Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 6 din 3399

Peste 2 zile, presedintele ANAF ramane fara dreptul de a stabili criteriile de risc fiscal prin care se anuleaza codul de inregistrare in scopuri de TVA din oficiu (analiza - Adrian Benta)

09 10 2019, ora 10:26

In Monitorul oficial a fost publicata o lege prin se abroga dreptul presedintelui ANAF de a stabili criteriile de risc fiscal prin care se anuleaza codul de inregistrare in scopuri de TVA din oficiu, sustine consultantul fiscal Adrian Benta. Este vorba despre Legea nr. 172/2019 pentru modificarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au deschis in crestere

09 10 2019, ora 10:23

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au deschis in apreciere sedinta de tranzactionare de astazi.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Financial report Sefa FMI solicita examinarea atenta a consecintelor dobanzilor negative. FED vrea sa previna o criza de numerar. Camera Deputatilor din Italia a aprobat reducerea numarului parlamentarilor

09 10 2019, ora 09:36

Financial Times: Sefa FMI solicita staffului sau sa examineze atent consecintele dobanzilor negative Rezerva Federala va relua achizitiile de obligatiuni ale Trezoreriei pentru un preveni o criza de numerar Aliatii lui Boris Johnson recunosc ca sperantele vizand un acord pe tema Brexitului sunt ca si moarte Il Sole24ORE: Camera Deputatilor din Italia a aprobat reducerea numarului parlamentarilor Les Echos: FMI: Razboiul comercial ar putea costa economia mondiala 700 de miliarde de dolari

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Raport WEF: Bulgaria, inaintea Romaniei in topul competitivitatii la nivel global

09 10 2019, ora 09:13

Romania se afla pe locul 51, din 141 de economii, in ceea ce priveste clasamentul competitivitatii la nivel global, urcand o pozitie fata de 2018, reiese dintr-un raport al World Economic Forum (WEF). Vecinii nostri, bulgarii, se afla pe pozitia 49, urcand 2 pozitii in clasament. Ungaria e acum pe 47, urcand o pozitie, iar Polonia pe 37 pastrandu-si acelasi loc ca anul trecut.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Corporate Report Dank, brandul care nu exista, este investigat pentru afectiunile provocate de vapare; Cum s-au imbogatit magnatii Americii; Samsung nu mai produce telefoane in China si pierde 50% din profit

09 10 2019, ora 03:27

Tigarile electronice combinate cu droguri pe piata neagra au provocat majoritatea bolilor, din care unele au fost fatale Finantele, tehnologia, alimentele si imobiliarele, cele mai sigure cai de a deveni miliardar – ce mai asteptati?

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Vodafone va inchide peste 1.000 de magazine din tari europene

09 10 2019, ora 00:54

Vodafone va inchide 15% dintre cele 7.700 de magazine din Europa, iar altele vor fi modernizate, in contextul in care clientii se orienteaza din ce in ce mai mult spre achizitiile online, a anuntat Nick Read, directorul general al companiei, citat de Reuters.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

BVB Lichiditate de 12,86 milioane lei, cu mult sub media zilnica anuala

09 10 2019

* Scaderi pe linie pentru indicii bursei Lichiditatea inregistrata la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) in a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii s-a situat la numai 12,86 milioane de lei, de peste trei ori mai mica decat valoarea medie a anului, de 41,02 milioane de lei, intr-o zi bursiera in care majoritatea actiunilor listate la BVB s-au confruntat cu scaderi ale cotatiilor.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

IN DATA DE 18 NOIEMBRIE SIF Oltenia convoaca actionarii cu ordinea de zi solicitata de Pogonaru si Broadhurst

09 10 2019

Consiliul de Administratie al SIF Oltenia (SIF5) a decis convocarea unei adunari generale a actionarilor, in data de 18 noiembrie, care sa cuprinda pe ordinea de zi solicitarile grupului de actionari Business Capital for Romania - Opportunity Fund Cooperatief U.A. (controlat de Florin Pogonaru si Erste Bank) si Broadhurst Investments Limited, actionari ai SIF5 cu o detinere cumulata de 5,58%, se arata intr-un raport al emitentului transmis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

SIF OLTENIA

09 10 2019

Raport curent

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Nevoita sa o numeasca pe Carmen Elena Tatu sefa la Antifrauda, Dancila i-a gasit un post de vicepresedinte ANAF lui Radu Cristian Petrescu

08 10 2019, ora 18:37

Premierul Viorica Dancila l-a pus pe Radu Cristian Petrescu vicepresedinte la ANAF, cu rang de subsecretar de stat, dupa ce saptamana trecuta a fost nevoita sa dea un ordin pentru inlocuirea acestuia cu Carmen Elena Tatu la Directia Generala Antifrauda Fiscala din cadrul aceleiasi institutii.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Pagina 6 din 3399