Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 9 din 3101

Ungaria va transfera 10% din actiunile MOL si Richter catre Universitatea Corvinus din Budapesta

13 02 2019, ora 23:51

Guvernul ungar a decis sa infiinteze o fundatie, care va detine actiuni la companii blue-chip cu valoare de piata de aproximativ 380 miliarde forinti (1,34 miliarde dolari), pentru a finanta Universitatea Corvinus din Budapesta, informeaza MTI, potrivit Agerpres.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Proprietarul British Airways plafoneaza detinerile de actiuni ale non-europenilor

13 02 2019, ora 23:51

Grupul IAG, proprietarul companiilor British Airways si Iberia, va plafona detinerile de actiuni ale non-europenilor la nivelul actual de 47,5%, pentru a-si pastra statutul de companie aeriana europeana si a putea continua zborurile in UE in eventualitatea unui Brexit fara acord, transmite Reuters.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

BVB Peste 60% din rulaj dat de oferta SIF Oltenia

13 02 2019, ora 23:51

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a iesit in evidenta in sedinta de ieri prin inregistrarea ofertei de cumparare de actiuni derulata de SIF Oltenia (SIF5) in perioada 28 ianuarie - 8 februarie, pentru 3,3822% din capitalul societatii de investitii financiare, valoarea operatiunii fiind de 49,06 milioane de lei, ceea ce reprezinta circa 63% din rulajul total consemnat in cea de-a doua zi bursiera a saptamanii.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

DIN 18 FEBRUARIE Noi obligatiuni Bittnet intra la tranzactionare

13 02 2019, ora 23:51

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a admis listarea obligatiunilor emise de Bittnet Systems (BNET) in luna decembrie a anului anterior, prima zi de tranzactionare a titlurilor cu scadenta in anul 2023 (simbol BNET23A) urmand sa fie 18 februarie, potrivit unui raport al companiei remis operatorului de piata.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

PENTRU SPRIJINIREA DEZVOLTARII IMM-URILOR ROMANESTI Banca Transilvania se alatura fondului Morphosis Capital Fund I

13 02 2019, ora 23:51

Banca Transilvania a decis sa se alature fondului de investitii MC Fund I (MCFI), in demersul de sprijinire a dezvoltarii IMM-urilor romanesti, a anuntat Morphosis Capital.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Sir Richard Branson vinde o parte din Virgin si a primit acceptul CE

12 02 2019, ora 21:12

Antreprenorul britanic Richard Branson, care are o avere de peste 5 miliarde de dolari, isi vinde o parte din afacerea de transport aerian Virgin Atlantic, primind, marti, acceptul Comisiei Europene pentru vanzare.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au inchis in crestere

12 02 2019, ora 18:10

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au inchis in apreciere, lichiditatea totala fiind de 77,87 milioane de lei (16,42 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Razboiul dintre Guvern si banci a impins Bursa de Valori Bucuresti la coada clasamentului regional in ianuarie

12 02 2019, ora 06:26

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat al doilea cel mai slab inceput de an din ultimul deceniu, BET, unul dintre principalii indici ai pietei, scazand cu aproape 6% in ianuarie. Introducerea taxei pe activele bancare a facut ca piata romaneasca...

Sursa: WALL-STREET.RO

Citeste mai departe...

Cine a cstigat si cine a pierdut din confruntarea Isarescu-Zamfir din comisiile de specialitate ale Parlamentului. Pe scurt: au cstigat amndoi, dar a pierdut bunul simt si calitatea disputei economice

12 02 2019, ora 16:33

Cam trei ore si jumatate a durat "meciul" Zamfir- Isarescu desfasurat marti la Comisiile de buget din Senat si Camera. O parte din intrebari au fost puse fara partinire, in vreme ce o alta parte a intrebarilor erau vadit rauvoitoare. In final, Zamfir i-a facut cadou Guvernatorului doua carti: "Romania sub teroare bancara" si "La pescuit de fraieri". Gest care ar putea fi trecut la capitolul "ne-eleganta". De castigat, au castigat ambele tabere: Isarescu si ceilalti membri ai Consiliului de Administratie au raspuns punctual si la obiect incercand sa clarifice nelamuririle membrilor celor doua comisii, iar politicienii prezenti au punctat masiv la capitolul capital politic. La masa discutiilor s-au asezat si d-nii Gheorghe Piperea si Ilie Nastase, desi cei doi nu fac parte din niciuna dintre tabere.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Statul va trebui sa mprumute peste 70 miliarde lei, anul acesta

12 02 2019, ora 15:16

Conform datelor Ministerului Finantelor Publice, pe baza bugetului pe 2019, necesarul brut de finantare este de 70,6 miliarde lei, din care peste 26 miliarde lei reprezinta deficitul bugetar, iar restul – refinantarea datoriei. Suma este mai mica decat cea din 2018, cand s-a ridicat la circa 71,8 miliarde lei.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Pagina 9 din 3101