Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 3459 din 3668

Concurenta a aprobat preluarea unei parti din portofoliul ING Lease de catre Raiffeisen Leasing

16 12 2013, ora 17:00

Consiliul Concurentei a aprobat tranzactia prin care Raiffeisen Leasing a preluat o parte din portofoliul si angajatii ING Lease Romania, respectiv active de peste 30 milioane de euro si circa 60 de clienti companii medii si mari, in urma unui acord semnat in luna octombrie.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

ASF vrea prag de 20% la BVB si SIBEX

16 12 2013, ora 17:00

Sute de amendamente la ordonanta 32/2012 privind organismele de plasament colectiv in valori mobiliare si societatile de administrare a investitiilor, propuse de Autoritatea de Supraveghere Financiara si Banca Nationala a Romaniei au intrat, ieri, pe ordinea de zi a Comisiei de Buget a Camerei Deputatilor.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Investitorii de la "Harinvest" urla la luna. Cine le raspunde?

16 12 2013, ora 17:00

Dupa ce au ramas fara actiuni si bani in conturi, clientii Harinvest sunt lasati in voia sortii de institutiile pietei de capital, cele care ar fi trebuit sa fie vigilente si sa sesizeze ca brokerul valcean recurgea, de un an de zile, la vanzari fortate, operatiuni care ar fi trebuit sa fie exceptionale.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Actionarii FP, convocati pe 3 februarie pentru a discuta reducerea capitalului

16 12 2013, ora 17:00

Actionarii Fondului Proprietatea (FP) sunt convocati pe 3 februarie intr-o AGA in care sa discute scaderea capitalului social cu 676,9 milioane lei, la 12,861 miliarde lei, si distribuirea banilor catre actionari, prin diminuarea valorii nominale a actiunilor de la un leu la 0,95 lei.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Anul aproape ca s-a inchis pe Bursa: doar zece actiuni au avut rulaje de peste 0,5 mil. lei

16 12 2013, ora 16:30

Bursa a incheiat sedinta in stagnare, intr-o piata unde investitorii au vizat in principal actiunile lichide precum Fondul Proprietatea (FP), Transgaz (TGN), Romgaz (SNG), OMV Petrom (SNP), BRD (BRD) si Banca Transilvania (TLV), care au asigurat...

Sursa: WALL-STREET.RO

Citeste mai departe...

Istoria unui contract prin care Autoritatea Navala a incercat sa cedeze pavilionul maritim al Romaniei pentru 30 de ani unei firme din Cipru. Mizele contractului

16 12 2013, ora 08:36

In septembrie 2012, Autoritatea Navala Romana (ANR) a incheiat un contract cu firma cipriota Ilvana Holding prin care se cedeaza drepturile de administrare a registrului maritim roman. Prin acest contract, firma cipriota care are o subsidiara in Germania, Romanian International Flag Administration (RIFA), ar putea intermedia toate operatiunile necesare inmatricularii de nave straine sub pavilion romanesc. Contractul a fost chestionat de cateva institutii ale statului roman sub aspectul oportunitatii. Mai mult, Corpul de Control al Ministerului Transporturilor si arbitrul achizitiilor publice (ANRMAP) arata ca acest contract controversat a fost incheiat prin incalcarea legii. In plus, cazul a ajuns si in atentia procurorilor DNA.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Eu te-am facut, eu te omor!. Despre demografia companiilor romanesti fata de colegele din Europa

16 12 2013, ora 07:13

Ca si oamenii, firmele isi au propria viata. Se nasc, traiesc o bucata de vreme, apoi mor. Drept e ca nu se stie daca ajung in Raiul sau Iadul corporatiilor, dar stim ca raman in cifrele statisticienilor. De acolo le-am preluat si noi, incercand sa fotografiem situatia Romaniei fata de restul Europei. Sursa datelor o reprezinta o lucrare a Statisticii, numita "Demografia intreprinderilor" (dec. 2013), furnizata HotNews.ro. Concluzia generala este ca ne grabim sa procream companii, dar ne grabim si sa le ucidem. In fond, e conform principiului stramosesc: "Eu te-am facut, eu te omor!"

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Lichiditate de circa 20,24 milioane lei pe BVB

16 12 2013, ora 07:05

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 20,24 milioane lei (circa 4,54 milioane euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Chartered Financial Analyst Romania: Indicatorului de incredere macroeconomica a reintrat in teritoriu negativ

16 12 2013, ora 04:07

Valoarea indicatorului de incredere macroeconomica calculat de Chartered Financial Analyst Romania (CFA)  a reintrat in teritoriu negativ si a inregistrat o valoare de 48,2, (fata de 55.8 in luna anterioara), au transmis luni oficialii CFA. Valoarea indicatorul de incredere s-a redus pe seama ambelor sale componente- conditiile curente si anticipatiile viitoare (vezi atasament)

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

BVB a deschis in scadere

16 12 2013, ora 03:36

Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Pagina 3459 din 3668