Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 8 din 3101

Deciziile adoptate de Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara

13 02 2019, ora 15:28

In cadrul sedintei de astazi, Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat masuri privind cadrul de functionare a pietelor financiare nebancare supravegheate - asigurari, piata de capital si pensii private.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

DOCUMENT Ar putea sa apara o noua categorie de pensie personala prin produsul paneuropean de pensii. Consiliul UE confirma acordul

13 02 2019, ora 15:11

Reprezentantii permanenti la UE ai statelor membre au aprobat, miercuri, acordul obtinut la 13 decembrie intre presedintie si Parlamentul European referitor la propunerea privind "produsul paneuropean de pensii" (PEPP), care reprezinta o noua categorie de plan de pensii personale, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Finantelor Publice (MFP).

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 6,18 milioane de euro pe BVB

13 02 2019, ora 15:02

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 29,33 milioane lei (6,18 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Doru Dudas (Ministerul Finantelor), despre casele de marcat: Nimic nu e usor pe pamnt si roua e sudoarea privighetorilor care au ostenit toata noaptea cntnd

13 02 2019, ora 13:19

In cea de-a doua parte a anului casele de marcat cu jurnal electronic vor fi legate la ANAF, a declarat Doru Dudas, director general in Ministerul Finantelor Publice, intr-o conferinta organizata de PwC. In momentul de fata, firmele din Romania se afla in plin proces de schimbare a aparatelor.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Avocatii de la PeliFilip au asistat Digi la emisiunea de obligatiuni de 200 mil. euro

13 02 2019, ora 14:31

Casa de avocatura PeliFilip a acordat consultanta juridica societatilor Digi Communications N.V. si RCS & RDS S.A in legatura cu emisiunea unor obligatiuni senioare, garantate la o valoare de 200 milioane euro.

Sursa: WALL-STREET.RO

Citeste mai departe...

BNR: Contul curent al balantei de plati a nregistrat n 2018 un deficit de aproape 9,5 miliarde de euro

13 02 2019, ora 12:56

Contul curent al balantei de plati a inregistrat in 2018 un deficit de aproape 9,5 miliarde de euro, fata de cele 5.9 miliarde din 2017, a anuntat miercuri Banca Centrala. In structura, balanta bunurilor a consemnat un deficit mai mare cu 2 628 milioane euro, balanta serviciilor a inregistrat un excedent mai mic cu 102 milioane euro, balanta veniturilor primare a inregistrat un deficit mai mare cu 322 milioane euro, iar balanta veniturilor secundare un excedent mai mic cu 394 milioane euro.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Operatiunea Iceberg: Au fost selectati 487 contribuabili si n functie de riscuri vor fi efectuate inspectii fiscale

13 02 2019, ora 10:44

Fiscul a anuntat in ianuarie ca incepe operatiune Iceberg, reprezentand o actiune ampla de verificare fiscala a celor mai mari companii, acoperind toate domeniile de activitate economica din Romania. Virgil Pirvulescu, vicepresedinte ANAF, a declarat in cadrul unui eveniment organizat de PwC ca sunt in analiza 487 de contribuabili.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au deschis in crestere

13 02 2019, ora 10:07

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au deschis in apreciere sedinta de tranzactionare de astazi.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Document Banca Centrala Europeana catre Teodorovici: Nu am fost consultati n legatura cu taxa pe activele bancare.E un caz de nerespectare de catre autoritatile romne a obligatiei de a ne consulta cu privire la asemenea legi

13 02 2019, ora 08:52

"Banca Centrala Europeana ar fi trebuit consultata "intr-o etapa adecvata" care sa permita autoritatii care initiaza proiectul legislativ sa ia in considerare avizul BCE inainte de a lua o decizie cu privire la fond. BCE nu a fost consultata de Guvernul Romaniei inainte de adoptarea si intrarea in vigoare a OUG nr. 114/2018. Mai mult, OUG nr. 114/2018 nu a fost insotit de nicio evaluare a impactului care sa arate efectele impozitului asupra sectorului bancar", se arata intr-o scrisoare trimisa ministrului Eugen Teodorovici de catre autoritatea europeana. "In absenta unei astfel de evaluari a impactului, riscul ca impozitul sa aiba un impact semnificativ asupra stabilitatii sistemului bancar nu poate fi exclus. BCE considera ca aceasta neconsultare este un caz de nerespectare de catre autoritatile romane a obligatiei de a consulta BCE cu privire la proiectul de legislatie nationala", se mai arata in document.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Financial report Prima pagina a presei straine: China se pregateste sa lanseze tramvaiul fara sine si fara vatman. Rusia vrea sa-si creeze propriul internet Grecia demareaza procedura de revizuire a Constitutiei

13 02 2019, ora 03:50

Financial Times: Theresa May le va spune parlamentarilor "sa-si pastreze calmul" in privinta modificarii acordului cu privire la Brexit Les Echos: China se pregateste sa lanseze tramvaiul fara sine si fara vatman La Stampa: Rusia vrea sa-si creeze propriul internet Naftemporiki: Grecia demareaza procedura de revizuire a Constitutiei intr-o atmosfera preelectorala Lectura placuta!

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Pagina 8 din 3101