Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 5 din 3338

BVB Aproximativ 90% din rulaj, asigurat de Fondul Proprietatea

21 08 2019

Lichiditatea inregistrata in sedinta de tranzactionare de ieri de la BVB a fost de 123 milioane de lei, peste cea din ziua bursiera anterioara, dar si pes-te media zilnica a acestui an, de 43,48 milioane de lei. Fondul Proprietatea a asigurat 88% din rulaj datorita ofertei de rascumparare pe care a initiat-o, de aproximativ 109 milioane de lei.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

IN ADUNAREA GENERALA DE IERI Actionarii Argus au aprobat darea in judecata a lui Cristian Busu

21 08 2019

Actionarii Argus Constanta au aprobat, in adunarea de ieri, darea in judecata a lui Cristian Busu, presedinte al Consiliului de Administratie al companiei, pentru recuperarea prejudiciului creat de acesta societatii, se arata in raportul producatorului de ulei remis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ

20 08 2019, ora 19:14

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare, lichiditatea totala fiind de 124 milioane de lei (26,29 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 2,86 milioane de euro pe BVB

20 08 2019, ora 16:58

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 13,54 milioane lei (2,86 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Ne-a crescut puterea de cumparare? Cu salariile super-marite de azi luam de fapt mai putini cartofi decat cumparam acum 5 ani cand aveam venituri mult mai mici (analiza)

20 08 2019, ora 06:24

In ultimii 5 ani, salariile nete au crescut consistent, alimentand efectul de avutie in crestere. Avem bani mai multi in buzunare, dar putem oare cumpara mai mult din aceeasi marfa ca in 2015? HotNews a obtinut de la INS preturile de acum 5 ani la cateva categorii de produse de baza (cartofi, varza, lapte, oua s.a.) si a calculat cat puteam cumpara atunci si cat am putea cumpara acum. Iar raspunsul nu este intotdeauna cel asteptat de guvernanti.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Impozitarea bacsisului, in linie dreapta. Aviz favorabil in CES. Surse din Ministerul Finantelor: Proiectul va intra in sedinta de Guvern de saptamana viitoare

20 08 2019, ora 06:24

Consiliul Economic si Social (CES) a dat aviz favorabil proiectului prin care bacsisul oferit de consumatori in restaurante va fi impozitat cu 10%. Potrivit unor surse din Ministerul Finantelor, proiectul nu va intra saptamana aceasta in sedinta de Guvern, ci saptamana cealalta. Proiectul mai prevede modificarea legislatiei privind Loteria bonurilor fiscale. In ceea ce priveste alte initiative publicate, recent, de Finante, precum seria de modificari ale Codului Fiscal care afecteaza pe aproape toata lumea, despre care HotNews.ro a scris aici, cel privind firmele decapitalizate (vezi aici) sau Split TVA care devine optional (vezi aici), sursele au precizat ca vor reveni cu ele in CES saptamana viitoare, pentru ca apoi sa fie adoptate, dupa ce acum au fost intoarse la Ministerul Finantelor din lipsa avizelor interministeriale.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Jumatate dintre romanii emigrati isi doresc sa se reintoarca in Romania, dar numarul lor e cu 10% mai mic decat in 2017

20 08 2019, ora 06:24

Circa 47% dintre romanii emigrati vor sa se intoarca in tara, conform rezultatelor celui mai amplu studiu despre diaspora romaneasca (1810 respondenti), comandat de RePatriot si realizat de Open-I Research. In 2017, 57% din romani aveau aceasta intentie. Din romanii emigrati care vor sa se intoarca, 73% declara “Vrem sa fim din nou Acasa". Din cei 53% din romanii emigrati care nu vor sa se mai intoarca in Romania, principalele motive invocate sunt coruptia, viata politica actuala si mentalitatea.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Activistul Remus Cernea, antreprenor pe Start-Up Nation: Street food green-vegan

20 08 2019, ora 06:24

Remus Cernea sustine ca va deschide primul proiect antreprenorial green-vegan din Romania, finantat prin Start-Up Nation. Activistul roman spune ca proiectul antreprenorial pe care l-a demarat impreuna cu sora lui, Magda Cernea, care este doctor in stiinte medicale si psiholog, va oferi street food 100% vegetal, in cadrul unor puncte de vanzare fixe ori mobile alimentate prin panouri fotovoltaice.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Dragos Anastasiu: Fara dosar cu sina, nu iti poti recapata cetatenia romana

20 08 2019, ora 06:24

Omul de afaceri Dragos Anastasiu considera ca romanii trebuie tratati cu respect, iar daca cineva, precum tatal sau de 82 de ani, revine in tara si vrea sa-si recapete cetatenia, i se cer tot felul de documente pe care statul deja le are.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au deschis in scadere

20 08 2019, ora 10:25

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au deschis in depreciere sedinta de tranzactionare de astazi.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Pagina 5 din 3338