Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 7 din 3626

Fara dividende la Sphera, din profitul anului trecut

03 04 2020

* Compania a distribuit actionarilor 13,68 milioane de lei, in acest an, din rezultatul obtinut in 2018 Actionarii Sphera Franchise Group (SFG) au fost convocati la adunarea de bilant, pentru data de 26 mai, cu propunerea ca, din rezultatul net al anului trecut, de aproape 32 milioane de lei, 30,38 milioane de lei sa fie profit nedistribuit, restul reprezentand rezerve legale, se arata in comunicatul companiei postat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

IN LIPSA LISTARILOR Valoarea tranzactiilor la BVB a scazut cu 14,55%, anul trecut

03 04 2020

* Circa 30% din valoarea totala tranzactionata in piata Regular a fost data de transferurile cu actiunile Banca Transilvania Valoarea cumulata a tranzactiilor din toate pietele administrate de Bursa de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la 12,15 miliarde de lei in 2019, cu 14,55% sub cea din anul anterior, indeosebi ca urmare a lipsei listarilor de actiuni, reiese dintr-un comunicat de presa al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), privind evolutia pietei noastre de capital anul trecut.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

OPINII Administratorii pensiilor private ar trebui sa-si arate solidaritatea cu asiguratii

03 04 2020

Scrisorica lunara pe care asiguratii fondurilor private de pensii din Pilonul II au vazut-o la finalul lui martie a produs ganduri negre multora. Asta pentru ca se stergeau cu buretele evolutiile pretins bune din lunile sau chiar anii anteriori.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Instanta respinge cererea de ordonanta presedintiala privind interzicerea lui Fratila la activitatile board-ului

03 04 2020

Tribunalul Brasov a respins cererea de ordonanta presedintiala formulata de SIF Transilvania (SIF3), prin care societatea a solicitat suspendarea dreptului lui Constantin Fratila de a participa si vota in cadrul sedintelor Consiliului de Supraveghere, se arata intr-un raport al SIF-ului remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Confederatia Patronala Concordia, despre pachetul de legi al PSD: Populismul poate costa mai mult decat criza

02 04 2020, ora 19:40

Sectoare vitale ale economiei romanesti pot fi date complet peste cap de un pachet legislativ adoptat in graba de Parlamentul Romaniei, fara un dialog cu Guvernul, autoritatile de reglementare, patronate si sindicate. Membrii Confederatiei Patronale Concordia inteleg foarte bine situatia exceptionala in care ne gasim si nevoia unor masuri, de asemenea, exceptionale, dar acestea trebuie luate in urma unei minime analize. In caz contrar, un ajutor temporar se poate transforma intr-o criza prelungita in ani de zile pentru noi toti, consumatori si producatori deopotriva, arata un comunicat transmis joi de reprezentantii Confederatiei.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Dan Pascariu paraseste sefia Consiliului de supraveghere al UniCredit Bank, dupa ce BNR l-a avizat pe post pe inlocuitorul sau

02 04 2020, ora 18:47

Dan Pascariu, 69 de ani, unul dintre cei mai cunoscuti bancheri din piata, paraseste de maine sefia Consiliului de Supraveghere al bancii, dupa ce Banca Centrala a numit inlocuitorul sau in CA. "Mie mi se termina oricum mandatul, dar mi s-a prelungit in martie acest mandat pana cel tarziu la finalul anului, ne-stiindu-se cand va autoriza BNR pe cel care ma inlocuieste. Zilele acestea avizul BNR dat colegei mele slovene a sosit, astfel incat am luat decizia de a ma retrage", a explicat bancherul pentru HotNews.ro

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv

02 04 2020, ora 18:47

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au inchis in teritoriu pozitiv ultima sedinta de tranzactionare, lichiditatea totala fiind de 55,71 milioane de lei (11,53 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

VIDEO La ce trebuie sa fii atent daca esti antreprenor si apelezi la somajul tehnic suportat de stat. Clarificari cu privire la prevederile ordonantei de la consultantul fiscal Cornel Grama

02 04 2020, ora 17:44

Somajul tehnic suportat de stat inca ridica anumite intrebari, astfel ca HotNews.ro a adunat mai multe neclaritati sesizate in rubricile de comentarii, de catre unii dintre dvs., si le-a adresat consultantului fiscal Cornel Grama, in cadrul interviurilor #deladistanta. Astfel, cei care au avut neclaritati in anumite aspecte, poate vor gasit raspunsul mai jos. Potrivit consultantului fiscal, sunt inca anumite clarificari pe care trebuie sa le faca cei care au scris ordonantele, precum interpretarea in ce priveste contractele part-time sau administratorii fara contract de munca. Autoritatile par ca inca nu stiu cum sa interpreze legea. Agentiile judetene, depinde la care suni, interpreteaza legea diferit, in functie de ce au inteles, altele nu stiu si asteapta clarificari de la centru.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Peste 860 mii de oameni au intrat in somaj tehnic, iar 173 mii au ramas fara locuri de munca

02 04 2020, ora 16:47

Numarul celor care intra in somaj tehnic si a celor care raman fara joburi creste semnificativ de la o zi la alta. Cei afectati sunt din zona de comert, turism, industria prelucratoare si constructii. Acestea sunt domeniile care a au cel mai mult de suferit din cauza pandemiei de coronavirus. Vezi in text situatia exacta.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Cate 5 sfaturi pentru persoane fizice si firme pentru a gestiona mai usor aceasta criza

02 04 2020, ora 15:08

Daca tot nu se poate iesi sa-ti iei masa in oras, pune deoparte banii pe care ii cheltuiai pe-afara cu prietenii, construindu-ti un fond de rezerva, recomanda specialistii BCR, care au avut miercuri prima conferinta de presa online in care au discutat despre cum pot persoanele fizice si firmele sa-si eficientizeze situatia financiara in aceasta perioada. Bancherii au mai oferit in cadrul discutiilor exemple de calcul privind suspendarea ratelor sau alte masuri de sprijin pe care le-au pus in practica.
Cate 5 sfaturi pentru persoane fizice si firme pentru a gestiona mai usor aceasta criza

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Pagina 7 din 3626