Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 3334 din 3360

Actiunile Fondului Proprietatea se apropie de maximul istoric

15 04 2013

Bursa de la Bucuresti a crescut cu 0,42%, sustinuta in principal de actiunile Fondului Proprietatea (FP), care au avansat cu 2,92% si au continuat sa se apropie de maximul istoric atins pe bursa in ziua listarii, pe 25 ianuarie 2011.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Lichiditatea derivatelor, aproape de recordul pe 2013

15 04 2013

La Sibex, sedinta de vineri, 12 aprilie, a adus in prim plan un apetit in crestere pentru speculatiile cu derivate.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Sibex ia in calcul conectarea la o Contraparte Centrala straina

15 04 2013

* Infiintarea unei contraparti centrale ar necesita un capital minim de 7,5 milioane euroSibex va lua in considerare conectarea la o Contraparte Centrala straina, institutie ceruta la nivel european pentru decontarea derivatelor, in cazul in care discutiile purtate cu Bursa de Valori Bucuresti nu se concretizeaza.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Radu Furnica: "Vom avea un nou director BVB cat de curand posibil"

15 04 2013

Procesul de selectie al unui nou director al BVB merge foarte bine, ne-a spus Radu Furnica, presedintele companiei Leadership Development Solutions (LDS), "head-hunter"-ul care l-a propus pe Victor Cionga pentru functia de CEO al Bursei de Valori Bucuresti.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Un fond administrat de Franklin Templeton a vandut actiuni OMV Petrom

15 04 2013

Fondul Templeton Frontier Market, administrat de compania Franklin Templeton, a vandut joi actiuni OMV Petrom (SNP) de peste 2,3 milioane lei (530.000 de euro), aceasta fiind prima tranzactie prin care un fond Templeton vinde titluri ale companiei petroliere in ultimii doi ani.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

FMI a inrautatit prognozele de crestere economica pentru Statele Unite si economia mondiala

12 04 2013, ora 18:01

FMI a inrautatit estimarea privind cresterea SUA in acest an de la 2% la 1,7%, iar pe cea pentru economia mondiala de la 3,5% la 3,4%, in timp ce pentru zona euro a mentinut prognoza din ianuarie, privind o contractie de 0,2%, arata versiunea preliminara a unui raport al Fondului, citata de Mediafax. Documentul a fost prezentat board-ului FMI saptamana trecuta si ar putea fi modificat inainte de publicarea programata marti.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Varujan Vosganian: Ministerul Economiei incepe privatizarile saptamana viitoare. Plafar, Sanevit si santierele navale din Mangalia - primele societati care vor fi scoase la vanzare

12 04 2013, ora 16:41

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat ca saptamana viitoare ministerul pe care il conduce va incepe privatizarile, iar primele societati care vor fi scoase la vanzare sunt Plafar si Sanevit, urmate de santierele navale de la Mangalia si de prezentarea planului de reorganizare la Oltchim, "pentru care ar exista sase, sapte firme interesate de privatizare". Varujan Vosganian a mai afirmat ca in perioada urmatoare va prezenta si caietul de sarcini pentru parteneriatul de la Cuprumin.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Oligarhul rus Rybolovlev a cumparat insula Skorpios cara apartinuse lui Onassis. Rusul e proprietarul AS Monaco si mai detine 9,7% din Bank of Cyprus

12 04 2013, ora 14:17

Oligarhul rus Dmitry Rybolovlev (47 de ani) ar fi cumparat insula Skorpios de la nepoata armatorului grec Aristotel Onassis, Athina Roussel, scrie cotidianul Kathimerini. Pretul tranzactiei ar fi fost de 100 milioane de euro. Rusul este cunoscut cu afaceri in zona imobiliara dar si ca proprietar al clubului de fotbal AS Monaco, averea lui fiind estimata la 10 miliarde de euro. De asemenea, el mai detine 9,7% din Bank of Cyprus.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Natura si resursa umana

12 04 2013, ora 12:02

Tine de natura umana sa cautam sa ne fie cat mai bine, sa castigam cat mai bine. Este normal ca cei cu calificari ridicate sa fie atrasi de castiguri ridicate. Doctorii sunt oameni, nu sfinti. Unii doctori sunt sfinti, dar pana la ei te mananca asistentele.
Pacientii nu sunt sfinti, dar ei cer doctorilor sa fie sfinti. Pacientii se plang ca altii sar peste rand pentru ca dau spaga mai mare. Insa daca au mai multi bani in buzunar, pacientii nu se sfiesc sa dea spaga pentru a sari peste rand. Daca ii vezi pe altii ca dau spaga si sar peste rand, de ce nu-i admonestezi direct si pe loc? Multi au gasit solutia asigurarilor de sanatate private, a clinicilor si spitalelor private, scrie Emil Stoica pe blogul Jeopardy.ro.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Cipru prelungeste cu o saptamana controlul capitalurilor dar relaxeaza conditiile

12 04 2013, ora 10:25

Guvernul din Cipru a prelungit cu o saptamana masurile de control al capitalurilor dar a mai relaxat resctrictiile, scrie Wall Street Journal. Nivelul transferurilor financiare permise a urcat de la 25.000 de euro la 300.000 de euro iar limita transferurilor de bani inafara tarii a crescut de la 5000 de euro, la 20.000 €. Turistii ciprioti care pleaca in excursie in strainatate pot lua cu ei 2000 € . Limita zilnica de retragere de la bancomatele a ramas limitata la € 300, mai noteaza WSJ.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Pagina 3334 din 3360