Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 3132 din 3335

Guvernul a schimbat modalitatea de atribuire a certificatului de producator

11 12 2013, ora 15:43

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri un proiect de lege privind stabilirea unor masuri de reglementare a pietei produselor din sectorul agricol. Proiectul se refera la modificarea modalitatii de atribuire a certificatelor de producator in Romania in vederea combaterii evaziunii fiscale, a anuntat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin. Proiectul va fi trimis Parlamentului in regim de urgenta.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

FAN Courier spune ca in perioada Black Friday expeditiile au crescut si cu 50%. Compania estimeaza afaceri de 62 milioane euro in 2013

11 12 2013, ora 15:43

FAN Courier, cel mai mare jucator din piata de curierat, estimeaza o crestere de circa 14% a afacerilor anul acesta, spre 62 milioane euro, iar investitiile au totalizat 7 milioane euro, din care jumatate s-au dus catre flote, au spus actionarii companiei, la un eveniment de presa. In perioada Black Friday numarul de comenzi a fost cu 50% peste normal, iar unele colete au ajuns si dupa zece zile, compania spunand ca a fost surprinsa da numarul foarte mare de expeditii din acea perioada (maxim de 110.000/zi).

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Isarescu: Popularitatea monedei unice a pierdut teren/ Avantajele adoptarii euro au devenit mai putin evidente, iar costurile mai vizibile

11 12 2013, ora 15:43

Schimbarea de atitudine este evidenta. De la "Trebuie sa adoptam euro, ne-am asumat acest fapt si e o chestiune de timp!"pana la noua pozitie a Guvernatorului potrivit careia costurile euro sunt mai vizibile decat avantajele, drumul pare evident. Isarescu continua sa creada in aderarea Romaniei la zona euro, dar nuanteaza. "Trebuie sa reflectam mai atent", a marturisit el intr-un cadru formal. "Amanarea momentului trecerii la moneda unica pare justificata", a reamintit miercuri Isarescu. Vezi in atasament prezentarea de miercuri a Guvernatorului

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Deloitte Consultanta: Daca nu se face nimic constructiv in privinta stimularii cresterii economice nu vom vedea evolutii de peste 3% in economie

11 12 2013, ora 15:43

"Speram ca 2013 va fi un punct de inflexiune pentru economia romaneasca si sa intram intr-o noua faza. Nu neaparat una de crestere ci una de normalitate. Cresterile sunt modice, daca excludem agricultura. Pe partea de consum nu cred sa vedem cresteri mai mari de 1%. Daca nu se face nimic in privinta stimularii cresterii economice nu vom vedea evolutii de peste 3% in economie", a explicat la un seminar desfasurat la BNR Melania Hancila, manager la Deloitte Consultanta, In acest an- a mai precizat oficialul Deloitte, economia va creste cu circa 3% datorita industriei (exportului) si agriculturii.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Lazea (BNR): Nivelul ridicat al fiscalitatii, concurenta si lipsa cererii, principalele probleme cu care se confrunta firmele

11 12 2013, ora 15:43

Nivelul ridicat al fiscalitatii, concurenta si lipsa cererii sunt principalele probleme cu care se confrunta firmele, potrivit unui sondaj realizat de Directia de Stabilitate Financiara din BNR, a declarat, miercuri, Valentin Lazea, economistul sef al Bancii Nationale a Romaniei. El a reluat rezultatele unei analize prezentate de Hotnews.ro care cita un sondaj prezentat de BNR celor de la Fondul Monetar International.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

ANALIZA Cate companii din Romania sunt pe profit si cate prefera insolventa? O privire printre cifre

11 12 2013, ora 15:43

Avem cea mai mare pondere a companiilor care prefera insolventa (calculat ca numar de insolvente in total companii) din tarile din jur. Si nu doar ca e cea mai mare, ci e de 10 ori mai ridicata decat in alte state. In plus, numarul companiilor care reusesc sa faca profit nu depaseste 4 firme din 10 in cazul IMM. La companiile mari drept este ca situatia sta mai bine. Si, asa cum spuneam acum cateva zile, intrebate care e cea mai mare problema cu care se confrunta, companiile nu mentioneaza greutatea finantarii cat gradul ridicat de fiscalitate din Romania. Sa dam si niste cifre.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Noi reguli pentru firmele cu peste 20 de salariati: Angajatorii ar putea fi obligati sa puna la dispozitia salariatilor agenda sedintelor conducerii si copiile tuturor documentelor transmise AGA (proiect)

11 12 2013, ora 04:22

Un nou proiect de hotarare propus de Ministerul Muncii dar care nu a fost postat pe site-ul institutiei pana miercuri stabileste o procedura de informare si consultare a angajatilor (din firmele cu peste 20 de angajati)  cu privire la activitatea firmei. Aceasta va fi pusa in practica de anumite persoane desemnate sa ii reprezinte pe salariati, proiectul fiind dezbatut pe 6 decembrie, in cadrul Comisiei de Dialog Social constituita la nivelul Ministerului Muncii.
Vezi in atasament proiectul integral

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

BVB a deschis in crestere

11 12 2013, ora 03:54

Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Statistica: Inflatia anuala coboara la 1,83%

11 12 2013, ora 02:07

Indicele preturilor de consum (IPC) in luna noiembrie 2013 fata de octombrie 2013 este 99,99%, iar fata de noiembrie 2012 este 101,83%, a transmis miercuri intr-un comunicat Statistica. Cresterea medie a preturilor pe total, in ultimele 12 luni (decembrie 2012 - noiembrie 2013) fata de precedentele 12 luni, determinata pe baza IPC este 4,3%, iar cea determinata pe baza indicelui armonizat al preturilor de consum (IAPC) este 3,5%.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Raport tranzactionare Rasdaq 10.12.2013

10 12 2013, ora 13:11

Raport tranzactionare Rasdaq 10.12.2013.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Pagina 3132 din 3335