Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 6 din 3258

DUPA CE A AJUTAT UN CANDIDAT PENTRU CONCURSUL DE ANGAJARE, Director din Nuclearelectrica, trimis in judecata

12 06 2019, ora 14:23

Directorul Directiei Dezvoltare Investitii in cadrul SN Nuclearelectrica SA si membru al comisiei de examinare pentru angajare, Constantin-Alexandru Havris, a fost rimis in judecata de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), fiind acuzat ca i-ar fi trimis unui candidat intrebarile si raspunsurile pentru proba scrisa.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 7,14 milioane de euro pe BVB

12 06 2019, ora 14:23

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 33,71 milioane lei (7,14 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Fondul Broadhurst a decis dizolvarea voluntara a Electroaparataj

12 06 2019, ora 13:56

Fondul de investitii Broadhurst, inregistrat in Cipru, a decis, in adunarea actionarilor de ieri, dizolvarea voluntara a companiei Electroaparataj (ELJ), precum si posibilitatea negocierii vanzarii unei parti sau a intregii companii catre Sindicatul Valahia, se arata intr-un raport al emitentului remis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Cine a vorbit, Teodorovici - ministrul de Finante sau Teodorovici - candidatul PSD la prezidentiale?

12 06 2019, ora 13:16

Eugen Teodorovici, actualul ministrul de Finante, a declarat in trecut ca nu exclude ca intr-o zi sa candideze la prezidentiale. Astazi, miercuri – 12 iunie, in cadrul unui eveniment organizat de DC News, la care au participat, printre altii, premierul Viorica Dancila si cativa ministri care s-au laudat cu diferite lucruri pe care le-ar fi facut, a fost prezent si Eugen Teodorovici. Fata de discursurile pe care le are in general, acesta a fost diferit. Nu a fost discurs de ministru de Finante, el concentradu-se, de data aceasta, pe cum ar trebui sa se faca treaba in administratie si pe criticarea presedintelui, mentionand cum trebuie sa se comporte unul. Chiar a spus ca noul presedinte va avea o abordare constructiva.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Guvernul vrea sa mearga din nou la CES pentru proiectul privind cele doua pensii pentru primari

12 06 2019, ora 10:56

Guvernul vrea sa mearga din nou la CES pentru proiectul privind cele doua pensii pentru primari, au anuntat, miercuri, autoritatile, dupa ce au primit aviz negativ.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au deschis in teritoriu pozitiv

12 06 2019, ora 10:51

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au deschis in teritoriu pozitiv in sedinta de tranzactionare de astazi.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Badalau: Am redeschis 3 mine care au materiale rare pentru baterii

12 06 2019, ora 10:26

Ministerul Economiei a redeschis trei mine care vor pune Romania pe harta bateriilor, asa cum ne-a pus IT-ul, sustine ministruld e resort, Niculae Badalau, intr-o conferinta de presa.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Combustibilii si cartofii au dus inflatia la 4.1%, peste asteptarile economistilor

12 06 2019, ora 10:25

Combustibilii, cartofii dar si alte alimente au re-inflamat inflatia care a urcat in mai la 4.1%, peste asteptarile economistilor. BNR are o tinta de inflatie de 2.5% (=/- un punct procentual) iar in prognoza recenta, avansa o crestere a indicelui preturilor de 3.9% pentru trimestrul al doilea din acest an.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

LIVE TEXT Dancila: Pentru acest an am prevazut peste 10 miliarde de euro pentru investitii publice

12 06 2019, ora 08:09

Pentru acest an am prevazut peste 10 miliarde de euro pentru investitii publice, a declarat miercuri premierul Viorica Dancila, la conferinta Upgrade Romania, organizata de DC News. In urmatorii doi ani, cresterea se va baza pe investiii in sectoarele strategice din economie, a mai aratat miercuri premierul.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Corporate Report: Google a facut anul trecut 4,7 miliarde de dolari din stiri scrise de altii

12 06 2019, ora 06:54

4.700.000.000 de dolari. Este mai mult decat vanzarile cumulate de bilete la ultimele doua filme din seria "Avengers". Este mai mult decat valoreaza oricare club profesionist din orice sport. Si este suma pe care a incasat-o Google din munca publicatiilor de stiri in 2018 prin cautari si Google News, conform unui studiu prezentat luni de News Media Alliance.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Pagina 6 din 3258