Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 3039 din 3101

Ce este Programul de conformare si beneficiile sale asupra unei companii

14 05 2013, ora 10:51

Programul de conformare in domeniul concurentei este un mecanism destinat identificarii si reducerii permanente a riscurilor unei intreprinderi de a incalca regulile de concurenta iar in eventualitatea incalcarii acestora, de a avea o reactie rapida in sensul realinierii la principiile concurentei. Programul de conformare trebuie sa faca parte integranta din politicile si cultura companiei. Aceasta abordare trebuie sa fie reflectata printr-o declaratie personala a CEO care trebuie sa fie adoptata si insusita de catre intregul management al intreprinderii.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

STUDIU: cum vad investitorii piata de capital si economia romaneasca

13 05 2013, ora 11:32

Peste 80% dintre managerii romani spun ca reglementarea si cadrul legislativ impiedica dezvoltarea afacerilor pe plan local, in vreme ce la nivel global procentul este exact opus, potrivit unor sondaje realizate de Ernst&Young. Cititi in continuare...

Sursa: WALL-STREET.RO

Citeste mai departe...

Economistul-sef al BNR: Cine caineaza investitiile straine din banci sau siderurgie, sa se uite la turism

13 05 2013, ora 13:41

Calitatea slaba a turismului si ineficienta acestui sistem reprezinta un argument suficient pentru aceia care deplang privatizarile cu investitori straini din sistemul bancar sau din siderurgie, considera economistul-sef al BNR, Valentin Lazea, citat de Mediafax.  El a aratat ca turismul a fost un domeniu total inchis investitorilor straini, care au alocat in hoteluri si restaurante la sub 1% din soldul total investitii in economia romaneasca. "Asta pentru cei care caineaza sectorul bancar sau siderurgic ca l-am privatizat cu investitori straini. N-au decat sa se uite ce am facut cu sectorul turismului, care a fost inchis investitorilor straini", a spus Lazea.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

TVA la incasare: luna mai- momentul adevarului pentru IMM-uri

13 05 2013, ora 13:41

Practica primelor patru luni de aplicare a sistemului de TVA la incasare arata ca, in forma sa actuala, acesta dezavantajeaza majoritatea IMM-urilor. Conform unei analize realizate de R&M Audit Contabilitate, in topul pericolelor care au aparut pentru firmele mici si mijlocii se afla lipsa de predictibilitate a cash-flow-ului, sincopele de lichiditate generate de plata aleatorie a TVA-ului, precum si pierderea contractelor comerciale cu clientii care sunt companii mari si prefera sa lucreze cu firme care aplica regimul traditional de TVA.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

"Expirarea" dividendelor aduce scaderi pentru actiunile FP, SIF5 si SIF2

13 05 2013, ora 11:32

Bursa a deschis sedinta de tranzactionare in scadere, indicele BET al celor mai importante zece companii listate pierzand 1,2%, in timp ce indicele BET-FI, care urmareste SIF-urile si Fondul Proprietatea, a scazut cu aproape 4%.

Sursa: ZF.RO

Citeste mai departe...

Indicele BET-FI s-a depreciat cu 4,48%

13 05 2013, ora 11:32

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Mediul de business Afacerile din industrie au scazut in martie 2013 fata de martie 2012. Pe primul trimestru se mentin insa pe crestere

13 05 2013, ora 11:32

Cifra de afaceri din industrie, unul din cei 4 indicatori pe termen scurt utilizat pentru caracterizarea situatiei economice, a scazut in martie 2013 fata de martie 2012, dar a crescut fata de februarie, potrivit datelor furnizate luni de Institutul National de Statistica. La nivelul primelor 3 luni, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa), in termeni nominali, a crescut fata de trimestrul I 2012 cu 4,8%.


Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Fercala renunta la functia de presedinte al CS

13 05 2013, ora 00:30

 Mihai Fercala a fost numit director general si presedinte executiv al Directoratului SIF Transilvania (SIF3) dupa ce a demisionat din functia de presedinte al Consiliului de Supraveghere al societatii de investitii financiare.

Sursa: WALL-STREET.RO

Citeste mai departe...

Deprecierea fortata a yenului aduce moneda japoneza la minimul ultimilor patru ani

13 05 2013, ora 00:30

Cursul de schimb al yenului a trecut vineri pragul de 101 unitati fata de dolar, urcand la maximul ultimilor 4 ani, dupa o depreciere de peste 20% in ultimele sase luni, pe fondul planului de sprijinire a exporturilor desfasurat de guvern si banca...

Sursa: WALL-STREET.RO

Citeste mai departe...

Profit in scadere cu 45% pentru BVB

13 05 2013

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a realizat un profit net de 1,53 milioane lei in primul trimestru al acestui an, cu 45% mai mic decat cel inregistrat in perioada similara a anului trecut, potrivit unui comunicat al bursei.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Pagina 3039 din 3101