Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 3 din 3626

BVB Debut pozitiv de saptamana la bursa noastra

07 04 2020

* Rulajul ramane sub media anului Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in crestere, in ton cu pietele internationale care s-au apreciat in conditiile in care, datele din week-end sugereaza ca pandemia de Covid-19 din Europa este posibil sa fi atins punctul maxim, potrivit investing.com.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

PENTRU INCALCAREA A TREI PRINCIPII FUNDAMENTALE IN DESFASURAREA ACTIVITATII SOCIETATII Certinvest solicita inlaturarea lui Tudor Ciurezu de la carma SIF Oltenia

07 04 2020

* In plus, se mai cere revocarea lui Carmen Popa, Anina Radu si Nicolae Stoian din board-ul SIF-ului Certinvest, administrator independent de investitii, ce detine prin trei fonduri 5,0056% din capitalul si drepturile de vot ale SIF Oltenia (SIF5), solicita completarea ordinei de zi a actionarilor SIF5 din data de 28 aprilie, cu mai multe puncte pe ordinea de zi, printre care aprobarea revocarii din board a lui Tudor Ciurezu, Carmen Popa, Anina Radu si Nicolae Stoian si incetarea imediata a mandatului acestora, se arata intr-un raport al SIF-ului remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Certinvest solicita inlaturarea lui Tudor Ciurezu de la carma SIF Oltenia

07 04 2020

* In plus, se mai cere revocarea lui Carmen Popa, Anina Radu si Nicolae Stoian din board-ul SIF-ului * SIF1 si SIF4 solicita atragerea raspunderii acelorasi patru administratori ai SIF5, pentru un prejudiciu de 0,33 milioane de lei cauzat societatii din CraiovaCertinvest, administrator independent de investitii, ce detine prin trei fonduri 5,0056% din capitalul si drepturile de vot ale SIF Oltenia (SIF5), a solicitat completarea ordinei de zi a adunarii actionarilor SIF5 din data de 28 aprilie, cu mai multe puncte pe ordinea de zi, printre care, aprobarea revocarii din board a lui Tudor Ciurezu, Carmen Popa, Anina Radu si Nicolae Stoian si incetarea imediata a mandatului acestora, se arata intr-un raport al SIF-ului remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

VIDEO Rectificarea bugetara: 1 miliard de lei pentru concedii medicale si 7 miliarde lei pentru somajul tehnic si alte ajutoare

06 04 2020, ora 21:35

Prima rectificare bugetara din acest an a fost discutat luni, in prima lectura, in sedinta de Guvern, a anuntat Florin Citu, ministrul finantelor. Acesta a spus ca cei mai multi bani in plus vor fi alocati Ministerului Sanatatii si Ministerului Muncii si Protectiei Sociale.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Actiunile aplicatiei de videoconferinta Zoom scad drastic dupa scandalul legat de securitatea datelor

06 04 2020, ora 19:06

Actiunile aplicatiei Zoom, utilizata si de scolile sau firmele din Romania pentru a comunica de la distanta in acesta perioada, au scazut luni cu 9% la Bursa de la New York, adaugandu-se declinului semnificativ din ultimele zile, din cauza temerilor privind protectia vietii private legate de aplicatia Zoom si a sporirii concurentei din partea firmelor rivale, transmite Reuters. citat de Agerpres.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

VIDEO Cazinoul Constanta intra in reabilitare luna aceasta/ Ion Stefan: Pana pe 15 aprilie vom da ordinul de incepere a lucrarilor

06 04 2020, ora 19:00

Ion Stefan, ministrul lucrarilor publice, sustine ca a fost obtinuta autorizatia de construire pentru Cazinoul Constanta. "Asa cum ne-am angajat, pe data de 15 aprilie, cel mai tarziu, vom da ordinul de incepere a acestor lucrari. Deci noi cei de la Ministerul Lucrarilor Publice ne tinem de investitiile programate si de termenele propuse. Asa cum am spus si in sedinta trecuta, avem si finantare si vom continua lucrarile", a spus Ion Stefan, pe un ton foarte entuziasmat, la inceputul sedintei de Guvern de luni.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 8,48 milioane de euro pe BVB

06 04 2020, ora 16:18

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 28,21 milioane lei (5,84 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Normele de aplicare a suspendarii platii ratelor bancare au aparut in Monitorul oficial. Vezi daca te califici si mai citeste cum procedeaza alte tari aflate in situatii similare

06 04 2020, ora 14:40

Poate beneficia de suspendarea platii ratelor romanii ale caroi venituri au fost afectate direct sau indirect de situatia generata de pandemia Covid-19 doar daca acestia solicita bancii amanarea in cel mult 45 de zile de la aparitia Ordonantei (asta insemnand data de 16 mai), arata nornele publicate luni de Ministerul Finantelor, cu o intarziere de 3 zile fata de calendarul asumat de ministru). Clientul, mai arata normele, trebuie sa declare pe proprie raspundere ca i-au fost afectate veniturile (lui sau familiei sale). Prin familie, legiuitorul intelege sot/sotie, parinti si copii care gospodaresc impreuna. Iar prin afectarea lor de presupune o scadere fata de nivelul de dinainte crizei si care se poate datora intrarii clientului in somaj tehnic, concedierii lui, taierilor salariale, plasarii in carantina, izolarii la domiciliu si altor cauze similare.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

In atentia antreprenorilor. Conditiile, cine si cum beneficiaza de amanarea ratelor la credite

06 04 2020, ora 14:03

Pe langa persoanele fizice, si firmele pot beneficia de amanarea ratelor al credite cu pana la 9 luni. Normele de aplicare au fost deja publicate in Monitorul oficial. Antreprenorii trebuie sa fie atenti inainte de a lua decizia pentru ca, printre altele, dobanda se va capitaliza. Plus ca trebuie sa indeplineasca anumite conditii pentru a se aproba suspendarea ratelor.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Amanarea ratelor la credite: Normele au fost publicate in Monitorul Oficial

06 04 2020, ora 12:33

Bancile vor amana plata ratelor pentru clientii afectati de criza provocata de raspandirea COVID-19. Normele de aplicare ale Ordonantei publicata saptamana trecuta au fost publicate in Monitorul Oficial.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Pagina 3 din 3626