Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 3254 din 3258

SIF Oltenia intarzie vanzarea ATE Bank Romania

03 04 2013

Vanzarea ATE Bank Romania este intarziata de o solicitare a SIF5 Oltenia, care doreste sa se retraga din banca si sa isi recupereze investitia de 300.000 de euro.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

17,5 bani/actiune - dividendul propus de administratorii SIF Transilvania

03 04 2013

Conducerea SIF Transilvania (SIF 3) le propune actionarilor spre aprobare distribuirea unui dividend brut in valoare de 17,5 bani/actiune pentru anul 2012, ceea ce reprezinta o rata de distribuire de 90,07% din profitul net realizat si repartizat, informeaza reprezentantii societatii, in datele transmise actionarilor in pregatirea AGA, programata pentru 20 aprilie.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Sibex a lansat un program pentru stimularea market-makerilor

03 04 2013

Brokerii care doresc sa fie si market-makeri la Sibex vor fi stimulati incepand din aceasta luna, printr-un program derulat de operatorul sibian, prin care acestia vor castiga bani direct proportional cu activitatea lor.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Elliott vrea un mod mai simplu de schimbare a administratorului Fondului Proprietatea

03 04 2013

Fondul american Elliott Associates, prin compania de investitii Manchester Securities Corporation, vrea sa modifice actul constitutiv al Fondului Proprietatea, astfel incat Franklin Templeton sa poata fi inlocuit mai usor din pozitia de manager al activelor in septembrie 2014, cand acestuia ii va expira mandatul, reiese dintr-un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Volumul de contracte se mentine la nivel modest

03 04 2013

Dupa ce aprilie a debutat cu o lichiditate sub pragul de 1000 de contracte, conditiile de piata de marti, inregistrate in prima jumatate a sedintei, sugerau continuarea acestei situatii.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Actiunile OMV Petrom au urcat cu 3%

03 04 2013

Bursa a avansat cu 0,68%, sustinuta in principal de evolutia actiunilor OMV Petrom, care au urcat cu aproape 3%, intr-o piata cu un rulaj redus si unde titlurile Aeroteh (AER) au urcat cu 9,7% dupa decizia AGA privind distribuirea de dividende in crestere cu 23%.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Guvernul stabileste intervalul de pret pentru oferta "Transgaz"

03 04 2013

Oferta statului de vanzare a 15% din "Transgaz" (simbol TGN) ar putea fi lansata, astazi, Guvernul programandu-si sa aprobe un interval de pret in cadrul caruia sa se realizeze subscrierile investitorilor.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

(P) KGHM sau locul unde cuprul si argintul sporesc in valoare

02 04 2013, ora 17:11

Perla pietei bursiere poloneze, KGHM Polska Miedz, se extinde in Kazahstan in cautarea de noi depozite, dupa ce anul trecut a produs cantitati record de cupru si argint. Cele doua metale sunt la mare cautare pe piata marfurilor.

Sursa: WALL-STREET.RO

Citeste mai departe...

Napoleon Pop, BNR: Nu avem promisiunea niciunei banci-mame ca vor continua liniile de credit in Romania. Banii disponibili sunt doar cei ai firmelor si populatiei

02 04 2013, ora 14:38

"Capitalul financiar disponibil la ora actuala este doar cel al firmelor si al economiilor populatiei (…). De acum incolo nu avem promisiune de la nicio banca mama- care ocupa 90% din capitalizarea bancilor din Romania-  ca vor continua cu aceste linii de credit, a declarat marti Napoleon Pop, membru in CA al Bancii Nationale la un seminar organizat pe tema industrializarii in Romania. Chiar daca Pop a precizat ca nu vorbeste in numele BNR, pozitiile sale sunt asociate cu pozitia Bancii Nationale.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Actiunile Aeroteh au urcat cu peste 13% in prima parte a zilei, intr-o piata cu rulaj foarte redus

02 04 2013, ora 14:11

Bursa a scazut cu 0,15% in prima parte a sedintei, intr-o piata cu un rulaj de doar 3,3 milioane lei si unde actiunile Aeroteh (AER) au urcat cu peste 13%, sustinute de decizia AGA privind distribuirea de dividende in crestere cu 23%.

Sursa: ZF.RO

Citeste mai departe...

Pagina 3254 din 3258