Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 1 din 2839

Scaderi pe linie pentru indicii bursei

19 06 2018

*Volum de numai 21,6 milioane de lei Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a avut parte de un inceput de saptamana negativ, majoritatea cotatiilor suferind deprecieri in sedinta de tranzactionare de ieri.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Dynamic Selling Group va investi trei milioane de euro in Ramplast

19 06 2018

Dynamic Selling Group a finalizat procesul de preluare a activelor Ramplast in urma unei tranzactii de peste trei milioane euro, inclusiv TVA, si intentioneaza sa investeasca trei milioane euro, in urmatorii doi ani, in modernizarea unitatii pe care a achizitioant-o de la Oltchim, se arata intr-un comunicat al Dynamic Selling Group remis redactiei.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

SIF Transilvania - Raport curent - Eveniment important de raportat

19 06 2018

SIF Transilvania - Raport curent - Eveniment important de raportat

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Vimetco scoate la vanzare actiuni Alro

19 06 2018

* "Incepand cu 2002, Alro a investit 412 milioane dolari ca sa dezvolte si sa mentina capacitatea de productie a aluminiului primar si procesat" Vimetco NV, actionarul majoritar al Alro (ALR), impreuna cu firma Conef, actionar minoritar al combinatului de la Slatina, vizeaza lansarea unei oferte publice de vanzare pentru actiunile producatorului de aluminiu, prospectul de oferta urmand sa fie depus la Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), informeaza emitentul printr-un raport remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ pe un rulaj de 4,63 milioane euro

18 06 2018, ora 19:14

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au inchis in teritoriu negativ in prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 21,64 milioane de lei (4,63 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Romgaz vrea exporturi in Ucraina si centrala electrica in Deva

18 06 2018, ora 20:31

Romgaz a participat la procesul de rezervare a capacitatii conductei care transporta gaze naturale din Romania in Ucraina si analizeaza studiul de fezabilitate al unei noi centrale electrice la Mintia-Deva, pentru a decide daca va investi in acest...

Sursa: WALL-STREET.RO

Citeste mai departe...

Isarescu: Spatiul public a fost invadat tot mai des n ultimii ani de comentarii lipsite de substanta daca nu chiar fanteziste- la adresa activitatii bancii centrale. Vezi o scurta istorie a atacurilor politice la adresa BNR

18 06 2018, ora 15:15

”Spatiul public a fost invadat tot mai des in ultimii ani de comentarii lipsite de substanta – daca nu chiar fanteziste – la adresa activitatii bancii centrale. A ignora astfel de interventii publice pe considerentul ca lipsa lor de fundament le descalifica automat nu este o optiune viabila intrucat, in absenta unor opinii avizate, acestea capata tractiune in societate, creand din nimic o problema de credibilitate pentru o institutie esentiala in functionarea oricarui stat modern”,  a spus Guvernatorul BNR Mugur Isarescu la conferinta  Black Sea and Balkans Security Forum. In ultimii 8 ani,atat  Banca Nationala cat si guvernatorul Mugur Isarescu au fost tinta atacurilor oamenilor politici aflati la putere.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Lichiditate de 1,90 milioane de euro pe BVB

18 06 2018, ora 15:07

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 8,88 milioane lei (1,90 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Romgaz: Gazele vor fi mai scumpe la iarna

18 06 2018, ora 20:31

Gazele naturale vor fi mai scumpe iarna viitoare, deoarece cotatiile petroliere s-au majorat foarte mult in ultima perioada, a declarat, luni, Vasile Ciolpan, directorul departamentului de comercializare energie din cadrul Romgaz.

Sursa: WALL-STREET.RO

Citeste mai departe...

nalta Curte de Casatie si Justitie a mentinut amenda de peste 1,4 milioane lei primita de firma Gemini SP pentru ntelegeri anticoncurentiale la comercializarea de echipamente electrice

18 06 2018, ora 13:54

Inalta Curte de Casatie si Justitie a confirmat irevocabil incalcarea legii concurentei de catre firma Gemini SP SRL prin participarea la o intelegere anticoncurentiala pe pietele comercializarii de echipamente electrice si electronice (EEE) si a gestionarii deseurilor acestora (DEEE) si a mentinut amenda de 1.437.556 lei primita de aceasta firma, a anuntat luni Consiliul Concurentei. Firma a fost amendata in 2014, cand autoritatea de concurenta a aplicat amenzi in valoare de aproximativ 12,7 milioane euro catre 14 companii membre ale asociatiilor ROREC si ECOTIC pentru incheierea unor intelegeri anticoncurentiale an campaniile de tip buy-back.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Pagina 1 din 2839