Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 6 din 3187

BVB Lichiditate de numai 18 milioane de lei

18 04 2019

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a avut, in sedinta de tranzactionare de la mijlocul saptamanii, un comportament preponderent pozitiv din punctul de vedere al cotatiilor, opt din cei noua indici ai pietei noastre incheind ziua in crestere.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

BOGDAN DRAGOI, SIF BANAT- CRISANA: "Riscam cea mai mare expropriere postdecembrista"

18 04 2019

* Dan Paul, Asociatia Brokerilor: "Cred ca pachetele denumite dormante sunt importante pentru BERD fiindca au in componenta lor multe actiuni reziduale ale SIF-urilor" Proiectul realizat de o echipa de consultanti aflati sub umbrela Bancii Europene de Reconstrutie si Dezvoltare (BERD) privind conturile dormante, situate in Sectiunea I a Depozitarului Central, cele care conform BERD nu au mai fost active timp de cinci ani sau mai mult, reprezinta cea mai mare expropriere in masa din tara noastra, de dupa perioada comunista, este de parere Bogdan Dragoi, Presedinte al Consiliului de Administratie, Director General SIF Banat-Crisana (SIF1).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Bittnet, start-up-ul care a inzecit banii investitorilor in 4 ani, se transfera in liga mare a bursei in 2019

17 04 2019, ora 06:43

Grupul Bittnet Systems, in prezent listat pe AeRO – o piata dedicata start-up-urilor, se va transfera pana la sfarsitul acestui an in piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB). Sefii Bittnet vin in liga mare a pietei de capital capital...

Sursa: WALL-STREET.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv

17 04 2019, ora 19:41

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au inchis in teritoriu pozitiv, lichiditatea totala fiind de 18,31 milioane de lei (3,84 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

VALENTIN IONESCU, ASF: "Tehnologia registrelor distribuite poate aduce beneficii sectorului financiar nebancar"

17 04 2019, ora 18:07

Tehnologia registrelor distribuite (DLT) poate aduce multe beneficii sectorului financiar nebancar, dar trebuie sa fim constienti de faptul ca orice noua tehnologie pusa in aplicare trebuie sa treaca o multime de teste inainte de a fi utilizata pe scara larga, sustine Valentin Ionescu, director Directia Strategie si Stabilitate Financiara din Autoritatea de Supraveghere Financiara.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

UE aproba noi reguli pentru practicile comerciale de pe platformele online

17 04 2019, ora 15:28

Parlamentul European a aprobat astazi noul regulament privind piata unica digitala, care aduce noi reguli pentru comerciantii care vand online prin intermediul pietelor de comert electronic, hotelurile care utilizeaza platforme de rezervare a cazarii sau dezvoltatorii de aplicatii.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Reportaj O ora si zece minute la coada pentru: Arata-mi aurul! La final: Ia uite, un Pokemon umflat!

17 04 2019, ora 15:09

Ce istorie a leului? Ce Sala de marmura? Vrem sa vedem aurul! De la ora 11:00 era deja o coada de cateva zeci de metri la Banca Nationala a Romaniei, la intrarea de pe Lipscani. 80-90% dintre persoane au peste 60 de ani. Aproape toti au venit cu un singur gand: sa vada aurul Bancii Nationale.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 1,96 milioane de euro pe BVB

17 04 2019, ora 14:19

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 9,37 milioane lei (1,96 milioane euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Ce vor angajatorii de la angajati: Topul preocuparilor patronilor romani

17 04 2019, ora 14:00

Principala preocupare a angajatorilor romani este legata de mentinerea nivelului expertizei angajatilor in vederea obtinerii rezultatelor de business vizate, aceasta fiind posibila prin invatarea pe tot parcursul vietii, arata studiul Global Human Capital Trends 2019, realizat de Deloitte.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au deschis in crestere

17 04 2019, ora 10:48

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au deschis in apreciere sedinta de tranzactionare de astazi.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Pagina 6 din 3187