Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 3253 din 3338

Mobius: Pietele est-europene, precum Romania, ofera cele mai bune randamente

10 06 2013, ora 00:30

Pietele est-europene "de frontiera", precum Romania, ofera cele mai bune randamente, iar incetinirea cresterii economice de pe pietele mai dezvoltate din regiune, cum ar fi Polonia, a fost cauzata in principal de criza din zona euro,...

Sursa: WALL-STREET.RO

Citeste mai departe...

Cum s-a transformat managementul profesionist la marile companii de stat in numiri politice controversate

10 06 2013, ora 00:09Companiile de stat se afla in plin proces de implementare a managementului profesionist. Unele au, deja, "profesionisti" la conducere, fiind selectati membrii consiliilor de administratie sau de supraveghere, dupa caz, si chiar directori generali. Teoretic, aceste numiri trebuie facute in urma unor selectii riguroase in randul candidatilor, cu ajutorul firmelor specializate in recrutare, si prin proceduri ferite de ingerinta factorului politic. Practic, lucrurile stau cu totul si cu totul altfel, existand si cazuri de numiri controversate, selectia fiind facuta in baza unor criterii politice. Adica, ori erau membri de partid, ori apropiate de persoane politice influente (ex: CE Oltenia, Nuclearelectrica, Portul Constanta). Intr-un alt caz, CFR SA, managerul privat, Dimitris Sophocleous, a demisionat acuzand "disperarea factorului politic de a pierde influenta asupra companiei si a finantarilor europene".

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Fondul Proprietatea: "Avem un act normativ modern, incalcat in mod constant"

10 06 2013

Fondul Proprietatea pare ca "urla la luna" atunci cand critica modul de implementare a ordonantei privind managementul profesionist in tara noastra.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Alianta cu Viena nu este singura optiune pentru Bursa din Varsovia

10 06 2013

Bursa poloneza este deschisa sa faca fuziuni sau achizitii, iar o alianta cu Bursa din Viena nu este singura sa optiune, potrivit oficialilor polonezi, prezenti, saptamana trecuta, la IPO Summit 2013 Varsovia.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Comisia pentru afaceri europene a avizat proiectul de reglementare a Rasdaq

10 06 2013

Comisia pentru afaceri europene si-a dat, joi, avizul pozitiv in ceea ce priveste proiectul de desfiintare a Rasdaq, dupa ce, acesta a fost avizat, marti, de catre Comisia economica, industrii si servicii.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Lichiditatea saptamanala, la maximul pe anul in curs

10 06 2013

La Sibex, sedinta de vineri 7.06 s-a incheiat cu 3090 de contracte.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Revenire superficiala

10 06 2013

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a continuat sa scada si in ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii trecute, insa nu cu aceeasi rapiditate ca in zilele precedente.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Ofertele pentru privatizarea Postei Romane vor fi depuse pana la 30 iunie 2014

08 06 2013, ora 16:30

Ofertele preliminare si neangajante pentru privatizarea Postei Romane vor fi depuse pana la 30 iunie 2014, dupa ce la termenul anterior, care a expirat pe data de 28 mai, caietul de sarcini nu a fost cumparat de niciun investitor, a anuntat Ministerul pentru Societatea Informationala, citat de Mediafax.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

TOP 10 evenimente economice din saptamana 3-9 iunie 2013. Deprecierea leului, cresterea vanzarilor Dacia in Germania, inselatorul PIB s.a. Ce evenimente urmarim in saptamana care urmeaza?

08 06 2013, ora 05:38

Leul s-a depreciat in saptamana 3-7 iunie de la 4,40/eur la 4,55/eur, Orange a anuntat ca isi lanseaza serviciul de televiziune, iar inmatricularile Dacia au urcat cu aproape 10% in Germania, pe o piata in scadere. Acestea sunt doar trei dintre evenimentele economice importante consemnate in saptamana care a trecut. HotNews a realizat un top al acestor evenimente, adaugand si datele economice importante la care ne putem astepta saptamana care urmeaza. Topul nu este realizat in mod necesar in functie de criteriul impactului economic. Tu ce evenimente ai adauga la acest top?

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Wall Street: Locurile de munca duc bursa pe crestere

08 06 2013, ora 05:23

Bursa din New York a incheiat in crestere sesiunea de vineri, investitorii fiind incurajati de ultimul raport lunar privind ocuparea fortei de munca, dar persista dezamagirea in piata ca este foarte putin probabila o schimbare iminenta in politica monetara din SUA: Dow Jones a castigat 1,38%, iar Nasdaq 1,32%.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Pagina 3253 din 3338