Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 2 din 3514

Cazul nevazatorului caruia o banca a refuzat sa-i deschida un cont nu e singular. Vezi ce spun nevazatorii, dar si reprezentantii comunitatii bancare

23 01 2020, ora 11:55

Cazul nevazatorului caruia i s-a refuzat deschiderea unui cont de catre o banca nu e singular, spune Constantin Tomina, presedintele Filialei interjudetene Bucuresti - Ilfov - Ialomita – Calarasi din Asociatiei Nevazatorilor din Romania. "Am avut nu un caz, ci mii de asemenea cazuri. "Noi le-am propus celor din banci sa venim cu cineva care sa-i citeasca nevazatorului ce prevede contractul iar acesta la final sa semneze. Nu s-a acceptat varianta asta. Am mai propus apoi sa faca nevazatorul o imputernicire pentru un prieten care vede si poate citi contractul, dar bancile au spus ca atunci ele vor deschide cont pe numele celui imputernicit, nu pe numele nevazatorului, ceea ce era perfect inutil", mai spune Tomina.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Uber testeaza o functie care permite soferilor sa-si aleaga propriul tarif

23 01 2020, ora 11:12

Uber testeaza o noua caracteristica care permite unor soferi din California sa-si aleaga propriul tarif. Acest lucru inseamna ca soferii care realizeaza curse din aeroporturile din Santa Barbara, Sacramento si Palm Springs isi pot creste tariful de pana la aproximativ 5 ori fata de tariful obisnuit al Uber.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Consiliul Fiscal: Dezechilibrul bugetar in acest an va urca la 4-6-4,8% din PIB, cu peste un punct procentual peste estimarea Finantelor

23 01 2020, ora 10:24

Estimarea Consiliului Fiscal privind nivelul deficitului bugetar pentru anul 2020 se plaseaza in intervalul 4,6 - 4,8% din PIB, rezultand un ecart fata de tinta MFP de 1-1,2 pp din PIB, arata datele institutiei independente conduse de academicianul Daniel Daianu. Consiliul a publicat joi opinia privind Bugetul pe acest an dupa ce la mijlocul lunii decembrie publicase opinia preliminara. De atunci au mai intrat in vigoare masuri de relaxare fiscala, iar membrii Consiliului si-au refacut unele calcule. Per total, imaginea fiscala din actualul Raport arata mai rau.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au deschis in crestere

23 01 2020, ora 10:23

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au deschis in apreciere sedinta de tranzactionare de astazi.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Romania a atras 11 miliarde de euro din banii europeni in actuala perioada de programare,prin Politica de Coeziune si PAC

23 01 2020, ora 09:45

Romania a atras pana in prezent 11,04 miliarde de euro bani europeni in actuala perioada de programare (2014-2020), prin Politica de Coeziune si Politica Agricola Comuna, carora li se adauga alte 7,92 miliarde de euro ce reprezinta plati directe catre fermieri, a declarat secretarul de stat in Ministerul Fondurilor Europene, Carmen Moraru, potrivit Agerpres. Astfel, rata de absorbtie a Romaniei a ajuns la 36%, la doar trei puncte distanta de media Uniunii Europene, care este de 39%.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

GDPR: Firma din Romania, amendata pentru supravegherea angajatilor cu camere video in brouri si la vestiar

23 01 2020, ora 09:16

O firma din Constanta a fost amendata cu 10.000 de euro in baza Regulamentului de protectie a datelor personale (GDPR) pentru ca lua amprente digitale de la angajati si-i supraveghea pe acestia cu camere video montate in birouri si in vestiar, a anuntat recent Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Activele nete ale fondurilor deschise locale au crescut, in luna decembrie, cu 0,8%

23 01 2020, ora 01:00

Activele nete ale fondurilor deschise locale au crescut, in luna decembrie, cu 0,8%

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

BVB Banca Transilvania salveaza lichiditatea Bursei

23 01 2020, ora 01:00

* BET, la un nou maxim post-criza * Crestere de 1,99% pentru actiunile Fondul Proprietatea, ca urmare a anuntului pretului de achizitie al ofertei publice, de 1,39 lei/titlu Banca Transilvania (TLV), cea mai bine clasata companie a pietei noastre de capital in indicele MSCI Frontier Markets, a dat aproape jumatate (46,9%) din rulajul total inregistrat ieri in Piata Principala a Bursa de Valori Bucuresti (BVB), de 67,93 milioane de lei.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Picajul Boeing arata ce se intampla cand ingineria financiara ia locul ingineriei aviatice

23 01 2020, ora 01:00

Pe vremea cand mai ocupa prima pozitie in clasamentul producatorilor mondiale de avioane, compania americana Boeing a lansat un program agresiv de rascumparare a actiunilor sale, in T2 2013. In 2014 valoarea cumulata a acestora a ajuns la circa 5 miliarde de dolari, apoi la circa 20 de miliarde in 2016.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

DRAGOS MANOLESCU, OTP ASSET MANAGEMENT ROMANIA: "Majorarea cu 40% a pensiilor, posibil sa nu aiba loc"

23 01 2020, ora 01:00

* Manolescu: "Un deficit mai mare de 3% in 2019 ar putea determina UE sa declanseze procedura de infringement asupra Romaniei"Majorarea cu 40% a pensiilor, programata pentru anul acesta, este posibil sa nu aiba loc, in conditiile in care tara noastra se confrunta cu un dezechilibru bugetar, iar un deficit mai mare de 3% in 2019 ar putea determina Uniunea Europeana sa declanseze procedura de infringement asupra Romaniei, a subliniat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Dragos Manolescu, director general adjunct al OTP Asset Management Romania.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Pagina 2 din 3514