Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 5 din 3473

Burduja, numit secretar de stat la Ministerul Finantelor

10 12 2019, ora 20:26

Sebastian Ioan Burduja a fost numit secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice (MFP) de catre premierul Ludovic Orban, conform unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ

10 12 2019, ora 19:04

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare, lichiditatea totala fiind de 8,91 milioane de lei (1,87 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 2,92 milioane de euro pe BVB

10 12 2019, ora 15:06

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 13,96 milioane lei (2,92 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

De ce un curier din Germania poate livra de trei ori mai multe pachete pe zi dect unul din Romnia: n Germania poti lasa pachetul n fata usii, la noi s-au furat colete si din masina de curierat

10 12 2019, ora 14:43

Un curier poate livra in Germania de trei ori mai multe colete decat unul din Romania, iar explicatiile nu tin doar de venituri, ci si de trafic, locuri de parcare, modalitati de plata si incredere, a spus unul dintre fondatorii FAN Courier. Compania are 6.850 de angajati in tara si va incheia anul cu afaceri de 168 milioane euro, dar ii este tot mai greu sa gaseasca oameni. In articol puteti citi care sunt principalele nemultumiri ale clientilor fata de curieri, dar si invers si de ce niciodata nu va merge la noi ca un curier sa lase pachetul in fata usii.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Valentin Lazea: Normalitatea e ca n an de crestere economica sa ai deficit aproape de zero sau excedent

10 12 2019, ora 14:38

La noi s-a incetatenit ideea gresita ca 3% deficit bugetar este normalitate, sustine Valentin Lazea, economist sef al Bancii Nationale a Romaniei (BNR). De fapt, spune el, 3% este deficitul la care trebuie sa ajungi in cel mai rau an cand cresterea este negativa, cand ai criza si asa mai departe.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Jocuri video si moda: Louis Vuitton lanseaza o colectie de haine inspirata din League of Legends

10 12 2019, ora 14:09

Dupa ce in luna septembrie popularul joc video League of Legends (LoL) a facut primul pas in lumea modei, cu o colaborare intre dezvoltatorul jocului Riot Games si Louis Vuitton pentru designul unor obiecte din joc, acum casa de moda anunta prima colectie inspirata din lumea gamingului. Casa de moda franceza a lansat mai multe articole de imbracaminte cu elemente inspirate din LoL precum un tricou cu caracterul Qiyana, la pretul de 670 dolari, sau o jacheta de piele la 5.650 dolari.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au deschis in scadere

10 12 2019, ora 14:15

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au deschis in depreciere sedinta de tranzactionare de astazi.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Cristian Paun: Daca as iesi n Piata Romana, lumea nu ar ntelege daca as spune: Salariul minim e o mizerie!

10 12 2019, ora 14:09

In economie, analfabetismul functional este mult mai mare decat inclinati dumneavoastra sa credeti, sustine Cristian Paun, profesor la Academia de Studii Economice (ASE). Potrivit acestuia, in indicii privind libertatea Romania se afla in aprilierea tarilor bananiere.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Masinile zburatoare ar putea atrage milioane de dolari de la investitori, n 2020 Studiu

10 12 2019, ora 13:27

Investitorii in startup-urile de transport traditional (terestru) si-ar putea indrepta atentia si fondurile spre taxiurile aeriene electrice, cunoscute in mod oarecum eronat drept "masini zburatoare". Potrivit unui studiu citat de Reuters, "masinile zburatoare" ar putea atrage investitii de milioane de dolari in 2020.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

n primele 10 luni am trimis la export marfuri de 58 de miliarde de euro si am platit 72 de miliarde pentru marfurile importate

10 12 2019, ora 10:21

Exporturile pe primele 10 luni ale anului au fost de putin peste 58 miliarde euro (au crescut cu 1,7% fata de primele 10 luni din anul trecut) iar importurile au fost de circa 72 miliarde euro (crestere de aproape 5%), arata datele furnizate marti de Institutul National de Statistica. Deficitul comercial a urcat astfel cu peste doua miliarde de euro, ajungand la 14 miliarde euro.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Pagina 5 din 3473