Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 3091 din 3335

Mihai Ion, Raiffeisen Asset Management: "Luna ianuarie a confirmat contextul favorabil plasamentelor in fonduri"

13 02 2014, ora 01:00

Activele nete ale fondurilor locale de investitii au crescut, in luna ianuarie, cu 4,4% (5,6% in decembrie), depasind astfel pragul de 3 miliarde euro, potrivit datelor Asociatiei Administratorilor de Fonduri (AAF).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Ursache: "ASF pregateste reduceri de taxe"

13 02 2014, ora 01:00

Taxele practicate de Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) pentru piata de capital ar putea fi reduse, in perioada urmatoare, potrivit lui Mircea Ursache, vicepresedinte al ASF.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Mugur Isarescu: "Bursa sa iasa de sub imperiul traderilor"

13 02 2014, ora 01:00

Circa 200 de persoane au participat, ieri, la conferinta "Crearea unei piete de capital internationale in Romania", organizata de Banca Nationala a Romaniei, Autoritatea de Supraveghere Financiara si Bursa de Valori Bucuresti.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Seful ESMA recunoaste rolul supraveghetorilor in declansarea crizei

13 02 2014, ora 01:00

Autoritatile de supraveghere financiara au avut o parte din vina la declansarea crizei, pentru ca au contribuit la cresterea importantei agentiilor de rating, fara sa le supravegheze si pe acestea, recunoaste Steven Maijoor, presedintele Autoritatii europene pentru valori mobiliare si piete (ESMA), institutie creata in 2011.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Actiunile BRD, in cadere cu peste 3% dupa rezultatele financiare

13 02 2014, ora 00:30

Bursa de la Bucuresti a scazut cu 0,39% in sedinta de miercuri, influentata in principal de actiunile BRD (BRD), care au coborat cu 3,19%, in cadrul unor tranzactii cu volume reduse, dupa publicarea rezultatelor financiare preliminare inregistrate anul...

Sursa: WALL-STREET.RO

Citeste mai departe...

Italia, Spania si Portugalia cer o politica de reindustrializare a Europei

12 02 2014, ora 12:23

Guvernele italian, spaniol si portughez, precum si Comisia Europeana, au cerut miercuri lansarea unei politici de reindustrializare "mai ambitioase si mai eficiente", care sa permita Europei sa-si relanseze economica de o maniera durabila, scrie AFP.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Raspunsul BNR la acuzatiile lui Traian Basescu despre electorata: Schema se bazeaza, in esenta ei, pe masuri fiscale, fiind conceputa, initiata si dezvoltata de ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea

12 02 2014, ora 12:23

Proiectul schemei de stimulare a consumului prin masuri fiscale (care sa faciliteze pentru urmatorii doi ani o reesalonare a creditelor contractate la banci de populatia cu venituri sub nivelul salariului mediu net pe economie) nu a implicat si nu va implica, din partea Bancii Nationale a Romaniei, niciun fel de decizii de politica monetara sau bancara, sustine BNR intr-un comunicat difuzat miercuri dupa amiaza. Schema in cauza se bazeaza, in esenta ei, pe masuri fiscale, fiind conceputa, initiata si dezvoltata de ministrul delegat pentru Buget, domnul Liviu Voinea.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Autoritatea de Supraveghere Financiara a luat act de demisia lui Mirzac, transmisa miercuri prin intermediul avocatului acestuia

12 02 2014, ora 17:09

"Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a luat act de demisia domnului Marian Mirzac, membru neexecutiv in Consiliului ASF. Demisia domnului Marian Mirzac a fost transmisa astazi, 12 februarie 2014, la sediul Autoritatii de Supraveghere Financiara prin intermediul avocatului sau. Potrivit legii, Parlamentul Romaniei este cel care trebuie sa valideze un nou membru neexecutiv al Consiliului ASF", a transmis miercuri ASF.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Actiunile americane de pe BVB au ratat inceputul de an, dar analistii anticipeaza revenirea

12 02 2014, ora 15:06

Facebook, Microsoft si Google sunt singurele actiuni americane, dintre cele care se pot tranzactiona si pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB), care au adus randamente pozitive investitorilor in acest an, in vreme ce Apple, Intel si Coca Cola se plaseaza...

Sursa: WALL-STREET.RO

Citeste mai departe...

Lichiditate de aproape 1,4 milioane euro pe BVB

12 02 2014, ora 15:06

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproape 6,2 milioane lei (circa 1,4 milioane euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Pagina 3091 din 3335