Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 8 din 3187

CONFERINTA "BURSA" TENDINTE IN PIATA DE CAPITAL / ADRIAN TANASE, BURSA DE VALORI BUCURESTI "Piata de capital nu se poate dezvolta fara reglementari"

17 04 2019

*Tanase: "Visez la momentul in care investitia la bursa sa fie complet informatizata" Piata de capital nu se poate dezvolta in afara zonei de reglementare, a declarat, ieri, Adrian Tanase, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti (BVB), care a subliniat ca, in Europa, se manifesta un trend de reglementare tot mai accentuata a activitatilor financiare.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

CONFERINTA "BURSA" TENDINTE IN PIATA DE CAPITAL / VLAD ANDREI, ALBARON VENTURES: "Avem ingineri talentati, care pot constitui pasul urmator in evolutia digitala"

17 04 2019

Inginerii de la noi din tara reprezinta unul dintre cele mai mari bunuri pe care le avem, considera Vlad Andrei, founder, managing partner Albaron Ventures.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

BVB Banca Transilvania a asigurat aproape o treime din rulajul zilei

17 04 2019

Lichiditatea inregistrata in sedinta de tranzactionare de ieri a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a fost de 16,17 milioane de lei sub valoarea medie zilnica inregistrata anul trecut, de circa 46 de milioane de lei.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

CONFERINTA "BURSA" TENDINTE IN PIATA DE CAPITAL Tehnologia blockchain - un tip special de contabilitate publica, descentralizata (II)

17 04 2019

*Multe dintre activitatile comerciale nu sunt permise decat persoanelor specializateImplicatiile acestui nou tip de comert depasesc cu mult domeniul legis-latiei protectiei consumatorilor, "atacand" si domeniul concurentei, domeniul pietei de capital, domeniul fiscal si chiar cel al relatiilor juridice de munca.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

CONFERINTA "BURSA" TENDINTE IN PIATA DE CAPITAL / IULIAN STAN, SIF TRANSILVANIA: "Cresterea performantei activelor financiare, fundamentala pentru crearea de lichiditate"

17 04 2019

Listari noi sunt importante pentru majorarea gradului de lichiditate la nivelul pietei de capital autohtone, insa cresterea performantelor activelor financiare ramane fundamentala, pe termen lung, in scopul crearii de lichiditate, sustine Iulian Stan, vicepresedinte executiv, director general adjunct SIF Transilvania (SIF 3).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

CONFERINTA "BURSA" TENDINTE IN PIATA DE CAPITAL / ADRIAN CODIRLASU, PRESEDINTE CFA SOCIETY ROMANIA: "Introducerea tehnologiei in sectorul financiar creste eficienta companiilor"

17 04 2019

Introducerea tehnologiei (hardware si software) in sectorul financiar, in cadrul modelelor de business ale institutiilor financiare, conduce la accelerarea ciclurilor de dezvoltare industriala, la cresterea eficientei companiilor si la scaderea costului serviciilor pentru consumatori, potrivit domnului Adrian Codirlasu, presedintele CFA Society Romania.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au inchis in scadere

16 04 2019, ora 19:18

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au inchis in depreciere, lichiditatea totala fiind de 16,17 milioane de lei (3,39 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Procedura prin care va incerca ANAF sa recupereze datoriile la firmele aflate in insolventa, in Monitorul Oficial

16 04 2019, ora 18:25

Ordinul ANAF nr. 942/2019, care aproba procedura privind cesiunea crentelor bugetare datorate de debitorii aflati in procedura insolventei, a fost publicat in Monitorul Oficial. Despre acest act HotNews.ro a scris recent aici. Aceasta procedura se refera la creantele bugetare inscrise de organul fiscal in tabelul definitiv de creante, ramase nestinse la data incheierii contractului de cesiune si se aplica pentru debitorii aflati in procedura insolventei conform Legii nr. 85/2014, cu modificari ulterioare, sustine consultantul fiscal Adrian Benta.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Cat cheltuiesc romanii pentru imbunatatirea confortului locuintei (sondaj IRSOP)

16 04 2019, ora 18:13

Intentia romanilor de a face imbunatatiri in locuintele pe care le detin creste de la an la an, arata rezultatele unui studiu IRSOP, dat publicitatii marti. Unul din trei romani doresc sa porneasca un asfel de proiect in urmatorii 5 ani in timp ce 32% intentioneaza sa faca acest lucru in urmatoarele 12 luni, se mai arata in studiu.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

EXCLUSIV Scrisoarea lui Isarescu catre Liviu Dragnea, in problema aurului: BNR nu poate sustine propunerea legislativa (...) si nici nu poate accepta integral propunerile primite de la domnul senator Serban Nicolae

16 04 2019, ora 17:38

Intr-o scrisoare transmisa sefului PSD Liviu Dragnea si semnata de Guvernatorul Bancii Centrale Mugur Isarescu, acesta din urma ii atrage atentia primului asupra multiplelor incalcari ale legislatiei europene, in cazul in care proiectul privind aducerea in tara a aurului tinut la Banca Angliei ar deveni lege. Marti, Comisia de Buget, finante si banci a Camerei Deputatilor a emis un raport favorabil, cu amendamente, pe proiectul legislativ initiat de Liviu Dragnea si Serban Nicolae care prevede ca BNR sa repatrieze aurul depozitat de Romania in strainatate.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Pagina 8 din 3187