Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 3543 din 3668

Compania Vulcan, in insolventa, are datorii de 193 milioane lei

26 07 2013, ora 10:27

Tabelul preliminar al creantelor Vulcan a fost inregistrat la Tribunalul Bucuresti, compania inregistrand datorii de 193 milioane lei fata de 230 de creditori, dintre care cel mai mare este BCR, cu 78 milioane lei, urmat de ANAF, cu 46 milioane lei, si...

Sursa: WALL-STREET.RO

Citeste mai departe...

Probleme la Oltchim: Administratorul special a decis reducerea temporara a activitatii

26 07 2013, ora 10:04

Administratorul special al Oltchim, Bogdan Stanescu, a aprobat mai multe masuri legate de reducerea activitatii combinatului in perioada urmatoare, se arata intr-un comunicat transmis bursei. In perioada 29 iulie-8 septembrie 2013, activitatea Oltchim va fi redusa temporar din motive economice si tehnologice. Motivele: lipsa de materii prime, lipsa capitalului de lucru si functionarea la capacitate redusa a unor instalatii.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Deutsche Bank cauta birouri in Bucuresti pentru un centru de servicii cu 1.000 de angajati

26 07 2013, ora 10:04

Gigantul bancar Deutsche Bank, fost pretendent la privatizarea BCR in 2005, este de cateva luni in cautarea unui sediu de birouri in Bucuresti, pentru deschiderea unui centru de servicii de suport si procesare pentru diferite subsidiare ale grupului cu anvergura globala. Perfectarea unei tranzactii este asteptata in perioada imediat urmatoare, potrivit unor informatii de pe piata imobiliara, bancara si de HR, citate de Mediafax.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Guvernul reduce de la 3 ani la 18 luni perioda minima de a mentine un absolvent incadrat, fara sa se restituie subventia. Vezi toate modificarile publicate in Monitorul Oficial

26 07 2013, ora 09:24

Guvernul a publicat in Monitorul Oficial Legea care modifica substantial sistemul asigurarilor pentru somaj. Modificarile sunt atat de natura informala, cum ar fi introducerea in legislatie a unor noi definitii ca "somer de lunga durata" sau "tanar cu risc de marginalizare sociala" dar si modificari structurale ce afecteaza si operatorii economici ce beneficiaza de subventii pentru angajarea somerilor sau  absolventi a unor forme de invatamant. Legea reformuleaza si categoriile de persoane ce se pot asigura facultativ in sistemul de somaj si introduce o noua procedura de calcul pentru subventiile incasate de angajatorii ce incadreaza absolventi si someri.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Grecia a adoptat de urgenta un plan pentru a se asigura de imprumutul UE-FMI

26 07 2013, ora 08:27

Grecia a adoptat joi, in procedura de urgenta, un proiect de lege privind reforma codului fiscal si reducerea sectorului bugetar, dictat de creditorii sai internationali UE si FMI, fapt ce permite Atenei sa primeasca urmatoarea transa a imprumutului acordat. Adoptarea proiectului era un prealabil la plata unei noi transe de ajutor, in valoare de 2,5 miliarde de euro, acordata Greciei saptamana viitoare de zona euro.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Magazin Ce contine de fapt Coca Cola? Unde a gresit Darth Vader? Mestecati-va incet guma, s-ar putea sa fie ultima. Ne fac gadgeturile mai tampiti? Patru cai prin care omenirea ar putea disparea

26 07 2013, ora 07:17

Unde a gresit Darth Vader? O analiza serioasa a bataliei de la Hoth. Totul e strategie, stiu. Dar sa-i spuna cineva si premierului asta! In linkurile de mai jos veti mai gasi ce contine Coca Cola, de ce nu vor tinerii sa plateasca pentru continutul online, veti mai afla ca zicala "pauzele lungi si dese, cheia marilor succese" nu e chiar o vorba in vant. Sau veti afla un raspuns la intrebarea "de ce sunt comediile romantice atat de proaste?"
Lectura placuta si asteptam sa ne semnalati si voi linkuri interesante pentru lectura! Un week-end linistit!

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Statul vrea 600 mil. euro din vanzarea a 15% din Romgaz

26 07 2013, ora 00:30

Ministerul Economiei vrea sa obtina 600 milioane euro din vanzarea pe bursa a 15% din actiunile Romgaz Medias, in noiembrie, si ia in calcul o listare duala, la Bucuresti si Varsovia sau Londra. 

Sursa: WALL-STREET.RO

Citeste mai departe...

Raport tranzactionare Rasdaq 25.07.2013

26 07 2013

Raport tranzactionare Rasdaq 25.07.2013.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Vosganian: "Cinci oferte serioase pentru Oltchim"

26 07 2013

Ministerul Economiei a primit, pana in prezent, cinci oferte serioase pentru preluarea combinatului valcean Oltchim, aflat in insolventa de la finele lunii ianuarie, a declarat, ieri, ministrul Varujan Vosganian.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Comcereal Fagaras - bagata in faliment de consulul onorific al Iordaniei la Brasov

26 07 2013

Compania Comecereal Fagaras, controlata de consulul onorific al Iordaniei la Brasov, Raed Dahabreh, a intrat in insolventa pentru o datorie de aproape doua milioane de euro, catre cel mai important actionar al sau, firma Crown International Import Export, detinuta de acelasi Dahabreh.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Pagina 3543 din 3668