Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 4 din 3473

Indicii BVB au deschis in scadere

11 12 2019, ora 11:30

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au deschis in depreciere sedinta de tranzactionare de astazi.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Standard and Poor and #39;s a revizuit perspectiva Romaniei de la stabil la negativ din cauza marilor cheltuieli ale guvernului PSD

11 12 2019, ora 10:21

Agentia Standard and Poor and #39;s a revizuit in jos perspectiva privind economia Romaniei din cauza deficitelor in crestere si a incetinirii economice, potrivit unui comunicat remis astazi de agentie.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

SP a revizuit ratingul Romniei la negativ, de la stabil

11 12 2019, ora 09:39

S&P Global Ratings si-a revizuit perspectiva asupra Romaniei la negativa, de la stabila, anunta agentia de rating precizand ca mentine ratingul creditului suveran in moneda straina si pe termen scurt a ramas la "BBB- / A-3".

Stire in curs de actualizare

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Daniela Serban: Companiile listate s-au ocupat de probleme legislative, anul acesta/ Poate e mai bine sa ne mutam cu totul n Parlament cu job-ul

11 12 2019, ora 09:34

Daca anul trecut vorbeam de mult mai multe companii care intentionau sa se listeze la bursa, multe dintre ele au renuntat pentru ca nu mai stiu pe ce bugete sa-si faca strategia, a declarat Daniela Serban, Daniela Serban, presedinte ARIR – Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania, intr-o conferinta organizata de Oxygen Events.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Opt masuri pe care este construit bugetul pe 2020: de la cresterea accizei pentru tigari pna la indemnizatia pentru hrana/ Deficit de 3,6% din PIB

11 12 2019, ora 08:04

Pentru anul 2020, soldul bugetar este estimat la -3,6% din PIB (40,6 miliarde lei), iar cheltuielile de personal la 9,7% din PIB, in timp ce pentru anul 2021, soldul bugetar va fi de -3,34% din P.I.B., iar cheltuielile de personal de 9,4% din PIB, se arata intr-un document al Ministerului Finantelor Publice (MFP).

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Electrica isi va majora capitalul cu cinci milioane lei

11 12 2019, ora 01:00

Administratorii Electrica (EL) au aprobat majorarea capitalului social al companiei prin aport in natura si numerar, cu suma de aproape 5,04 milioane de lei, prin emisiunea unui numar de 503.668 actiuni noi, cu valoarea nominala de 10 lei/titlu, se arata intr-un raport al furnizorului si distribuitorului de energie electrica remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

BVB Obligatiuni BT Leasing - inregistrate in sistemul Bursei

11 12 2019, ora 01:00

* Scaderi pe linie pentru indicii Bursei de Valori Bucuresti Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a fost dominata, in sedinta de ieri, de inregistrarea in sistemul de tranzactionare a doua transe de obligatiuni emise de BT Leasing, parte a Grupului Financiar Banca Transilvania, in suma de 40 milioane de euro (191,1 milioane de lei).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Dosarul Rompetrol II, la final

11 12 2019, ora 01:00

* DIICOT a clasat acuzatiile penale si a ridicat in mare parte sechestul pe bunuri in valoare de trei miliarde lei * KMG International: "Decizia DIICOT consolideaza detinerile locale ale grupului KazMunayGas si este de natura sa deschida calea pentru efectuarea in continuare a investitiilor necesare dezvoltarii activitatilor grupului pe plan local" Procurorii DIICOT au clasat acuzatiile penale si au ridicat majoritatea masurilor asiguratorii impuse in data de 6 mai 2016 asupra bunurilor societatilor KMG International, Oilfield Exploration Business Solutions si Rompetrol Rafinare, se arata intr-un raport remis de compania ce opereaza rafinariile Petromidia Navodari catre Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

CONFORM STRATEGIEI SALE DE EXTINDERE MedLife a cumparat Spitalul OncoCard din Brasov

11 12 2019, ora 01:00

Grupul MedLife a achizitionat integral Spitalul OncoCard din Brasov, afacere ce anul trecut a avut o cifra de afaceri de 41,8 milioane de lei si circa 150 de angajati, se arata intr-un comunicat al prestatorului de servicii medicale private remis Redactiei.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Orban, catre oamenii de afaceri: n maxim 10 zile sa demaram procedura de angajare a raspunderii pentru a abroga prevederile nocive ale OUG 114. Procedura dureaza cam 7 zile

10 12 2019, ora 20:26

"In seara asta spre miezul noptii vom avea o prima lectura a proiectului de lege prin care ne vom angaja raspunderea, apoi vom declansa consultarea partenerilor sociali. OUG 114 nu ar fi trebuit sa se nasca si din cauza asta trebuie abrogata in termen cat mai scurt", a spus marti seara premierul Orban, la o intalnire cu reprezentantii Federatiei Patronale Concordia. "Sper ca in maxim 10 zile sa demaram procedura de angajare a raspnderii pentru a abroga prevederile nocive ale OUG 114. Procedura dureaza cam 7 zile, ceea ce inseamna ca daca demaram procedura miercurea viitoare, inseamna ca in urmatoarea miercuri se vor vedea rezultatele concrete", a mai spus premierul.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Pagina 4 din 3473