Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 5 din 3514

Fiscul profita de o neclaritate legislativa pentru a face controale si a obtine bani. Se stie de problema de ani buni, dar nu s-a clarificat

22 01 2020, ora 09:16

In ultima jumatate a anului 2019, Directia Antifrauda din ANAF a desfasurat o campanie tematica care a vizat tratamentul fiscal din punct de vedere al impozitului pe venit si contributiilor sociale pentru tichetele cadou achizitionate de companii, potrivit Corinei Mindoiu, partener EY Romania. Problema tine de ambiguitatea din legislatie privind tratamentul fiscal pentru companiile care acorda angajatilor parteneri tichete cadou pentru a stimula vanzarile. Adica nu se stie cine trebuie sa plateasca contributiile: compania care a dat sau compania ai carei angajati au primit tichetele? In aceste conditii, controalele vor continua si in 2020.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

ANALISTII: "Investitia in SIF-uri sau in actiuni din portofoliul lor tine de profilul fiecaruia"

22 01 2020, ora 01:00

SIF-urile, ce au in portofoliile lor detineri la cele mai importante companii listate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) din domeniile bancar sau energetic, se tranzactionau la inceputul acestei saptamani la discount-uri intre pretul din piata si Valoarea Unitara a Activului Net (VUAN) situate intre 18,5% in cazul SIF Moldova (SIF2) si de chiar 52% pentru SIF Muntenia (SIF4).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Alro va contracta un credit de pana la 40 milioane dolari

22 01 2020, ora 01:00

Actionarii Alro (ALR) au aprobat, in adunarea extraordinara de ieri, contractarea unei noi facilitati de credit de pana la 40 milioane de dolari, de la Black Sea Trade and Development Bank, pentru finantarea, respectiv refinantarea cheltuielilor cu investitiile aferente programului pentru anii 2018-2019, se arata intr-un raport al producatorului de aluminiu din Slatina remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Nuclearelectrica scapa de sechestrul pus pe 22% din companie

22 01 2020, ora 01:00

* Si in cazul Conpet sechestrul asupra intregului pachet detinut de stat a fost radiat, la finele saptamanii trecute* In decembrie anul trecut, fratii Micula au primit 912 milioane de lei de la Ministerul Finantelor PubliceSechestrul pus de Ioan si Viorel Micula asupra unui pachet de 22,24% din actiunile Nuclearelectrica (SNN) detinute de Statul Roman a fost radiat, in conditiile in care, la finele anului trecut, cei doi frati au primit de la stat pes and #172;te 900 milioane de lei ca plata a unei datorii, reiese dintr-un raport al companiei remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

BVB Lichiditatea urca la 63 milioane lei, peste media anului trecut

22 01 2020, ora 01:00

* Aprecieri marginale pentru toti indicii * Prime Transaction: "Cinci mari transferuri, cuprinse intre 2,66 milioane de lei si 7,59 milioane de lei, au facut ca actiunile OMV Petrom sa fie cele mai tranzactionate la BVB"Rulajul inregistrat in sedinta de ieri de tranzactionare de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la 63,35 milioane de lei (13,26 milioane de euro), peste media zilnica a anului trecut, de circa 40 milioane de lei, ceva mai mult de o treime din valoarea trans and #172;ferurilor (36%) fiind data de schimburile cu actiunile OMV Petrom (SNP).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Fratila a obtinut suspendarea deciziei ce l-a scos din Consiliul de Supraveghere al SIF3

21 01 2020, ora 21:43

* "Este foarte clar ca, incepand cu data de 17 ianuarie, am dreptul sa-mi exercit atributiile de membru in Consiliul de Supraveghere al SIF Transilvania", sustine Constantin FratilaConstantin Fratila, actionar important al SIF Transilvania (SIF3) a obtinut, in instanta, suspendarea executarii deciziei Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) prin care supraveghetorul pietei noastre de capital i-a retras autorizarea din calitatea de membru in Consiliul de Supraveghere al SIF3, se arata intr-un comunicat al SIF--ului din Brasov remis, astazi, Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Fondatorul Snapchat: TikTok ar putea detrona Instagram

21 01 2020, ora 16:32

Fondatorul Snapchat, Evan Spiegel, sustine ca rivalul sau TikTok aplicatia care permite utilizatorilor sa creeze sau sa urmareasca clipuri video de 15 secunde are potentialul de a detrona Instagram si de a ajunge a treia cea mai mare aplicatie de social media din lume (asta daca nu includem si platforme de chat precum Messenger, WhatsApp sau WeChat).

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Infografic. Complicata relatie a romanilor cu banii. Mituri, obiceiuri si schimbari culturale intre generatii atunci cand vine vorba despre bani

21 01 2020, ora 15:17

Banii nu sunt scopul in viata, dar pot fi cauza tuturor problemelor. Si chiar daca nu aduc fericirea, trebuie sa avem grija sa nu aduca nefericirea, spune actorul Andi Vasluianu intr-un clip video. Cheltuielile medicale neprevazute, o banala invitatie la nunta sau nasterea unui copil sunt evenimentele care ii streseaza cel mai tare pe romani, potrivit unui studiu lansat marti. Despre mituri, obiceiuri si mai ales schimbarile culturale intre generatii atunci cand vine vorba despre bani.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 4,82 milioane de euro pe BVB

21 01 2020, ora 14:47

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 23,05 milioane lei (4,82 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Declaratia unica 2020 Pentru ce venituri se completeaza si ora pana la care trebuie platite contributiile

21 01 2020, ora 14:31

Termenul de depunere a Declaratiei unice este 16 martie 2020. Corina Mindoiu, partener EY Romania, sustine ca nu avem, momentan, nicio informatie cu privire la prelungirea termenului, asa cum s-a intamplat in anii precedenti. Ea a precizat ca data de 16 martie 2020 este si termen de plata a impozitului pe venit pentru anul 2019 si a contributiei sociale de sanatate sau a contributiilor la pensie.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Pagina 5 din 3514