Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 2 din 3668

IONEL CALOTA, APRD: "ASF nu a facut nimic in privinta protectiei consumatorilor"

14 05 2020

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) nu se ocupa de protectia consumtorilor din piata de asigurari, conform menirii pe care ar trebui sa o aiba, ne-a spus Ionel Calota, presedintele Asociatiei Profesionistilor in Regularizarea Daunelor (APRD).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

VASILE STEFANESCU, COTAR: "De cand a plecat Badea, haosul din piata de asigurari este tot mai mare"

14 05 2020

Haosul din piata de asigurari si reasigurari este din ce in ce mai mare de cand a plecat Leonardo Badea din functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), ne-a declarat ieri Vasile Stefanescu, presedintele Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

MIHAI HALALAU, ACLIDER: "Cred ca totul pleaca de la faptul ca la ASF nu exista un conducator"

14 05 2020

Situatia din piata asigurarilor, in urma careia un grup important de organizatii care fac parte din Grupul Consultativ pentru Protectia Consumatorilor de servicii financiare non-bancare, organizat pe langa Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), solicita Parlamentului, intr-o scrisoare deschisa, resetarea activitatii ASF, este cauzata in primul rand de faptul ca supraveghetorul nu are conducator, este de parere Mihai Halalau, presedintele Asociatiei Constatatorilor si Lichidatorilor de Daune din Evenimente Rutiere (ACLIDER).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

SIF OLTENIA - COMUNICAT DE PRESA

14 05 2020

SIF OLTENIA - COMUNICAT DE PRESA

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ

13 05 2020, ora 20:02

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare, lichiditatea totala fiind de 39,10 milioane de lei (8,08 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Obligatiunile Raiffeisen Bank intra la tranzactionare la BVB din 14 mai

13 05 2020, ora 18:24

Obligatiunile corporative negarantate subordonate in lei emise de Raiffeisen Bank (RBRO29) vor intra la tranzactionare, joi, la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 4,52 milioane de euro pe BVB

13 05 2020, ora 14:50

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 21,86 milioane lei (4,52 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

FATA DE PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI TRECUT Profit in crestere cu 32% pentru Aerostar

13 05 2020, ora 14:06

Aerostar Bacau (ARS) a raportat un profit net de 21,68 milioane de lei, pentru primele trei luni ale anului curent, in crestere cu 32,02% fata de cel realizat in aceeasi perioada din 2019, in conditiile in care veniturile din exploatare s-au ridicat la 112,57 milioane de lei, cu 13,94% peste cele din primul trimestru al anului anterior, reiese din raportul publicat, astazi la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), de emitentul ce activeaza in industria aeronautica.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

PENTRU PRIMELE TREI LUNI ALE ANULUI Nuclearelectrica - profit in scadere cu 1,9%

13 05 2020, ora 11:22

Producatorul de energie Nuclearelectrica (SNN), operatorul centralei de la Cernavoda, a obtinut, dupa primele trei luni ale anului curent, un profit net de 215,05 milioane de lei, in scadere cu 1,9% fata de cel raportat pentru primul trimestru al anului anterior, se arata in raportul companiei publicat, astazi, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

BVB Inchideri mixte pentru indici

13 05 2020

*Rulaj de 51 milioane de lei, peste cel din sedinta anterioaraIndicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut o evolutie mixta in sedinta de tranzactionare de ieri, oscilatiile fiind cuprinse intre o scadere de 0,77% pentru BET-FI, ce reflecta evolutia celor cinci SIF-uri si a Fondului Proprietatea (FP) si o crestere de 0,73% pentru BET-NG, ce urmareste emitentii din sectorul energetic si al utilitatilor.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Pagina 2 din 3668