Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 7 din 3258

Un sondaj pe 104 investitori, valid pentru 104 investitori

12 06 2019

Nu cred ca este bine ca recent infiintata (noiembrie, anul trecut) "Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania" (ARIR) sa ne prezinte un sondaj facut asupra a 104 investitori, drept un "studiu de perceptie a investitorilor individuali fata de comunicarea cu companiile listate", pentru ca pare sa aiba pretentia ca ar fi reprezentativ pentru investitorii la Bursa si de fapt, nu este.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

ASOCIATIA PENTRU RELATII CU INVESTITORII LA BURSA DIN ROMANIA Doar 33% dintre investitori sunt multumiti de comunicarea companiilor

12 06 2019

* Raportarile financiare - principala sursa de informare a investitorilor Numai unul din trei investitori individuali de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) considera ca nivelul de transparenta al companiilor si comunicarea acestora cu investitorii se situeaza la nivelul asteptarilor, reiese dintr-un studiu realizat de Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania (ARIR).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

RAZBOIUL DINTRE SIF-URI IA AMPLOARE SIF1 si SIF4 cer debarcarea lui Tudor Ciurezu de la conducerea SIF Oltenia

12 06 2019

* Patru administratori ai SIF5 sunt acuzati de obstructionarea vointei actionarilor, incalcarea obligatiei de loialitate fata de societate si a prevederilor legale referitoare la corecta informare a investitorilor * Tudor Ciurezu: "Conducerea SIF5 nu poate pune in practica niste hotarari care sunt contestate in instanta chiar de catre actionari" Grupul de actionari ai SIF Oltenia (SIF5), format din SIF Banat - Crisana (SIF1) si SIF Muntenia (SIF4), ce detin impreuna 5% din societatea de investitii cu sediul in Craiova, solicita convocarea actionarilor SIF5 pentru revocarea a patru administratori printre care si Tudor Ciurezu care ar urma, in cazul unui vot pentru, sa fie inlaturat si din fotoliul de director general al SIF Oltenia, reiese din comunicatul SIF5 trimis operatorului pietei noastre de capital.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

BVB Rulajul urca la 17,5 milioane de euro

12 06 2019

*Cresteri pe linie pentru indicii bursei Toti cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat ziua de ieri in teritoriul pozitiv, valoarea tranzactiilor urcand la 82,86 milioane de lei, respectiv 17,5 milioane de euro, peste media zilnica a acestui an, de 42,57 milioane de lei, dupa doua sedinte consecutive in care rulajul a scazut sub acest prag.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv

11 06 2019, ora 18:27

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au inchis in teritoriu pozitiv ultima sedinta de tranzactionare, lichiditatea totala fiind de 82,86 milioane de lei (17,54 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

DECIZIE DEFINITIVA A CURTII DE APEL BUCURESTI: Amonil intra in faliment

11 06 2019, ora 17:27

Curtea de Apel Bucuresti a decis intrarea in faliment a societatii Amonil (AMO), potrivit unui comunicat al emitentului transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB), decizia fiind definitiva.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

BNR a aprobat numirea a doi administratori BRD

11 06 2019, ora 17:07

Phillipe Laurent Charles Heim si Liliana Feleaga au primit aprobarea Bancii Nationale a Romaniei (BNR) pentru a ocupa functiile de administratori ai institutiei bancare BRD - Groupe Societe Generale (BRD) pe o perioada de patru ani, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei: Graba cu care Parlamentul doreste adoptarea legii dialogului social este nejustificata/ Proiectul instituie un dezechilibru major intre partenerii sociali

11 06 2019, ora 17:02

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei (CDR) solicita Parlamentului sa nu adopte legea dialogului social in graba, fara o ampla consultare cu toate partile implicate. Coalitia critica mai multe amendamente din lege, considerand ca incalca principiul Organizatiei Internationale a Muncii referitor la negocierile colective voluntare. Unul dintre acestea se refera la posibilitatea declansarii unor greve in orice moment. Vezi si alte aspecte criticate de CDR.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

IKEA deschide pe 24 iunie al doilea magazin din tara

11 06 2019, ora 17:01

IKEA, retailerul suedez de mobila si decoratiuni interioare, anunta deschiderea magazinului Pallady pe data de 24 iunie 2019. IKEA Pallady va fi al doilea magazin al companiei in Romania si investitia este de aproximativ 90 milioane euro. Initial magazinul ar fi trebuit deschis la final de 2018, dar au survenit o serie de amanari.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

TOP 2019: Cat valoreaza marcile Amazon, Apple si Google

11 06 2019, ora 16:33

Cele mai valoroase 3 branduri din lume sunt din IT: Amazon (comert online), Apple (gadgeturi si computere) si Google (internet si alte inovatii IT). Topul BrandZ din 2019 al celor mai valoroase branduri listate la bursa a fost publicat marti de WPP si Kantar la Bursa de la New York...

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Pagina 7 din 3258