Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 8 din 3258

Guvernul va pune populatia sa plateasca doua pensii pentru primari. Discutii aprinse in CES: Incercati sa ne credeti prosti!

11 06 2019, ora 16:10

Ati auzit de Codul administrativ? Marti, 11 iunie, a primit aviz negativ in Consiliul Economic si Social (CES). Avizul oricum nu conteaza, daca e pozitiv sau negativ. Trebuie doar sa fie. Este pur consultativ. Guvernul a adoptat multe proiecte in trecut si va mai adopta, cu aviz negativ de la CES.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

SIF1 si SIF4 cer revocarea lui Tudor Ciurezu de la carma SIF5

11 06 2019, ora 15:16

SIF Banat - Crisana (SIF1) si SIF Muntenia (SIF4), ce detin impreuna 5% din SIF Oltenia (SIF5), solicita convocarea Adunarii Generale a Actionarilor societatii de investitii cu sediul in Craiova, cu mai multe puncte pe ordinea de zi, printre care revocarea lui Tudor Ciurezu din functiile de administrator si director general al SIF5, se arata intr-un raport remis de societate Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Fostul ministru de Finante Ionut Misa a fost inlocuit si de la conducerea Directiei de Administrare a Marilor Contribuabili

11 06 2019, ora 15:03

Ionut Misa, fost ministru de Finante si apoi fost sef al ANAF a fost inlocuit de la Directiei de Administrare a Marilor Contribuabili, in locul sau fiind adusa Laura - Nicoleta Nasta, fost adjunct la colectare persoane juridice in cadrul Administratiei sector 1 a finantelor publice Bucuresti. Ionut Misa si-a inceput activitatea in cadrul Directiei Generale de Finante Publice Constanta, in functia de sef al Serviciului de Indrumare, Colectare Venituri.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Cum reactioneaza Teodorovici la acuzatia ca a cerut reducerea numarului de bugetari sau drepturi salariale: Daca sunt cheltuieli publice care pot fi ajustate in mod logic, de ce sa nu se faca acest lucru?

11 06 2019, ora 15:00

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici sustine ca exista bani la buget, pana la sfarsitul anului, pentru plata pensiilor si salariilor, dar si pentru investitii. Pe de alta parte, a spus ca "daca sunt cheltuieli publice care pot fi ajustate in mod logic, de ce sa nu se faca acest lucru?". Astfel a raspuns, marti, ministrul la acuzatia potrivit careia a cerut "reducerea numarului de angajati si/sau reducerea cuantumului unor drepturi salariale".

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 15,06 milioane de euro pe BVB

11 06 2019, ora 14:48

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 71,07 milioane lei (15,06 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

ASOCIATIA PENTRU RELATII CU INVESTITORII LA BURSA DIN ROMANIA Doar 33% dintre investitori sunt multumiti de comunicarea companiilor

11 06 2019, ora 13:59

Numai unul din trei investitori individuali de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) considera ca nivelul de transparenta al companiilor si comunicarea acestora cu investitorii se situeaza la nivelul asteptarilor, reiese dintr-un studiu realizat de Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania (ARIR).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Studiu ARIR: Rapoartele financiare ale companiilor listate la bursa, principala sursa de informare pentru investitorii individuali

11 06 2019, ora 12:00

Investitorii individuali urmaresc trimestrial rapoartele financiare si website-ul companiilor listate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), cele doua fiind principalele surse de informare pentru majoritatea investitorilor individuali care au participat...

Sursa: WALL-STREET.RO

Citeste mai departe...

ANAF ameninta cu dobanzi de intarziere la plata taxelor. Descarca brosura

11 06 2019, ora 11:58

Firmele si persoanele fizice ajung sa plateasca dobanzi si penalitati de de pana la 0,02% pe zi pentru intarzieri la plata taxelor si impozitelor, reaminteste Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), intr-un ghid pe anul 2019, publicat pe pagina oficiala.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Program de pre-accelerare a afacerilor pentru startup-urile romanesti cu femei in echipe, sustinut de Google

11 06 2019, ora 11:54

Organizatia pentru persoanele pasionate de tehnologie Codette si TechHub Bucharest anunta lansarea unui program de pre-accelerare a afacerilor care isi propune sa ajute echipele diverse aflate la inceput de drum sa isi lanseze produsul pe piata si sa isi dezvolte startup-ul. Organizat in parteneriat cu Google for Startups si sustinut de Ambasada Statelor Unite in Romania, programul StepFWD isi propune sa sustina startup-urile tech aflate la inceput de drum, din echipa carora face parte cel putin o femeie.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Doi din trei investitori de pe bursa romaneasca, nemultumiti de comunicarea si transparenta companiilor listate

11 06 2019, ora 11:08

Noua din zece investitori pe piata de capital romaneasca ar recomanda inestitiile la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si altor persoane, reiese dintr-un studiu derulat de Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania (ARIR). Totusi, doar unul din trei considera ca transparenta si comunicarea companiilor listate este la nivelul asteptarilor, ceea ce inseamna ca ceilalti doi nu sunt prea multumiti.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Pagina 8 din 3258