Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 4 din 3258

[P] Fortech si Core Capital lanseaza AIPERION, o companie de solutii financiare

13 06 2019, ora 13:31

Dezvoltatorul de software cu capital 100% romanesc, Fortech anunta lansarea unui parteneriat strategic cu o firma de consultanta in servicii financiare din SUA, CoreCapital Management. Cele doua entitati isi unesc fortele sub umbrela AIPERION pentru a le oferi investitorilor un portofoliu de solutii financiare integrate, bazate pe inteligenta artificiala.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

De ce unele firme nu platesc la timp facturile catre parteneri

13 06 2019, ora 13:09

Desi Romania inregistreaza cresteri economice mari, unele firme considera, totusi, ca se afla in recesiune. Conform studiului European Payment Report, realizat de Intrum, 19% dintre companiile chestionate considera ca ne aflam deja in recesiune. De asemenea, 28% considera ca Romania va intra in recesiune in termen de un an, 20% ca in 2 ani, 12% - in 3-5 ani, iar restul nu cred ca va exista in viitorul apropiat sau nu stiu.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

TOP Branduri romanesti 2019: Cat valoreaza marcile Dacia, Banca Transilvania sau Dedeman

13 06 2019, ora 12:29

Dacia este cel mai valoros brand romanesc, Banca Transilvania conduce clasamentul pe Romania in randul marcilor bancare, iar Dedeman este cel mai valoros brand detinut 100% de romani, potrivit topului topului BrandFinance 2019, publicat joi.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

PENTRU RECOMPENSAREA MANAGEMENTULUI Purcari rascumpara 200.000 de actiuni

13 06 2019, ora 11:18

Purcari Wineries (WINE) a demarat, incepand de astazi, programul de rascumparare a cel mult 200.000 de actiuni proprii, echivalentul a 1% din capitalul societatii, operatiunea avand drept scop indeplinirea unor obligatii privind recompensarea managementului, informeaza producatorul de vinuri printr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Magazinele de retail din Europa: Cea mai mare crestere 2019 in Romania si Lituania (studiu GfK)

13 06 2019, ora 10:57

GfK anticipeaza o crestere a cifrei de afaceri de 2% pentru magazinele de retail din cele 27 de tari ale UE analizate (mai putin Marea Britanie) in 2019. Cele mai mari rate de crestere este asteptat sa le aiba Romania (7%) si Lituania (aproape 6%), potrivit celei mai recente analize GfK asupra pietei de retail europene, disponibila aici.
Majoritatea consumatorilor europeni sunt in prezent impartiti intre forte opuse. Pe de o parte, este incertitudinea legata de Brexit, conflictele comerciale si perspective de crestere mai slabe pe pietele de export importante. Dar, pe de alta parte, Europa are o piata solida a fortei de munca, cresteri salariale mai mari si preturi moderate la combustibili.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au deschis in teritoriu negativ

13 06 2019, ora 10:37

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au deschis in teritoriu negativ in sedinta de tranzactionare de astazi.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Avem 5,1 milioane de pensionari, ne transmite Statistica. O parte dintre ei prefera insa sa isi prelungeasca viata activa

13 06 2019, ora 09:16

La cei 68 de ani ai lui, nea Vasile e taximetrist. S-a angajat ca sa-si sustina baiatul, care a ramas fara serviciu si are si un copil de crescut. Vasile e unul din cei peste 15.000 de pensionari care au preferat sa-si prelungeasca viata activa. In 2010, erau 3000 de pensionari care revenisera in campul muncii. Azi, doar cei din orase au depasit 15.000. Daca ii adunam si pe cei de la tara, mai adaugam alti peste 7.000 de pensionari. Statistica tocmai ce-a transmis joi numarul mediu al pensionarilor si pensia medie lunara.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Peste jumatate din rulaj, asigurat de actiunile OMV Petrom

13 06 2019, ora 08:54

Valoarea transferurilor realizate im sedinta de tranzactionare de la mijlocul saptamanii a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) s-a situat la 82,12 milioane de lei (17,39 milioane de euro), peste jumatate (52,7%) din rulaj fiind dat de transferile cu actiunile OMV Petrom (SNP), care au cumultat, atat prin piata "deal" cat si prin cea "regular", de tranzactii de 43,3 milioane de lei.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Financial report Premierul francez decreteaza urgenta si promite rezultate palpabile. Semnalele care indica apropierea unei recesiuni in SUA se inmultesc. Salvini: "Comisia Europeana este veche si de-legitimata, nu ne poate sanctiona"

13 06 2019, ora 04:28

Les Echos: Philippe decreteaza urgenta si promite rezultate palpabile. Statele Unite: semnalele care indica apropierea unei recesiuni se inmultesc. Financial Times: Pesimista autoevaluare a UE. The Guardian: Experimentul Cinci Stele ne-a dezamagit. Italia are nevoie acum de o schimbare politica reala. La Stampa: Salvini: "Comisia Europeana este veche si de-legitimata, nu poate sanctiona Italia"

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

CA SA DESCHIDA O NOUA FABRICA Artesana doreste sa apeleze la finantare prin BVB

13 06 2019

Producatorul de lactate Artesana are in plan ca, in anul 2020, sa ridice o noua unitate de productie, investitie de minimum doua milioane de euro, pentru care doreste sa apeleze la mecanismele pietei de capital, cel mai probabil printr-o emisiune de obligatiuni, a declarat Daniel Donici, unul dintre fondatorii companiei cu sediul in Tecuci, potrivit unui comunicat remis Redactiei.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Pagina 4 din 3258