a fost data ex-dividend pentru actiunile Conpet (COTE), ce au incheiat ziua cu o scadere de 4,83%.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Romani pacaliti cu sume uriase de falsi brokeri

10 06 2019, ora 19:25

Daca aveti bani de investit si va incanta tranzactiile la bursa, aveti mare grija cui va incredintati banii.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

PENTRU FINANTAREA NOII HALE DE PRODUCTIE Actionarii Aages aproba majorarea capitalul cu minim 2,8 milioane lei

10 06 2019, ora 19:15

Actionarii Aages Targu Mures (AAG) au aprobat, in sedinta de astazi, majorarea capitalului social al companiei cu aport in numerar, prin emisiunea unui numar de maxim 850.000 actiuni, la un pret cu un discount de 15% fata de cel mediu ponderat de tranzactionare al ultimelor 15 sedinte bursiere inainte de data aprobarii prospectului de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara, dar nu mai mic de 3,3 lei/actiune, se arata intr-o nota publicata de companie pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv

10 06 2019, ora 18:10

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au inchis in teritoriu pozitiv ultima sedinta de tranzactionare, lichiditatea totala fiind de 35,34 milioane de lei (7,49 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Pagina 9 din 3258