Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 3 din 3668

Proiectul ASF este condus spre deces de o echipa de neprofesionisti

13 05 2020

Suntem Intr-o perioada in care, ca niciodata pana acum, pietele financiare nebancare sunt in fierbere si putini sunt cei care isi mai amintesc de data de 30 aprilie 2013 cand a luat fiinta Autoritatea de Supraveghere Financiara a Romaniei.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

FLAGRANT LA ROMGAZ DNA a retinut un om de afaceri care a incercat sa mituiasca un director de la Romgaz

13 05 2020

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au anuntat, ieri, ca au retinut un om de afaceri sub acuzatia ca i-a promis unui director din Romgaz (SNG) suma de 200.000 de euro pentru ca acesta din urma sa aprobe cumpararea de catre compania de stat a unui teren de la o firma privata.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

GABRIEL GRADINESCU, AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA: "Fercala, Stan si Szitas nu mai sunt in drept sa reprezinte SIF Transilvania"

13 05 2020

*"Autoritatea de Supraveghere Financiara este garantul legalitatii in piata de capital", spune vicepresedintele ASFAutoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) este garantul legalitatii in piata de capital, iar Mihai Fercala, Iulian Stan si Stefan Szitas nu mai sunt in drept sa reprezinte SIF Transilvania (SIF3), a precizat, ieri, Gabriel Gradinescu, vicepresedintele ASF responsabil pentru piata de capital, printr-un comunicat remis Redactiei.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

SIF TRANSILVANIA-COMUNICAT

13 05 2020

SIF TRANSILVANIA-COMUNICAT

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

DUPA PRIMELE TREI LUNI ALE ANULUI Aages - scadere a profitului cu 42%

13 05 2020

Aages Targu Mures (AAG), companie ce produce instalatii de incalzire prin inductie, a raportat pentru primul trimestru al anului un profit net consolidat de 0,269 milioane de lei, cu 42,48% sub cel realizat in primele trei luni ale anului trecut, se arata in raportul companiei remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

OPINII Dividendele speciale, o bucurie de scurta durata la Romgaz

13 05 2020

Vestea ca Guvernul va solicita companiilor de stat dividende suplimentare a aprins imaginatia investitorilor la bursa. Multi si-au adus aminte de memorandumul prin care fostul guvern impusese companiilor de stat ca 90% din profit sa fie dristribuit ca dividende si de obligatia acestora de a vira apoi o treime din rezerve ca dividende suplimentare, cu scuza ca oricum stateau cu banii in titluri de stat si nu faceau investitii.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

DUPA PRIMELE TREI LUNI DIN AN Venituri si profit in crestere pentru Antibiotice Iasi

13 05 2020

Antibiotice Iasi (ATB) a obtinut, dupa primele trei luni ale anului curent, venituri din vanzari de 73,63 milioane de lei, in crestere cu 13% fata de cele din primul trimestru din 2019, in timp ce profitul net s-a majorat cu 25%, de la 3,27 milioane de lei la 4,08 milioane de lei, se arata in raportul producatorului de medicamente, remis, ieri, operatorului pietei noastre de capital.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

PROIECTUL PNL PRIMESTE AVIZ NEGATIV IN COMISIA DE SPECIALITATE Senatorii de la buget nu vor demiterea conducerii ASF odata cu respingerea raportului de activitate

12 05 2020, ora 16:03

Senatorii din Comisia de buget, finante, activitate bancara si piata de capital nu sunt de acord ca sefii Autoritatii de Supraveghere Financiara sa fie demisi daca raportul de activitate este respins. Comisia de specialitate din Senat a dat aviz negativ raportului privind proiectul de lege care prevede demiterea conducerii ASF in cazul respingerii de catre Parlament a raportului anual de activitate, ne-a spus senatorul PSD Daniel Catalin Zamfir, care candideaza pentru functia de presedinte al ASF.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

DREPTUL LA REPLICA

12 05 2020, ora 15:50

Semnat "ec.Stefan Szabo, expert contabil, expert judiciar", la Redactia BURSA a sosit urmatorul drept la replica, vizand declaratiile vicepresedintelui ASF Gabriel Gradinescu, publicate anterior.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

GABRIEL GRADINESCU: "Autoritatea de Supraveghere Financiara este garantul legalitatii pe piata de capital"

12 05 2020, ora 14:10

Urmare a comunicatelor lui Mihai Fercala si Stefan Szitas referitoare la activitatea Autoritatii de Supraveghere Financiara privind Societatea de Servicii de Investitii Transilvania (SIF3), vicepresedintele ASF pentru Sectorul Instrumente si Investitii Financiare, Gabriel Gradinescu, a declarat ca, atat cei doi cat si Szitas Stefan nu mai sunt in drept sa reprezinte Societatea de Investitii Financiare Transilvania.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Pagina 3 din 3668