Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 4 din 3047

Cti bani dau angajatorii pe masa de prnz a angajatilor

12 12 2018, ora 14:31

Valoarea medie a tichetelor de masa acordate de angajatorii din Romania a crescut progresiv cu peste 40% in ultimii 2 ani si continua tendinta de crestere si in ultimul trimestru al anului 2018, conform analizei unei companii emitente de carduri si tichete preplatite pentru firme si angajati. Valoarea maxima a tichetelor de masa, conform cadrului fiscal, este de 15,18 lei pentru fiecare zi lucratoare, fiind deci cu 30% sub costul mediu al unei mese de pranz.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Piata echipamentelor de protectia muncii, investigata de Consiliul Concurentei

12 12 2018, ora 14:10

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie privind posibile intelegeri anticoncurentiale intre companiile SC Renania Trade SRL, SC Avanti SRL, SC Tricomexim SRL si SC T&T Invest SRL. Acestea s-ar fi inteles pentru stabilirea de preturi, impartirea de piete si alocarea de clienti pe piata comercializarii de produse si echipamente din domeniul sanatatii si securitatii in munca din Romania, incepand cu anul 2016.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Teodorovici vrea sa puna bancile sa finanteze mediul de afaceri n aceeasi masura n care finanteaza statul

12 12 2018, ora 13:08

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri ca bancile ar trebui ca atunci cand finanteaza statul cu o anumita suma, proportional sa finanteze economia.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

De anul viitor se introduce ratingul fiscal. Firmele vor fi clasificate A, B si C. Cele din categoria A vor avea anumite facilitati

12 12 2018, ora 12:35

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a anuntat, miercuri, ca vor avea loc modificari pe legislatie. El a precizat ca au fost facute cateva amendamente in Parlament la OUG-urile 25 si 89. Astfel, prin una dintre acestea se introduce impartirea firmelor din Romania pe trei criterii.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Budai: Majorarea punctului de pensie ar putea fi facuta printr-un act normativ, daca nu trece de Parlament noua Lege a pensiilor

12 12 2018, ora 12:04

Daca noua lege a pensiilor nu va trece de Parlament in aceasta sesiune parlamentara, atunci Guvernul va veni cu un act normativ care sa prevada majorarea punctului de pensie, a anuntat, miercuri, ministrul Muncii, Marius Budai.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Isarescu: Plata impozitelor ne da dreptul sa cerem statului romn modern sa si ndeplineasca menirile

12 12 2018, ora 11:53

"Mai avem ceva de facut la nivelul mentalitatilor: sa constientizam faptul ca plata impozitelor este unul din actele cetatenesti care ne da dreptul sa cerem statului roman modenr sa isi indeplineasca menirile. Ne place sa dormim linistiti, sa avem educatie, sa fim in siguranta cand mergem pe strazi, sa avem servicii bune de sanatate, sa avem infrastructura de calitate... Dar trebuie sa stim ca toate acestea se fac din impozitele colectate", a spus miercuri Guvernatorul Bancii Nationale la conferinta de lansare a proiectului-pilot "Educatia fiscala a tinerilor europeni prin mijloace digitale - TAXEDU". In sistemul european Statul e cel care se ocupa de infrastructuri. Atat de cele umane- Educatie, Sanatate, cat si de cele fizice- Transporturi, Comunicatii, a mai spus Isarescu.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Fondul de 10 miliarde euro, anuntat de Dragnea, nu fi alimentat imediat cu attia bani. De asemenea, va fi un fel de PNDL mai restrictiv

12 12 2018, ora 10:21

Noul fond, care va fi creat de Guvern, nu va fi alimentat cu 10 miliarde de euro, asa cum se intelegea din declaratiile oficialilor, ci va primi bani pe masura ce primariile vor trimite proiecte la care deja au o autorizatie de constructie, de exemplu. Ion Ghizdeanu, presedintele Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza (CNSP) a declarat pentru HotNews.ro ca va fi un mecanism de granturi.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Corporate report: Tesla preia fabrici abandonate si le repopuleaza. Panasonic transfera cartierul general european de la Londra la Amsterdam. Volkswagen si apara presedintele

12 12 2018, ora 04:33

O inovatie de mare importanta la Tesla: preia fabrici abandonate si le reumple cu tehnica de varf si oameni (altii le-au demolat si au construit mall-uri...) Japonezii prevad ca Regatul Unit vrea sa devina paradis fiscal si... nu le place! Pleaca, dar nu-si iau toate jucariile Marriott isi pune "sursele" sa dea vina pe guvernul chinez pentru un cumplit atac informatic, dar dovezile sunt palide si pare ca mai degraba se lauda cu numarul de clienti Volkswagen a fost jupuit de miliarde de catre Uncle Sam si mai are de furca si cu propriii actionari, dar obrazul presedintelui trebuie sa ramana nepatat.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

TVA n comertul online: UE ia masuri asupra vnzarilor independente pe marketplace-uri gen Amazon, Alibaba sau eMag

11 12 2018, ora 21:36

Marile marketplace-uri de vanzari online, cum sunt Amazon, Alibaba sau cel al eMag din Romania, vor avea responsabilitatea, din anul 2021, sa se asigure ca vanzatorii online independenti din afara UE, care fac comert pe aceste site-uri mari, nu fac evaziune fiscala cu taxa pe valoarea adaugata (TVA), potrivit unei propuneri anuntate, marti, de Comisia Europeana.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Bucurestiul si face propriul Start-Up Nation

11 12 2018, ora 18:27

Primaria Capitalei lanseaza un program de finantare pentru startup-urile din Bucuresti, pentru “antreprenorii care s-au simtit discriminati cand au vazut ca nu pot aplica in programul national Start-Up Nation", potrivit institutiei. Bugetul programului este de 10 milioane de euro.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Pagina 4 din 3047