Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 3279 din 3399

VIDEO Mugur Isarescu:Trebuie sa punem accentul pe resursele interne. NU doar pe cele naturale, ci si pe cele umane/ Mai avem nevoie de o solutie la problema cresterii numarului de contribuabili

24 07 2013, ora 08:44

"Tranzitia in sensul crearii economiei de piata s-a terminat dar o alta tranzactie s-a nascut in fata noastra. Parafrazand un eveniment important legat de nasterea unui bebelus, tranzitia s-a incheiat, traiasca tranzitia " a declarat miercuri guvernatorul BNR, gazda evenimentului "Mugur Isarescu si invitatii sai", organizat de BNR si Finmedia.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Apple: Profitul net continua sa scada, dar vanzarile bune de iPhone au salvat trimestrul III

24 07 2013, ora 08:32

Grupul informatic american Apple a anuntat marti un al doilea recul consecutiv al profitului net, dar rezultatele sunt mai bune decat estimarile analistilor, gratie vanzarilor bune inregistrate de iPhone, scrie AFP.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Florin Citu: Informatia oferita de masa monetara restransa. Am trei observatii

24 07 2013, ora 07:42

BNR a publicat datele care arata evolutia masei monetare. In acest moment mi se pare cel mai relevant ce se intampla cu M1 pentru ca surprinde cel mai bine modul in care politica monetara este implementata in Romania. Am trei observatii de facut., scrie Florin Citu pe blogul lui.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Interviu Steven van Groningen, Raiffeisen Bank: Am spus de mai multe ori ca, pe termen mediu si lung, pe piata romaneasca este loc pentru maximum 5 banci cu adevarat universale

24 07 2013, ora 07:32

"Salariile la Raiffeisen Bank nu sunt printre cele mai mari. De cativa ani oamenii nostri nu au avut cresteri salariale", admite presedintele si CEO-ul Raiffeisen Bank Romania, Steven van Groningen, intr-o discutie cu HotNews.ro. Van Groningen mai spune ca toata discutiile din presa despre reluarea creditarii seamana de multe ori cu cea despre cine-a fost intai: oul sau gaina. Si ca in sistemul bancar romanesc, ca sa poti rezista, ai nevoie pe termen lung de o cota de piata in jur de 10%. Raiffeisen este de doi ani incoace cea mai profitabila banca pe o piata relativ mare in regiune, mai adauga bancherul roman. In Romania, Raiffeisen este printre foarte putinele banci unde managementul nu a fost schimbat. van Groningen fiind la conducerea institutiei de credit din februarie 2002.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Magazin Unsprezece lucruri care te te fac sa fii un sofer prost. De ce nu zboara avioanele de linie mai repede? Intr-o lume a algoritmilor, ce sens mai are judecata umana? De ce suntem atat de atrasi de Internet?

24 07 2013, ora 06:09

Daca ar exista un buton de reset a evolutiei speciilor, credeti ca ar aparea noi specii de animale, odata declansata resetarea? Micutele soparle ne spun ca da, arata cercetarile facute la University of California,  Harvard University si University of Massachusetts.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Wall Street: nou record pentru Dow Jones

24 07 2013, ora 05:33

Wall Street a incheiat mixt sesiunea de marti, rezultatele bune ale United Technologies impingand indicele Dow Jones spre un nou record, in timp ce Nasdaq a scazut usor.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Ministerul Transporturilor face acuzatii grave la adresa conducerii actuale a Portului Constanta: Statul a fost pagubit din cauza a doua contracte privind constructia digului de larg al Portului Constanta

24 07 2013, ora 01:58

Conducerea Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta (CNAPMC) a incheiat pe 1 februarie 2013 doua contracte paguboase pentru stat privind investitia „Prelungirea digului de larg din Portul Constanta”, potrivit unui raport realizat de Corpul de Control al Ministerului Transporturilor obtinut de HotNews.ro (vezi documentul atasat). Un contract in valoare de 420,4 milioane de lei, fara TVA, a fost incheiat cu firma olandeza Van Oord Dredging and Marine Contractors pentru realizarea lucrarilor, iar al doilea, tot cu o firma olandeza, Royal Haskoning, pentru servicii de consultanta. Potrivit Corpului de Control, ambele acorduri contractuale au fost modificate dupa adjudecare, in favoarea firmelor olandeze si in dauna statului. Persoanele implicate sunt cunoscute ca fiind apropiate de Radu Mazare, primarul Constantei. Contactat de HotNews.ro, Decebal Serban, director general adjunct, nu a dorit sa comenteze acuzatiile la adresa sa. "Dar care este problema dumneavoastra?", a raspuns iritat la intrebarile HotNews.ro. Vezi in text cine sunt persoanele acuzate de Corpul de Control si miza bataliei pentru Portul Constanta.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Caruntu, BCR: Avem nevoie de listari majore in trei ani daca nu vrem sa fim o piata de active cu dimensiuni experimentale

24 07 2013, ora 00:30

Bursa a crescut cu 0,37%, intr-o piata unde cei mai multi investitori au continuat sa nu intre la tranzactionare, iar operatiunile cu actiunile Fondului Proprietatea (FP), OMV Petrom (SNP) si SIF Oltenia (SIF5) au asigurat aproape 90% din lichiditatea...

Sursa: WALL-STREET.RO

Citeste mai departe...

Raport tranzactionare Rasdaq 23.07.2013

24 07 2013

Raport tranzactionare Rasdaq 23.07.2013.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Raport tranzactionare BVB 23.07.2013

24 07 2013

Raport tranzactionare BVB 23.07.2013.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Pagina 3279 din 3399