Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 3 din 3187

DOCUMENT Comisia de Prognoza urmeaza sa trimita lunar catre ANAF lista de firme ce trebuie verificate

19 04 2019, ora 11:41

La inceputul acestui an a fost publicat un acord intre Comisia Nationala de Strategie si Prognoza (CNSP) si Fisc prin care CNSP devine furnizor de tinte. Acel document a starnit diferite reactii. Un document recent al Consiliului de Programare Economica, care se afla in subordinea CNSP, vorbeste despre prioritatile pe 2019. Potrivit acestuia, urmeaza ca lunar Comisia de Prognoza sa trimita catre ANAF o lista cu firme in vederea verificarii.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

ASF a decis ca SIF1 sa blocheze drepturile de vot pentru o detinere concertata de peste 12%

19 04 2019, ora 11:21

* Vizate de decizia ASF sunt companiile prin care actioneaza Najib El Lakis si asociatii saiAutoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a decis ca premergator AGOA si AGEA SIF Banat - Crisana (SIF1) din data de 22/23 aprilie 2019, conducerea societatii de investitii financiare sa adopte masuri.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au deschis in crestere

19 04 2019, ora 10:22

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au deschis in apreciere sedinta de tranzactionare de astazi.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

DIN PROFITUL NET DE REPARTIZAT AL ANULUI 2018 Santierul Naval Orsova distribuie 94%, ca dividende

19 04 2019, ora 09:35

Santierul Naval Orsova (SNO) va distribui suma de 2,51 milioane de lei, ca dividende, echivalentul a 94% din profitul net de repartizat al anului trecut, de 2,67 milioane de lei, conform hotararii de ieri a actionarilor, se arata in comunicatul constructorului si reparatorului de nave maritime remis operatorului pietei noastre de capital.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Un croitor neindemanatic, dar mandru de isprava din sectorul constructiilor

19 04 2019, ora 08:57

Un croitor, care e si designer vestimentar, decide sa faca nou costum. Pentru a calcula masura optima, cheama un model si nu se gandeste ca oamenii sunt diferiti fizic. In cazul de fata, a luat un supraponderal. Face costumul si il pune pe piata. Realizeaza ca impactul nu este cel dorit. Singurele persoane carora li se potriveste acel costum sunt cele cu masura asemanatoare cu a modelului sau. Asa s-a intamplat si in relatia autoritati - sectorul constructiilor cu Ordonanta lacomiei (114/2018), care ar fi trebuit sa ajute domeniul. Pur si simplu, statul a fost un croitor prost. Modificarile s-au potrivit "manusa" doar celor cu care au discutat inainte.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Drept la replica

19 04 2019

Najib El Lakis ne-a transmis prin intermediul avocatului sau urmatorul drept la replica:

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

INVESTIGATIE La Hezbollah acasa vin bani din piata noastra de capital (II)

19 04 2019

* Hronicul devenirii micului imperiu banato-crisano-muntenesc, pilde de invatatura in razboiale ce se anunta si in viitor, si pe alte taramuriSIF 5, Oltenia, e controlata din 1996 de patriarhul Tudor Ciurezu. Mai direct, mai indirect, mai pe fata, mai pe dos.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

INCEPAND CU DATA DE 30 MAI SIF Moldova distribuie un dividend cu randament de 2,6%

19 04 2019

* Societatea va demara un program de rascumparare pentru 2% din actiunile SIF2, cu scopul reducerii capitalului si implementarea unor programe de tip "stock option plan"* Profit estimat de 49 milioane de lei pentru acest an, in apropierea celui obtinut in 2018 Actionarii SIF Moldova (SIF2) au aprobat, in adunarea de ieri, distribuirea sumei de 30,26 milioane de lei sub forma de dividende, echivalentul unui dividend brut de 0,0304 lei/unitate care, la cotatia de inchidere SIF2 din data de 17 aprilie, de 1,165 lei, ofera investitorilor un randament brut de 2,61%, reiese din comunicatul societatii de investitii financiare remis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Mihai Fercala, aprobat de ASF ca presedinte al Depozitarului Central

19 04 2019

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a validat, astazi, noua componenta a Consiliului de Adminis-tratie al Depozitarului Central alcatuita din Mihai Fercala (Presedinte), Claudia Ionescu (Secretar General al Consiliului de Administratie al BVB), Cecilia Manta (Sef Serviciu Guvernanta Corporativa din cadrul SIF Moldova), Cristian Busu (Vicepresedinte si Director General Adjunct al SIF Oltenia), Robert Pann (Vicepresedinte al Consiliului de Administratie al BVB), Laurentiu Rivis (Director in cadrul SIF Banat Crisana), Adrian Simionescu (Presedinte si Director General al SSIF Vienna Investment Trust), Adrian Tnnase (Director General al BVB) si James William Turnbull (Associate Director Local Currency Capital Market - Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Actionarii Prefab au aprobat dividendul brut de 0,925 lei/actiune

19 04 2019

Actionarii producatorului de materiale de constructii Prefab Bucuresti (PREH) au aprobat, in Adunarea Generala de ieri, distribuirea sub forma de dividende sumei 0,92 milioane de lei, echivalentul a 41% din profitul net al anului trecut, de aproape 2,24 milioa-ne de lei, restul urmand sa mearga catre rezerve, se arata in notificarea companiei remisa ieri Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Pagina 3 din 3187