Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 5 din 3399

BROKERII: "BVB are prea putina and #171;marfa and #187; pentru institutionalii straini"

10 10 2019

* Simion Tihon: "Problema nu este ca sunt institutionali care pastreaza actiuni pe termen lung sau ca vor aparea altii noi, ci ca nu reusim sa avem o oferta mai vasta" * Marcel Murgoci, Estinvest: "Prin promovarea pietei in categoria celor emergente, in timp, actiunile vor deveni mai scumpe, iar randamentul dividendelor se va reduce" * Dragos Mesaros, Goldring: "Odata cu intrarea in noua liga, probabil volatilitatea actiunilor de la BVB va creste" * "Prin trecerea la statutul de piata emergenta, se creeaza premisele pentru sporirea numarului emitentilor si a free-float-ului companiilor de la BVB", sunt de parere brokerii Fondurile de investitii care urmaresc indicii FTSE Russell si care sunt asteptate sa achizitioneze actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) odata cu trecerea pietei noastre de capital in categoria celor emergente secundare, incepand cu toamna anului urmator, nu vor gasi suficient de multa marfa pe rafturile de la BVB, sunt de parere brokerii activi din piata noastra, consultati de Ziarul BURSA.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

IN DATA DE 11 NOIEMBRIE Actionarii Mecanica Fina - chemati sa aprobe o emisiune de obligatiuni corporative

10 10 2019

* Emisiunea de obligatiuni va avea o valoare maxima totala de cinci milioane de lei Consiliul de Administratie al Mecanica Fina (MECE), companie specializata in productia de aparatura si instrumente de masura, a convocat actionarii societatii pentru aprobarea unei emisiuni de obligatiuni corporative ce va avea o valoare maxima totala de 5 milioane de lei, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Leonardo Badea a demisionat din functia de presedinte al ASF, pentru a putea ocupa functia de viceguvernator al Bancii Centrale

09 10 2019, ora 17:01

Leonardo Badea (PSD) si-a depus demisia din functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) incepand cu data de 11 octombrie 2019, noteaza Mediafax. Demisia vine in contextul in care Leonardo Badea va detine, din aceasta toamna, functia de viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei (BNR).

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Grecii s-au imprumutat miercuri la dobanzi negative, o premiera in istoria lor recenta

09 10 2019, ora 16:51

Clubul tarilor platite pentru a li se imprumuta bani are un nou membru: Grecia, odinioara tara privita drept o gaura neagra a finantelor. Guvernul elen a obtinut miercuri un imprumut de 487,5 milioane de euro pe termen scurt (3 luni) la o dobanda de minus 0,02%, fata de +0,1% cu cat se imprumutase in august, scrie Financial Times.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

6,5 milioane euro, de la Sectorul 1, pentru Federatia de Rugby a lui Alin Petrache, fiul unui controversat afacerist din tripleta Bittner – Cocos – Petrache

09 10 2019, ora 16:24

Marti a avut loc o sedinta a Consiliului Local Sector 1 din Bucuresti, pe ordinea de zi aflandu-se un proiect cu multe semne de intrebare, respectiv un protocol pentru acordarea unui sprijin financiar Federatiei Romane de Rugby, condusa de Alin Petrache. Proiectul a trecut cu 16 voturi pentru, 6 abtineri si 2 impotriva. Au votat pentru cei de la PSD, impreuna cu unii consilieri USR. Vezi cum explica un consilier USR votul "pentru".

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Startup-urile de inteligenta artificiala din China, incluse de SUA pe lista neagra a companiilor

09 10 2019, ora 15:40

Guvernul Statelor Unite au extins lista neagra a companiilor, pentru a include unele start-upuri chineze de inteligenta artificiala, penalizand Beijingul pentru modul in care trateaza minoritatile musulmane.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Vodafone cere un sef din afara Facebook pentru criptomoneda Libra

09 10 2019, ora 14:39

Vodafone vrea ca Libra sa numeasca un director executiv independent, astfel incat sa devina complet separata de Facebook. Compania de telecomunicatii, care ieri si-a reiterat sprijinul pentru proiectul dezvoltat de Facebook, a declarat ca independenta este cruciala pentru a garanta succesul criptomonedei Libra.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 1,23 milioane de euro pe BVB

09 10 2019, ora 14:30

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 5,86 milioane lei (1,23 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

OMV Petrom, descoperire ce poate asigura gazele pentru 500.000 de locuinte

09 10 2019, ora 10:33

OMV Petrom a anuntat descoperirea unei noi resurse de gaze in regiunea Olteniei, care ar putea asigura necesarul de energie pentru peste 500.000 de locuinte, potrivit unei estimari a companiei.

Sursa: WALL-STREET.RO

Citeste mai departe...

Peste 2 zile, presedintele ANAF ramane fara dreptul de a stabili criteriile de risc fiscal prin care se anuleaza codul de inregistrare in scopuri de TVA din oficiu (analiza - Adrian Benta)

09 10 2019, ora 10:26

In Monitorul oficial a fost publicata o lege prin se abroga dreptul presedintelui ANAF de a stabili criteriile de risc fiscal prin care se anuleaza codul de inregistrare in scopuri de TVA din oficiu, sustine consultantul fiscal Adrian Benta. Este vorba despre Legea nr. 172/2019 pentru modificarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Pagina 5 din 3399