Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 2 din 3398

Seful patronatelor bancare: taxa pe activele bancare ar trebui eliminata iar metodologia de calcul a IRCC ar trebui revizuita

12 10 2019, ora 17:10

Consideram ca taxa pe activele bancare ar trebui eliminata iar metodologia de calcul a IRCC (indicele care a inlocuit ROBOR) ar trebui revizuita, a spus sambata Sergiu Manea, presedintele Consiliului Patronatelor Bancare si CEO al BCR, in cadrul unei prezentari facute in cadrul evenimentului “Scoala de vara – sistemul bancar si bazele unui mediu competitional sanatos", organizat de firma Diplomat Consult sub patronajul Consiliului Concurentei.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv

11 10 2019, ora 19:15

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au inchis in teritoriu pozitiv ultima sedinta de tranzactionare, lichiditatea totala fiind de 12,41 milioane de lei (2,60 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

BCR efectueaza lucrari la sistemul informatic care ar putea duce la intermitente in functionarea cardurilor

11 10 2019, ora 15:24

Banca Comerciala Romana (BCR) efectueaza, in aceasta perioada, o serie de migrari de echipamente hardware, care ar putea afecta functionarea sistemului de carduri, transmit reprezentantii bancii. Lucrarile ar putea duce, sporadic, in perioada urmatoare, la intermitente in procesul de autorizare a cardurilor, precum si in cel de functionare a POS-urilor, adauga oficiali ai BCR.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 1,58 milioane de euro pe BVB

11 10 2019, ora 15:16

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 7,51 milioane lei (1,58 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Schimbare la varful companiei IT SAP

11 10 2019, ora 13:40

Compania de software SAP, un mare rival al Oracle, trece printr-o schimbare de director general (CEO), a anuntat firma germana, vineri, intr-un comunicat remis StartupCafe.ro .

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Frames: Cresterea inflatiei, deprecierea leului si accentuarea blocajului financiar reprezinta principalele temeri ale investitorilor in toamna acestui an

11 10 2019, ora 13:15

Instabilitatea politica a revenit in prim-plan, zgomotul politic fiind de natura sa accentueze semnalele de alarma privind evolutia economiei, arata o analiza Frames, realizata in cadrul campaniei ,,Romania, incotro?’’, care radiografiaza economia dupa 30 de ani de capitalism. De precizat ca nu erau luate in calcul, la momentul realizarii studiului, caderea Guvernului Dancila si discutiile privind formarea noului guvern.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au deschis in crestere

11 10 2019, ora 11:40

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au deschis in apreciere sedinta de tranzactionare de astazi.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Romania, locul 47 in topul celor mai valoroase branduri

11 10 2019, ora 11:24

Valoarea brandului Romaniei a scazut cu 3% in 2019, la 216 miliarde dolari, reiese dintr-un studiu realizat de Brand Finance. Pe de alta parte, forta brandului s-a imbunatatit de la 59, la 62,7 puncte din 100, rezultand intr-un avans al al ratingului de la A la A+.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

FINANTE - Ce ramane dupa Guvernarea PSD: Viitorul Executiv trebuie sa gaseasca 25 miliarde lei/ 60 din 100 de lei se duc pe salariile bugetarilor si asistenta sociala

11 10 2019, ora 10:07

Pentru cei care nu au rabdare sa citeasca tot textul, vedeti ca am pus un intertitlu ceva mai jos despre cele 25 de miliarde lei pe care viitorul Guvern trebuie sa-i gaseasca, daca nu va lua alte masuri, bineinteles. Sunt cateva probleme si cativa indicatori cu probleme ce vor trebui corectati in perioada urmatoare, lucru care va fi greu, dat fiind ca spatiul fiscal nu mai exista. Nici nu stiu daca mai trebuie sa-l numim spatiu fiscal. Am luat cativa indicatori fiscali importanti si 2 probleme care trebuie rezolvate pe partea ce tine de Finante, asta pe langa marea problema, pe care o tratam in partea a doua a articolului.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Dancila anunta ca vrea ca Guvernul sa aprobe rectificarea bugetara si achitarea facturilor pe PNDL

11 10 2019, ora 08:39

Viorica Dancila a anuntat ca vrea ca Guvernul sa aprobe, in sedinta de vineri, mai multe hotarari ale Executivului prin care sa fie aprobata rectificarea bugetara si sa fie achitate facturile din PNDL 1 si PNDL 2, scrie Mediafax. "Nu putem sa blocam adminstratia locala. Eu as vrea sa dam hotarare de Guvern sa achitam si toate facturile din PNDL 1, PNDL 2. Eu m-as bucura ca maine sa dau hotararea de Guvern pentru rectificarea bugetara. Sa dau hotararea de Guvern pentru achitarea facturilor pe PNDL 1 si PNDL 2, pentru ca mi-e frica de faptul ca urmatorul Guvern va intrerupe acest program", a afirmat Viorica Dancila, joi seara, la Romania Tv.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Pagina 2 din 3398