Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 4 din 3514

Ministrul Finantelor: Conturile firmelor vor fi deblocate imediat ce isi platesc datoriile. Softul este gata

22 01 2020, ora 15:32

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca va fi modificat Codul de procedura fiscala in ceea ce priveste popririle pe conturile firmelor cu datorii, astfel incat, imediat ce firma si-a achitat datoriile sa-i ii fie deblocate automat conturile. Ministrul mai spune ca softul care va face deblocarea automata a fost finalizat.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Florin Citu, chemat in Senat sa dea explicatii despre imprumuturile contractate de Romania

22 01 2020, ora 15:32

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a fost invitat la audieri, saptamana viitoare, marti, in Comisia Economica din Senat pentru a da explicatii despre imprumuturile contractate in ultima perioada de statul roman, a declarat, pentru Mediafax, senatorul Daniel Zamfir, presedintele Comisiei. "Marti, la ora 11.00, la Comisia Economica, in care vom discuta despre imprumuturile pe care le-a facut (Ministerul Finantelor - n.r.) pe termen lung, la ce costuri s-a imprumutat, de ce s-a imprumutat, ce a facut cu banii. Din punctul meu de vedere, sunt niste sume considerabile si mi se pare firesc sa vedem pentru ce s-au folosit banii. Am trimis invitatia la Ministerul de Finante", a afirmat, miercuri, Daniel Zamfir.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 11,17 milioane de euro pe BVB

22 01 2020, ora 15:05

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 53,41 milioane lei (11,17 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Banca Transilvania intra in Asociatia pentru Relatii cu Investitorii pe Bursa

22 01 2020, ora 15:36

Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania (ARIR) anunta ca Banca Transilvania (TLV) devine membru asociat al organizatiei, potrivit unui comunicat al bancii.

Sursa: WALL-STREET.RO

Citeste mai departe...

Meyer (Fondul Proprietatea): Energia si turismul vor fi sectoarele care vor straluci anul acesta. Ne asteptam la mai multe investitii straine

22 01 2020, ora 13:42

Ne asteptam ca sectorul energetic sa functioneze bine in acest an, in special dupa abrogarea OUG 114/2018 si dereglementarea ulterioara a pietei, care va determina companiile sa investeasca in operatiuni locale, avand o perspectiva clara de generare de profituri, sustine Johan Meyer, CEO Franklin Templeton Investments Sucursala Bucuresti si Manager de Portofoliu al Fondului Proprietatea (FP).

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Dupa patru luni de scadere continua a activitatii, in luna decembrie, industria a intrat in contractie puternica (Barometrul Industrial)

22 01 2020, ora 12:48

"Dupa patru luni de scadere continua a activitatii, in luna decembrie, industria a intrat in contractie puternica. Probabil ca sezonalitatea a contribuit la slabirea activitatii, dar nu a fost singurul factor de regres. Managerii considera ca pe termen mediu, peste sase luni, sunt sanse de redresare, dar e greu de imaginat cum va putea industria sa recupereze intr-un timp rezonabil de 1-2 luni prabusirea din decembrie 2019", arata datele Barometrului Industrial, publicat miercuri de Irsop si SNSPA.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Rivalul Netflix de la Disney ajunge in Europa in martie

22 01 2020, ora 11:58

Compania de productie cinematografica Disney a anuntat ca platforma sa de streaming video Disney+ se va lansa in Europa pe 24 martie. Serviciul care va rivaliza cu platforme precum Netflix sau HBO Go a inregistrat deja 41 de milioane de descarcari ale aplicatiei sale, in doua luni de la lansarea oficiala.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Inca un gorjean numit de Orban. Horatiu Gorun, secretar general adjunct la Finante. Ce scrie presa locala despre el

22 01 2020, ora 11:38

Ministerul Finantelor Publice (MFP) a avut multe nume indoielnice, in ultimele luni, pe postul de secretar general adjunct, precum Liliana Minca, care a reusit sa stea doar 4 zile in functia asta sau Claudia Florina Prisecaru – fosta colaboratoare a securitatii in perioada comunista (conform Deciziei Curtii de apel Bucuresti). In Ministerul Finantelor a fost numit acum pe aceasta functie un gorjean: Tiberiu Horatiu Gorun. Recent a mai fost numit un gorjean, dar in functia de secretar de stat: Gheorghe Pecingina. De precizat ca in cadrul institutiei mai lucreaza cativa gorjeni pe posturi de conducere inca de dinainte de venirea noului Guvern.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Eurostat: Germania, Polonia, Ungaria si Romania, cele mai multe accidente feroviare din UE

22 01 2020, ora 11:37

Aproximativ 885 de persoane din Uniunea Europeana au murit si 760 au fost grav ranite in 2018 in accidente feroviare (fara a include sinuciderile), cele mai multe inregistrandu-se in Germania, Polonia, Ungaria si Romania, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica (Eurostat), citat de Agerpres. In perioada 2010 - 2018, numarul accidentelor feroviare grave in UE a scazut cu aproape 25%, la 1.721 accidente, cu 571 mai putine decat in 2010.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Cresterea economica a Romaniei ar putea fi de aproximativ 2,7% in 2020/Cresterea mai mica a salariilor si scaderea ocuparii fortei de munca in sectorul public vor influenta negativ consumul

22 01 2020, ora 11:26

Cresterea economica a Romaniei ar putea fi de aproximativ 2,7% in 2020, intrucat se asteapta ca politica fiscala sa se inaspreasca in conformitate cu intentia pe termen lung a noului guvern de a ajunge la un deficit de 3%. Cresterea mai mica a salariilor si scaderea nivelului ocuparii fortei de munca in sectorul public vor influenta negativ consumul, arata un raport publicat miercuri de OTP Asset Management.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Pagina 4 din 3514