Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 3542 din 3668

Grecia vrea sa reduca TVA la cumparaturile prin card, pentru a combate evaziunea

28 07 2013, ora 10:26

Guvernul elen ia in calcul reducerea TVA la cumparaturile prin card, pentru a stimula aceasta modalitate de plata, care permite statului o monitorizare mai buna a tranzactiilor si limitarea evaziunii fiscale, potrivit cotidianului elen Kathimerini, citat de Mediafax.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

MAGAZIN Scoala ucide creativitatea. Egalitate de sanse? Nici vorba! Se nasc toti copiii buni? Cum sa negociezi orice, oricand, oriunde. Cat costa vremea rea? Cele mai muncitoare orase

28 07 2013, ora 06:13

Ucide scoala creativitatea? Unul dintre cele mai populare interventii la TED sustine ca da. Clipul e subtitrat in limba romana si cred ca ar fi numai bun de urmarit de catre cei din Ministerul Educatiei.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

UE si China au ajuns la un acord in disputa comerciala privind panourile solare

27 07 2013, ora 10:26

Comisia Europeana a anuntat sambata ca a ajuns la o "solutie amiabila" cu Beijingul in privinta importurilor de panouri solare chineze, o disputa ce ameninta sa se transforme intr-un adevarat razboi comercial, scrie AFP.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

MAGAZIN Memoria lucrurilor care nu s-au petrecut niciodata. Oglinda perfecta. Sase moduri in care creierul tau ia decizii financiare proaste. De ce avem stomac? Narcisismul e bun. Cat dureaza o tuse

27 07 2013, ora 04:14

Capriciile memoriei umane sunt binecunoscute. Un prieten insista ca ati fost impreuna la aniversarea a 15 ani de la terminarea facultatii, pe cand tu stii ca a fost abia cea de-a 10-a aniversare. Iti amintesti clar ca un alt amic a fost la nunta ta, pana cand el iti va reprosa ca nu l-ai invitat si de aceea n-a venit. Sau, mai grav, un martor al unei infractiuni identifica eronat pe cineva ca fiind autorul. Ce se intampla,de fapt? De ce avem uneori memoria lucrurilor care nu s-au petrecut niciodata?

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Cum se apara directorii acuzati de nereguli la Portul Constanta: Contesta raportul Corpului de Control al Ministerului Transporturilor, dar in acelasi timp recunosc ca au renuntat, recent, la o clauza considerata ilegalaCum se apara directorii acuzati de nereguli la Portul Constanta

26 07 2013, ora 14:19

Directorii Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta (CNAPMC) au contestat raportul Corpului de Control al Ministerului Transporturilor in care se arata ca au fost incheiate pe 1 februarie 2013 doua contracte paguboase pentru stat privind realizarea digului de larg. Mai mult, directorii spun ca a fost un control superficial si cu o tema anume. "Sunt multe lucruri care nu au legatura cu realitatea, este un control cu tema in asa fel incat sa iasa o concluzie", a declarat intr-o conferinta de presa Decebal Serban, directorul general adjunct al companiei. Pe de alta parte, reprezentantii companiei recunosc faptul ca au renuntat, la scurt timp dupa ce au primit rezultatele controlului, la o clauza considerata ilegala inclusa in contractul privind construirea digului de larg. De asemenea, au recunoscut si ca au platit constructorului un avans de peste 10 milioane de euro. Lucrarile la dig nu au inceput nici dupa 6 luni de la semnarea contractului.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Deficit bugetar in grafic la jumatatea anului, dar ritmul de crestere a veniturilor bugetare a incetinit

26 07 2013, ora 12:11

Conform datelor MFP, executia bugetului general consolidat primul semestru al anului s-a incheiat cu un deficit de  6,63 miliarde lei, respectiv 1,06 % din PIB fata de 6,79 miliarde lei respectiv 1,16% din PIB realizat la aceeasi data a anului precedent, incadrarandu-se in parametrii stabiliti cu partenerii externi (CE, FMI, BM).

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

BVB deschide in crestere

26 07 2013, ora 10:51

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Samsung anunta noi profituri record, dar marjele ingrijoreaza

26 07 2013, ora 10:48

Dupa ce profiturile Apple s-au erodat, in ciuda revenirii vanzarilor iPhone 5, Samsung a anuntat vineri noi profituri record in perioada aprilie-iunie, dar marjele starnesc ingrijorare, scrie AFP.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Oltchim trimite in somaj tehnic peste 700 de salariati

26 07 2013, ora 10:45

Un numar de 715 salariati ai Oltchim Ramnicu Valcea (OLT) vor intra in somaj tehnic in perioada 29 iulie - 8 septembrie, ca urmare a lipsei de materii prime, capitalului de lucru si functionarii la capacitate redusa a instalatiilor, scrie Mediafax .

Sursa: WALL-STREET.RO

Citeste mai departe...

Un potential test pentru indulgenta FMI

26 07 2013, ora 10:39

Inceperea procesului de privatizare a fost un pas important in atingerea obiectivelor ultimei evaluarii a recent incheiatului acord. Aceasta a fost aclamata de toate partile implicate, insa daca privatizarea va fi stopata, isi va mentine oare FMI atitudinea indulgenta fata de Romania in cadrul negocierilor unui nou acord? Probabil ca da, intrucat ne indoim ca FMI este dispusa sa renunte la eticheta de elev model a Romaniei. Totusi, o asemenea lipsa de reactie credem ca va scadea credibilitatea acestui parteneriat, se arata intr-o nota a ING Bank trimisa vineri clientilor corporate.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Pagina 3542 din 3668