Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 3134 din 3220

Ernst Young devine EY

02 07 2013, ora 10:47

Ernst & Young devine EY dupa ce a trecut printr-un proces de rebranding la nivel global, prin care compania si-a redefinit numele, logo-ul si tagline-ul.  Aceasta redefinire a identitatii vizuale vine sa reflecte noua strategie a companiei, Vision 2020.
„EY isi doreste sa construiasca impreuna cu angajatii si partenerii sai un mediu de afaceri bazat pe incredere, sustenabilitate si leadership. De aceea, pentru noi este important sa livram servicii de cea mai buna calitate si sa contribuim la reconstruirea increderii in pietele de capital si in economiile din intreaga lume. La EY formam o generatie de lideri de business, care aduc rezultate sustenabile in societate. Astfel, dorim sa construim o lume mai eficienta, responsabila si colaborativa, atat pentru cei 167.000 de angajati EY, cat si pentru clientii si comunitatile pentru care lucram in intreaga lume”, explica Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Guvernul a publicat Scrisoarea de intentie si Memorandumul de politici economice si financiare cu FMI

02 07 2013, ora 09:52

Guvernul a ratificat Scrisoarea de intentie  semnata de autoritatile romane la Bucuresti la 10 iunie 2013, aprobata prin Decizia Consiliului director al Fondului Monetar International din 26 iunie 2013, prin care se modifica si se completeaza Scrisoarea de intentie semnata de autoritatile romane la Bucuresti la 12 septembrie 2012. Documentul a fost publicat sambata in Monitorul Oficial (Vezi in atasament Scrisoarea de intentie).

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Obligatiunile Unicredit Tiriac Bank vor fi tranzactionate de marti la BVB

02 07 2013, ora 09:14

Marti incepe tranzactionarea obligatiunilor corporative emise de Unicredit Tiriac Bank, sectorul Titluri de credit - Categoria obligatiuni corporative, in urma avizului consultativ favorabil al Comisiei de Admitere la Tranzactionare (CAT)  si a aprobarii admiterii la tranzactionare de catre Consiliul Bursei reunit in sedinta in data de 1 iulie 2013, se arata intr-un comunicat al BVB.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Scandalul contractelor netransparente: Regiile si companiile de stat nu mai sunt obligate sa deruleze proceduri de achizitii publice

01 07 2013, ora 17:40

Regiile autonome si companiile de stat nu mai sunt obligate sa deruleze proceduri de achizitii publice. Practic, vor putea incheia contracte fara a fi obligate sa organizeze licitatii conform OUG 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica. Parlamentul este cel care a luat aceasta decizie inca de pe 5 iunie, iar Legea a fost publicata pe 28 iunie in Monitorul Oficial, dupa promulgarea de catre presedintele Traian Basescu. Practic, noile reguli elimina complet transparenta in achizitiile publice si le face incontrolabile.
Vezi in text cum au ajuns parlamentarii sa elimine companiile de stat din randul autoritatilor contractante.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Topul celor mai reusite exemple de design industrial in ultmul secol - De la Ford Model T, pana la iPod

01 07 2013, ora 17:11

Care au fost cele mai reusite exemple de design industrial ale ultimului secol? Aceasta a fost intrebarea pe care cei de la CNN au pus-o unor designeri de top, dar si cititorilor. Au rezultat 12 nominalizari din cele mai diverse domenii, de la auto la armament si de la IT pana la aviatie.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

VIDEO Mugur Isarescu: In vara asta, dobanzile la credite vor scadea/ Recomand incheierea unui acord cu FMI/ BNR nu apara bancile, ci deponentii acestora-6-7 milioane de romani

01 07 2013, ora 17:07

"Recomand incheierea unui nou acord cu Fondul pentru ca s-a dovedit a fi benefic. Un acord iti ofera o ancora si o credibilitate care iti permite sa te imprumuti mai ieftin pe pietele de capital. Nu cred ca Romania ar fi castigat o asemenea credibilitate daca statea doar pe picioarele ei. Asta este o realitate!" a declarat Guvernatorul BNR Mugur Isarescu in cadrul briefingului de presa de luni. El s-a referit in discursul sau la dobanzile percepute de bancheri, la impactul financiar al clauzelor abuzive, si la volatilitatea cursului de schimb. "Este in interesul bancherilor sa tina in bilanturi rdobanzi mai mici dar platibile, decat dobanzi mari care sa le aduca credite neperformante", a spus Isarescu

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

BNR a taiat 0,25 puncte procentuale din dobanda-cheie, aceasta coborand la 5% pe an. Dumitru, Raiffeisen: E o decizie normala intr-un context cu inflatie in scadere

01 07 2013, ora 12:50

Consiliul de administratie al BNR a decis luni sa reduca rata dobanzii de politica monetara la nivelul de 5,00% pe an de la 5,25 % incepand cu data de 2 iulie 2013. Incepand cu aceeasi data rata dobanzii aferente facilitatii de creditare (Lombard) va cobori la nivelul de 8,0% pe an, de la 8,25%, iar rata dobanzii pentru facilitatea de depozit va fi de 2,0% pe an fata de 2,25%. "E o decizie normala intr-un context cu inflatie in scadere rapida, un mediu economic care are nevoie de o stimulare prin dobanzi mai scazute si un mediu economic extern favorabil unei asemenea miscari", a declarat pentru HotNews.ro Ionut Dumitru, economist sef al Raiffeisen Bank si sef al Consiliului Fiscal.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Vechiul ANAF a murit. Traiasca noul ANAF. Consultant fiscal: Asteptam si o schimbare in comportament si nu perpetuarea acelorasi metehne

01 07 2013, ora 08:31

Vineri a fost publicata in Monitorul Oficial Ordonanta de urgenta privind modificarea structurii ANAF.  Directia Generala a Vamilor fuzioneaza cu ANAF si se infiinteaza Directia Generala Antifrauda, structura fara personalitate  juridica din cadrul ANAF. Cu aceasta ocazie, se desfiinteaza Garda  Financiara. Masura- chiar daca tarzie, corecteaza o serie de disfunctionalitati ale ANAF unde nu de putine ori inspectorii se calcau pe picioare. "Desigur, asteptam si o schimbare in comportament si nu perpetuarea acelorasi metehne", spune consultantul fiscal Adrian Benta.
Consultati actul normativ aici!

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Ministerul Economiei si Fundatia Romanian Business Leaders au lansat luni un parteneriat public-privat pentru 100 de tineri antreprenori

10 06 2013, ora 15:50

Ministerul Economiei, prin Ministrul Delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism, Maria Grapini si Fundatia Romanian Business Leaders au lansat luni un parteneriat public-privat prin care 100 de tineri antreprenori care beneficiaza de finantare in cadrul programului guvernamental SRL-D vor intra intr-un proiect de mentorat asigurat de unii dintre cei mai importanti lideri de business din Romania.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Niciun broker interesat de IPO-ul de 1,6 mil lei de la Aeroportul Timisoara

10 06 2013, ora 15:31

Ministerul Transporturilor nu a primit oferte de la brokeri pentru lisarea la bursa Aeroportului Traian Vuia din Timisoara nici la a doua licitatie, organizata la patru luni de la prima incercare din acest an de a gasi un intermediar, scrie Mediafax .

Sursa: WALL-STREET.RO

Citeste mai departe...

Pagina 3134 din 3220