Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 5 din 3187

Cresterea platformelor digitale de mobilitate urbana nu s-a reflectat in scaderea activitatii firmelor de taximetrie (studiu PwC Romania)

18 04 2019, ora 15:27

Valoarea totala a taxelor incasate de stat de la firmele care folosesc aplicatii precum cele de ride-sharing si e-hailing (servicii de taximetrie generate prin aplicatiile de mobilitate urbana, precum Clever) se ridica la 304 milioane lei anual, conform unui studiu al PwC Romania, realizat la cererea "Coalitiei pentru Economia Digitala", din care face parte si UBER. Beneficiile indirecte, reprezentate de gradul de multiplicare in economie al consumului de servicii de transport urban privat generat prin platformele de mobilitate urbana, insumeaza 781 milioane lei.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 4,6 milioane de euro pe BVB

18 04 2019, ora 14:17

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 21,94 milioane lei (4,6 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

BRD aproba in AGA fixarea diviendului brut la 1,64 lei/actiune si reinnoirea mandatului pentru Petre Bunescu

18 04 2019, ora 19:49

Actionarii BRD - Groupe Societe Generale au decis in sedinta din 18 aprilie 2019 alocarea unui dividend brut de 1,64 lei/actiune. In plus, in cadrul AGA s-a decis reinnoirea mandatului de administrator al lui Petre Bunescu si numirea unor noi membri in...

Sursa: WALL-STREET.RO

Citeste mai departe...

Extragerea speciala a bonurilor fiscale va avea loc cu o zi inainte de Paste

18 04 2019, ora 12:28

Un ordin semnat de secretarul de stat din Ministerul Finantelor Publice (MFP), Daniela Pescaru, modifica data la care va avea loc extragerea de Paste in cadrul Loteriei bonurilor fiscale. Acesta a fost publicat in Monitorul Oficial. Fata de ordinul semnat de Eugen Teodorovici la inceputul anului, care prevedea data de 28 februarie, acum noua data este 27 aprilie, adica cu o zi inainte de sarbatoare.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Comisia Europeana a aprobat oferta facuta de Liberty pentru achizitionarea combinatelor detinute de ArcelorMittal/ Planurile noului proprietar

18 04 2019, ora 10:29

Comisia Europeana a aprobat achizitionarea de catre grupul britanic Liberty a combinatelor siderurgice detinute de ArcelorMittal in Uniunea Europeana, printre care si cel de la Galati. Anul trecut, in toamna, Liberty a anuntat aceasta tranzactie, insa era nevoie de aprobarea Comisiei.GFG Alliance, grupul din care face parte Liberty, intentioneaza sa integreze mai multe afaceri din domeniul otelului intr-o singura entitate globala.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Modificari in domeniul TVA. Este reglementat regimul TVA pentru copoanele valorice si mai bine definit regimul serviciilor electronice

18 04 2019, ora 10:26

In Monitorul Oficial de ieri 17 aprilie 2019, s-a publicat Legea nr.60/2019, ce aduce modificari importante in domeniul TVA. Este reglementat regimul TVA pentru copoanele valorice. De asemenea, regimul serviciilor electronice este modificat si mai bine definit.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au deschis mixt

18 04 2019, ora 10:26

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au deschis in teritoriu mixt sedinta de tranzactionare de astazi.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Noul petic la Ordonanta lacomiei, pe masa Guvernului. Se introduc si zile libere pentru salariatele care fac fertilizare "in vitro"

18 04 2019, ora 08:31

Am mai spus si noi, au recunoscut si PSD-istii: OUG 114 a distrus zilierii. Un deputat social-democrat spunea chiar: am omorat zilierii. Dupa OUG 19/2019, care a avut modificari importante pe OUG 114/2018, astazi - joi, in sedinta de Guvern se afla Ordonanta zilierilor, prin care se repara greseala de anul trecut. Hotnews.ro a mai scris despre acest proiect aici. La inceput, initiator a fost Ministerul Tineretului si Sportului, iar apoi Ministerul Muncii.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Corporate Report: Vanzarile de masini scad pentru a saptea luna consecutiv in Europa; Constelatia Starlink va pune pe cer 2.200 de sateliti; Excesul de capacitate si combustibilul scump duc pe Lufthansa pe pierdere

18 04 2019, ora 05:57

Producatorii europeni merg in marsarier, doar Renault este impins inainte de Dacia Elon Musk conduce si in cursa pentru internetul care va cadea din cer Companiile aeriene europene trec mai toate prin turbulente financiare

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

INVESTIGATIE La Hezbollah acasa vin bani din piata noastra de capital (I)

18 04 2019

* Najib El Lakis, un important actor al jocului de-a bursa practicat la noi - trecut dubios, suspect si generator de mari controverse * Autoritatile de resort, responsabilii securitatii Bursei si pietei financiare au dovedit o incredibila indolenta * Nimeni nu verifica profilul jucatorilor marcanti. Poate ne aud si Serviciile Secrete... Foamea de pe piata romaneasca, unde banii s-au aglutinat in cativa poli strategici, unde nimic nu mai merge cum mergea, unde razboaiele politice si vanatoarea de vrajitoare, lupta anticoruptie pe diverse fronturi, cum eufemistic e denumita oficial, cu greu mai lasa loc de castiguri lesnicioase si furaciuni traditionale, foamea, asadar, indreapta spre bursa si societati de investitii largi mase de afaceristi hamesiti.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Pagina 5 din 3187