Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 2 din 3335

Alibaba isi amana listarea de 15 miliarde de dolari

22 08 2019, ora 08:54

Alibaba Group, cea mai mare companie de comert electronic din China, isi amana listarea de 15 miliarde de dolari care ar fi trebuit sa aiba loc la Hong Kong, din cauza turbulentelor politice din centrul financiar asiatic, au declarat surse apropiate situatiei, citate de Reuters.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

BVB Cresteri pe linie pentru indicii bursei

22 08 2019

* Rulaj de numai 21 milioane de lei, jumatate din media anului Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au cunoscut cresteri in sedinta de ieri, intr-o zi in care rulajul s-a ridicat la doar 21,39 milioane de lei, circa jumatate din valoarea medie a acestui an, de 42,39 milioane de lei, in conditiile in care, prin piata "deal", nu a fost realizat niciun transfer.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Cerere slaba pentru obligatiunile Germaniei pe 30 de ani cu dobanda zero

22 08 2019

* Jens Peter Sorensen, Danske Bank: "Tehnic vorbind, a fost o licitatie esuata" * Adrian Codirlasu, CFA Romania: "In cazul aparitiei unei crize majore, care poate sa duca chiar la ruperea uniunii monetare, investitorii vor dori sa detina active germane, nu alte active din Uniunea Europeana" * In prezent, toata curba randamentelor obligatiunilor Germaniei este in teritoriul negativ Germania a derulat, ieri, o licitatie pentru vanzarea de obligatiuni in valoare de doua miliarde de euro, cu maturitate de 30 de ani, si cu un cupon de 0%, o premiera mondiala, in conditiile in care tara s-a mai imprumutat anterior fara dobanda, insa doar pe perioade de cel mult zece ani.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv

21 08 2019, ora 19:05

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au inchis in teritoriu pozitiv ultima sedinta de tranzactionare, lichiditatea totala fiind de 21,39 milioane de lei (4,52 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 3,72 milioane de euro pe BVB

21 08 2019, ora 14:48

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 17,63 milioane lei (3,72 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au deschis in teritoriul pozitiv

21 08 2019, ora 11:33

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au deschis in apreciere sedinta de tranzactionare de astazi.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

PENTRU PRIMA JUMATATE A ANULUI Safetech Innovations isi dubleaza profitabilitatea

21 08 2019, ora 09:23

Safetech Innovations, companie ce activeaza in domeniul securitatii energetice si care are in vedere listarea pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), a incheiat prima jumatate a anului 2019 cu un profit net de 279.000 lei, mai mult decat dublu fata de cel obtinut in aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce veniturile au urcat cu 22%, pana la 4,9 milioane de lei, pentru aceeasi perioada de raportare, potrivit unui comunicat remis Redactiei.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

iHunt l-a ales pe Dorin Boerescu administrator independent

21 08 2019

Actionarii iHunt Technology (HUNT), ultima companie listata pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), l-au ales, in data de 19 august, pe Dorin Boerescu ca membru independent al Consiliului de Adminis-tratie al societatii, in postul ramas vacant dupa demisia Corinei Dumitrescu, se arata intr-un raport al emitentului remis ieri operatorului pietei noas-tre de capital.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

PENTRU A DOUA OARA Actionarii Transelectrica nu au intrunit cvorumul pentru majorarea capitalului

21 08 2019

Actionarii Transelectrica (TEL) nu au reusit sa intruneasca, nici la a doua incercare, cvorumul de prezenta de 85% prevazut de lege pentru majorarea capitalului social al companiei prin aport in natura, se arata in notificarea remisa ieri de emitent catre Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

BVB Aproximativ 90% din rulaj, asigurat de Fondul Proprietatea

21 08 2019

Lichiditatea inregistrata in sedinta de tranzactionare de ieri de la BVB a fost de 123 milioane de lei, peste cea din ziua bursiera anterioara, dar si pes-te media zilnica a acestui an, de 43,48 milioane de lei. Fondul Proprietatea a asigurat 88% din rulaj datorita ofertei de rascumparare pe care a initiat-o, de aproximativ 109 milioane de lei.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Pagina 2 din 3335