Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 8 din 3514

DUPA CE S-AU PLATIT 912 MILIOANE LEI CATRE FRATII MICULA Conpet scapa de sechestrul pus pe actiunile Statului

20 01 2020, ora 08:59

Conpet Ploiesti (COTE) scapa de sechestrul pus de fratii Micula asupra pachetului de 58,72% detinut de Statul Roman la transportatorul de petrol si gaze, se arata intr-un raport al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti (BVB), la finele saptamanii trecute.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Financial report Dacia si Lada au salvat vanzarile Renault. Ministrul de Finante polonez vrea taxarea Airbnb. Intentionata ambiguitate a lui Putin

20 01 2020, ora 04:15

Financial Times: Ministrul de Finante polonez vrea taxarea Airbnb. Tadeusz Koscinski a declarat ca incearca sa se asigure ca polonezii care isi inchiriaza apartamentele prin intermediul unor site-uri precum Airbnb vor plati impozite, Les Echos: Dacia si Lada au salvat vanzarile Renault. Grupul francez a inregistrat un recul de 3,4% al vanzarilor The New Yorker: Intentionata ambiguitate a ultimei tentative a lui Putin de acaparare a puterii Stiri pe scurt.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

EDITIE SPECIALA - COMPA / IN ULTIMII PATRU ANI Performanta mai slaba decat a indicelui BET-XT, pentru Compa

20 01 2020, ora 01:00

* Marcel Murgoci, Estinvest: "Rezultatele din 2016 probabil au alimentat unele asteptari printre investitori privind distributia de dividende, fapt care in final nu s-a intamplat" * Goldring: "Este putin probabil ca societatea sa distribuie dividende in viitorul apropiat, fapt decisiv pentru cresterea cotatiei" * "Indiferent de evolutia pretului, lichiditatea actiunii CMP este scazuta, ceea ce reprezinta un risc ridicat pentru investitori", spun cei de la GoldringActiunile producatorului de piese auto Compa Sibiu (CMP) au fost caracterizate, in ultimii patru ani, de doua perioa and #172;de dis and #172;tincte, respectiv o crestere pana in vara anului 2017, marcata de un maxim de 1,335 lei, urmata de un trend descendent care se deruleaza si in prezent, iar per ansamblu, titlurile companiei au avut o performanta mai slaba decat cea a indicelui BET-XT, din care fac parte.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

EDITIE SPECIALA - COMPA Compa Sibiu in cifre

20 01 2020, ora 01:00

Infiintata in anul 1969 prin fuziunea intreprinderii de stat Uzina Elastic cu Uzina Automecanica Sibiu, Compa SA Sibiu este specializata in fabricarea de piese si accesorii auto si pentru motoare auto. De asemenea, Compa SA acopera o gama de sevicii precum proiectare si executie echipamente industriale, matrite si scule. Incepand cu 2018, Compa SA a demarat transferul fabricatiei de componente pentru masini-unelte de tip DMG, care nu este productie pe profil auto.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

EDITIE SPECIALA - COMPA Parcursul actiunii Compa la BVB

20 01 2020, ora 01:00

Societatea Comerciala "Compa" SA Sibiu s-a transformat in societate comerciala pe actiuni in anul 1991. Actiunile societatii se tranzactioneaza la Bursa de Valori Bucuresti incepand cu data de 12 iunie 1997, sub simbolul CMP. Titlurile emise de societate se tranzactioneaza pe segmentul Principal, la categoria Standard a BVB.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

BVB Tendinta de crestere a indicilor continua

20 01 2020, ora 01:00

* Salt de aproape 7% pentru BET-FI, de la inceputul anului * Banca Transilvania a asigurat aproape jumatate din rulaj, in sedinta bursiera de vineri Trendul ascendent coerent pe care l-au dezvoltat indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) anul trecut continua si in 2020, vedeta inceputului dean fiind indicele financiar BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea (FP), care a incheiat saptamana de tranzactionare la 50.811,11 puncte, marcand un avans de 6,86%, de la inceputul anului.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Kurt Weber, Horvath & Partners: Cand vin pe bursa, companiile de stat nu stiu la ce sa foloseasca banii stransi de la investitori

19 01 2020, ora 07:32

Daca statul privatizeaza pe bursa o companie, managementul acesteia ar trebui sa aiba un plan clar in privinta felului in care banii adunati de la investitori vor fi folositi in viitoarele proiecte, in caz contrar existand riscul ca noii actionari sa...

Sursa: WALL-STREET.RO

Citeste mai departe...

Orban: Autostrazile Comarnic- Brasov si Sibiu-Pitesti pot fi realizate in cinci ani, daca ramane PNL la guvernare/ Comarnic- Brasov ar putea fi facuta cu bani de la buget, iar pentru Tg Mures- Iasi vor fi cerute fonduri europene

19 01 2020, ora 15:29

Guvernul va lua pana la finalul lunii ianuarie o decizie cu privire la modul in care va fi construita autostrada Comarnic-Brasov, a declarat premierul Ludovic Orban in cadrul unui interviu acordat HotNews.ro. Orban considera ca trebuie finantare cu bani de la buget, nu prin parteneriat public-privat (PPP). De asemenea, despre parteneriatul public privat prevazut pentru autostrada Targu Mures- Iasi, Orban spune ca este o gluma si de aceea va fi depusa cerere de finantare din fonduri europene a studiului de fezabilitate.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Ludovic Orban: Informatizarea ANAF, prioritara. Institutia va putea face achizitii directe daca trece de CSAT propunerea ca evaziunea fiscala sa fie considerata pericol la adresa sigurantei nationale

19 01 2020, ora 15:29

Informatizarea ANAF este prioritara, iar daca Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) va accepta propunerea ca evaziunea fiscala sa fie considerata pericol la adresa sigurantei nationale, atunci Agentia Nationala de Administrare Fiscala ar putea face achizitii directe, a declarat premierul Ludovic Orban, duminica, la interviurile HotNews.ro.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Cooperarea in materia protectiei consumatorilor - din 17 ianuarie se aplica noi norme care sa protejeze consumatorii

18 01 2020, ora 10:24

Incepand din 17 ianuarie, noi norme se aplica in intreaga Uniune, pe baza actualului mecanism de cooperare privind protectia consumatorilor. Scopul noilor reglementari este de a imbunatati modul in care Comisia si autoritatile statelor membre pot colabora pentru a pune capat practicilor necorespunzatoare impotriva consumatorilor, de a le permite autoritatilor sa detecteze neregulile si sa ia masuri.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Pagina 8 din 3514