Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 3 din 3047

Financial report Prima pagina a presei straine: Autoritatea Theresei May, serios zdruncinata. Cum sa masuram mai bine PIB-ul.Marile firme nemtesti au trecut deja la programe de austeritate

13 12 2018, ora 08:20

Financial Times: Theresa May a supravietuit votului de incredere, dar autoritatea ei a fost serios zdruncinata, iar partidul ramane divizat Virajul costisitor de 180 de grade al lui Macron pune la incercare fermitatea UE in privinta Italiei Les Echos. Joseph Stiglitz: Trebuie sa masuram mai bine economia pentru a putea evita viitoarele crize L Echo: Puterea de cumparare a crescut in ultimii 20 de ani Handelsblatt: Marile firme nemtesti se pregatesc pentru urmatoarea criza adoptand deja programe de austeritate. Lectura placuta!

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Cata energie mai are cea mai performanta actiune de la bursa si cat timp va mai cere statul dividende in plus

13 12 2018, ora 00:18

Nuclearelectrica se tranzactioneaza la cel mai ridicat pret din 2014 incoace, in contextul unor rezultate financiare peste estimarile pietei si al solicitarii de dividende suplimentare din partea actionarului majoritar.

Sursa: ZF.RO

Citeste mai departe...

Investitorii mari isi optimizeaza portofoliile: 2,3% din SIF Oltenia schimba miercuri actionarii. Tranzactii mari si la Nuclearelectrica si SIF Moldova

13 12 2018, ora 00:18

SIF Oltenia (SIF5), societatea care in toamna acestui an a vandut participatia la cea mai mare banca din Romania, a inregistrat miercuri o tranzactie speciala la bursa de la Bucuresti, de 28 milioane de lei, adica un pachet de 13,2 milioane de actiuni, potrivit datelor BVB.

Sursa: ZF.RO

Citeste mai departe...

Grafic: Evolutia actiunilor din indicele BET-TR si randamentul livrat de acestea in primele zece luni

12 12 2018, ora 20:00

Sursa: ZF.RO

Citeste mai departe...

Grafic: Cele mai mari zece detineri ale Allianz Viitorul Tau la bursa de la Bucuresti si evolutia acestora

12 12 2018, ora 20:00

Sursa: ZF.RO

Citeste mai departe...

Grafic: Evolutia celor cinci SIF-uri de la inceputul acestui an pana in 6 noiembrie

12 12 2018, ora 20:00

Sursa: ZF.RO

Citeste mai departe...

Patronatele bancare si sindicatele au ncheiat primul contract colectiv de munca la nivel de ramura. Salariul minim negociat: 2500 de lei

12 12 2018, ora 17:17

Bancherii reuniti in cadrul Consiliului Patronatelor Bancare (CPBR) au negociat cu sindicalistii primul contract colectiv de munca, dupa aproape 12 luni de discutii si negocieri. Tinta finala a acestui contract colectiv este imbunatatirea serviciilor bancare oferite in agentii si sucursale. La eveniment a participat si Bogdan Hossu, liderul Cartel Alfa, din care face confederatia Concordia, la care e afiliat CPBR. Bancile se afla de o buna bucata de timp sub o dubla presiune. Pe de o parte presiunea exterioara, datorata unei comunicari ne-inspirate cu clientii, a luptei pentru cote de piata care a condus la abuzuri si practici incorecte, De cealalta parte e presiunea interna, venita din partea unor angajati platiti prost si deseori, insuficient instruiti.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

TOP 2018: Antreprenori romni care au strns finantari de milioane de dolari n startup-urile lor

12 12 2018, ora 16:29

Goana dupa aur a antreprenorilor romani continua si nu exista semne mai puternice decat investitiile pe care acestia le-au obtinut in acest an. Anul 2018 a fost un an important pentru scena startup-urilor cu fondatori romani — a aparut primul "unicorn" cu origini romanesti, UiPath, urmat de al doilea, Branch, iar antreprenorii romani au reusit sa stranga finantari de milioane de dolari pentru afacerile lor.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Lege: TVA redusa la 5% pentru mai multe tipuri de afaceri n turism si agrement

12 12 2018, ora 15:59

Lista tipurilor de afaceri turistice la care se aplica TVA redusa la 5% se extinde cu anumite domenii de activitate, potrvit unei legi adoptate miercuri de Parlament si trimise la promulgare.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Teodorovici anunta controale la companiile mari si medii de anul viitor

12 12 2018, ora 14:44

Statul consuma foarte multe resurse cu verificari catre companiile mici, astfel ca trebuie schimbata abordarea, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, precizand ca pe fiecare zona de interesl va actiona prin ANAF.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Pagina 3 din 3047