Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 6 din 3514

Indicii BVB au deschis in crestere

21 01 2020, ora 11:05

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au deschis in apreciere sedinta de tranzactionare de astazi.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Sapte anomalii fiscale ce trebuie corectate/ Biris: Derapajele din ultimii ani nu au cum sa aduca nimic bun

21 01 2020, ora 08:02

In Romania avem parte de unele masuri care avantajeaza anumite categorii de cetateni. De exemplu, unii platesc impozite, in timp ce altii nu. De asemenea, anumite persoane iau pensii mari speciale sau se pensioneaza la 40 de ani, altele nu. Exista cateva anomalii in economie care poate ar trebui corectate. Din cauza acestora, bugetul de stat este mai sarac. Contactat de HotNews.ro, specialistul in fiscalitate Gabriel Biris a spus ca derapajele astea din ultimii ani nu au cum sa aduca nimic bun, iar in momentul in care unii platesc pentru altii, apar frustrari.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Infografic Cum e distribuita averea lumii

21 01 2020, ora 06:54

Statele Unite are in continuare cea mai mare "cota de piata" atunci cand vine vorba de averea intregii lumi; in SUA se afla aproape 30% din bogatia mondiala, potrivit unui raport al bancherilor de la Credit Suisse citat de Barry Ritholtz. Raportul Credit Suisse poate fi citit aici. Imediat dupa SUA si nu foarte departe de americani se afla China, Germania si Japonia.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Financial report Virusul din China: Sanatatea franceza in stare de alerta. Schimbarile climatice vor provoca urmatoarea criza financiara. E un vid acolo unde ar fi trebuit sa fie politica externa a UE

21 01 2020, ora 04:15

Financial Times: E un vid acolo unde ar fi trebuit sa fie politica externa a UE. Eu intreb: este sistemul adecvat obiectivelor? Chiar acum, amenintarea cea mai mare e politica externa, nu instabilitatea financiara Il Sole 24 Ore: Schimbarile climatice vor provoca urmatoarea criza financiara. Care ar putea fi devastatoare Les Echos: Virusul din China: "Sistemul de sanatate francez este in stare de alerta" Stiri pe scurt.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

INTRE 13 SI 17 IANUARIE Banca Transilvania si-a rascumparat 3,74 milioane actiuni

21 01 2020, ora 01:00

Banca Transilvania (TLV), emitentul cu cea mai mare lichiditate de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), si-a rascumparat 3,743 milioane de actiuni, intre 13 si 17 ianuarie, pentru care a platit circa 9,83 milioane de lei, informeaza institutia de credit din Cluj, printr-un raport remis ieri operatorului pietei noastre de capital.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

BVB Prime Transaction: "Bancile si fondurile de investitii au dat 72% din rulaj"

21 01 2020, ora 01:00

Valoarea totala a tranzactiilor inregistrate in sedinta de ieri a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la 32,3 milioane lei, sub rulajul mediu zilnic al anului anterior, de circa 40 milioane lei, intr-o zi in care SIF-urile au fost in prim planul activitatii pietei noastre de capital.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

SIF OLTENIA - Calendarul de comunicare financiara pentru anul 2020

21 01 2020, ora 01:00

SIF OLTENIA - Calendarul de comunicare financiara pentru anul 2020

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Spectacol la SIF-uri

21 01 2020, ora 01:00

* Cresteri intre 7,81% si 14,93% pentru actiunile societatilor de investitii financiare, de la inceputul anului * Incepand cu ce-a de-a doua parte a lunii iulie, SIF-urile nu vor mai avea prag de detinereCele cinci SIF-uri sunt vedetele inceputului de an la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), preturile actiunilor societatilor de investitii financiare marcand cresteri situate intre 7,81% pentru SIF Oltenia (SIF5) si 14,93% in cazul SIF Mutenia (SIF4) pana acum in 2020, evolutie pusa de analisti si brokeri indeosebi pe seama eliminarii pragului de detinere si a rezultatelor financiare obtinute anul trecut.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

KLAUS IOHANNIS: "Guvernul sa gaseasca resursele pentru cresterea alocatiilor copiilor"

21 01 2020, ora 01:00

* Prim-ministrul Ludovic Orban: "Poti sa iti permiti dublarea alocatiilor, in masura in care exista resursele financiare pentru a sustine majorarea fara sa afectezi deficitul bugetar" * Florin Citu, ministrul Finantelor Publice: "Impactul eliminarii pensiilor speciale, insuficient pentru dublarea alocatiilor copiilor"Presedintele Klaus Iohannis sustine ca guvernul Orban trebuie sa majoreze in acest an pensiile si sa dubleze alocatiile copiilor, conform legislatiei in vigoare. Domnia sa a declarat, ieri, la Cotroceni: "Este dorinta noastra comuna sa crestem pensiile

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Cei 7 milioane de romani cu bani in fonduri de pensii au castigat in 2019 de trei ori mai mult decat dintr-un depozit bancar

20 01 2020, ora 06:54

Aproape 12% a fost anul trecut castigul mediu adus de fondurile de pensii private obligatorii (Pilon II), in care 7,4 milioane de romani fac contributii din salarii luna de luna. Cifra este de circa trei ori mai mare decat cea mai generoasa dobanda...

Sursa: WALL-STREET.RO

Citeste mai departe...

Pagina 6 din 3514