Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 7 din 3187

First Bank achizitioneaza Bank Leumi Romania

17 04 2019, ora 10:05

First Bank a anuntat semnarea unui acord cu Bank Leumi le-Israel B.M pentru achizitionarea tuturor participatiilor acesteia in filiala Bank Leumi Romania. Valoarea tranzactiei este supusa unor clauze de confidentialitate. Achizitia este conditionata de primirea aprobarii Bancii Nationale a Romaniei si Consiliului Concurentei si este de asteptat sa fie finalizata in a doua parte a anului.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Noua idee a polonezilor la Pilonul II, pentru bani in plus la buget: propun transferul si taxarea operatiunii

17 04 2019, ora 08:56

Polonia intentioneaza sa-si revizuiasca sistemul de pensii intr-un mod care sa puna capat nesigurantei privind viitorul activelor gestionate de fondurile de pensii private si, in acelasi timp, sa ajute guvernul sa evite cresterea deficitului bugetar, potrivit Bloomberg. Despre cum si-a distrus Polonia Plonul II de pensii si cum incearca reconstructia, HotNews.ro a scris anul trecut aici.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

CONFERINTA "BURSA" TENDINTE IN PIATA DE CAPITAL / MAKE, PRESEDINTELE GRUPULUI DE PRESA BURSA: "Suntem pe o directie gresita, trebuie sa luam alta cale pentru dezvoltarea pietei de capital"

17 04 2019

* Make: "Daca bursa nu-si indeplineste functiile se cheama ca este aproape inutila" Piata noastra de capital a pornit, acum 25 de ani, intr-o directie de dezvoltare gresita, iar in prezent putem sa ne oprim si sa luam alta cale, a spus, ieri, Make, presedintele Grupului de Presa BURSA, in deschiderea celei de-a opta Conferinte "BURSA" dedicata pietei de capital, pe care a moderat-o.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

CONFERINTA "BURSA" TENDINTE IN PIATA DE CAPITAL / BOGDAN DRAGOI, PRESEDINTE-DIRECTOR GENERAL SIF BANAT-CRISANA: "Marea problema a pietei de capital este lipsa increderii investitorilor"

17 04 2019

"Marea problema a pietei de capital romanesti este lipsa increderii investitorilor", este de parere Bogdan Dragoi, Presedinte al Consiliului de Administratie, Director General SIF Banat-Crisana (SIF1). Acesta a evidentiat ca, dupa evenimentele din decembrie si inceptul lunii ianuarie (adoptarea OUG 114), a avut loc un fenomen de pierdere a increderii din partea investitorilor romani, dar si straini.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

CONFERINTA "BURSA" TENDINTE IN PIATA DE CAPITAL / TUDOR CIUREZU, PRESEDINTE-DIRECTOR GENERAL SIF OLTENIA: "Oricare dintre variante ar fi aleasa este un atac asupra dreptului de proprietate si un atac la Constitutie"

17 04 2019

La SIF Oltenia sunt circa 5 milioane de actionari reziduali, care detin aproximativ 10% din capitalul social al societatii. Asta inseamna la valoarea de piata actuala circa 116 miloane de lei, sustine Tudor Ciurezu, Director General al SIF Oltenia.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

CONFERINTA "BURSA" TENDINTE IN PIATA DE CAPITAL / ALEXANDRU BUTEAN, CO-FONDATOR TRANSYLVANIA LABS: "Investitia mondiala in infrastructura pentru tehnologii financiare pe blockchain, peste 800 miliarde dolari in 2018"

17 04 2019

Investitia mondiala in infrastructura pentru tehnologii financiare pe blockchain a depasit 800 de miliarde de dolari in 2018, an in care retelele de minning au folosit peste 1% din consumul mondial de electricitate, potrivit domnului Alexandru Butean, co-fondator al Transylvania Labs, lector la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

CONFERINTA "BURSA" TENDINTE IN PIATA DE CAPITAL / GABRIEL GRADINESCU, ASF: "Contrapartea Centrala si utilizarea tehnologiei Blockchain pot fi complementare"

17 04 2019

Infiintarea si consolidarea Contrapartii Centrale reprezinta unul dintre obiectivele strategice ale ASF, Contrapartea Centrala fiind o institutie de interes national fata de care ASF are toata sustinerea, a declarat Gabriel Gradinescu, vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), responsabil cu piata de capital.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

CONFERINTA "BURSA" TENDINTE IN PIATA DE CAPITAL / DAN PAUL, ASOCIATIA BROKERILOR "Solutiile propuse de BERD pentru conturile dormante incalca dreptul de proprietate"

17 04 2019

* "Cea mai buna varianta prin care titlurile din conturile dormante pot fi introduse in piata este consolidarea actiunilor" Solutiile propuse de Banca Europena de Reconstructie si Dezvoltare (BERD) pentru conturile dormante, cele care conform BERD nu au mai fost active timp de cinci ani sau mai mult, incalca dreptul de proprietate asa cum este definit in Constitutia Romaniei, a declarat Dan Paul, presedintele Asociatiei Brokerilor.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

CONFERINTA "BURSA" TENDINTE IN PIATA DE CAPITAL / DANIEL DAIANU, BNR: "Tehnologiile schimba modelele de business"

17 04 2019

Tehnologiile schimba modelele de business, a subliniat Daniel Daianu, membru in Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei (BNR) si fost vicepresedinte ASF. Acesta a adaugat ca noile tehnologii si fintech-ul ajuta business-urile, precizand: "Cryptomonedele nu sunt monede, ci niste active financiare care nu vor putea indeplini niciodata functia de moneda. Moneda are in spate ceea ce se numeste imprumut de ultima instanta, pe care doar statul il poate face".

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

CONFERINTA "BURSA" TENDINTE IN PIATA DE CAPITAL / NICU BUICA, SAI MUNTENIA INVEST: "Contrapartea Centrala nationala, cel mai important demers pe care il poate intreprinde BVB"

17 04 2019

Proiectul Contrapartii Centrale nationale este cel mai important demers pe care il poate intreprinde in aceasta conjunctura conducerea BVB, a declarat Nicu Buica, Director General al SAI Muntenia Invest, administrator al SIF Muntenia S.A.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Pagina 7 din 3187