Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 1 din 3187

CRISTIAN DUTESCU, AVOCAT: "Viitorul trebuie sa aduca o simplificarea a normelor in piata de capital"

22 04 2019, ora 11:16

* "Lichiditatea redusa a pietei noastre vine si din norme care descurajeaza tranzactionarea", este de parere Cristian DutescuViitorul trebuie sa aduca o simplificare a normelor in pietele de capital, a precizat avocatul Cristian Dutescu, in cadrul unei conferinte de presa, domnia sa fiind de parere ca, dupa anul 2008, jurisdictiile din lumea civilizata sunt caracterizate de reglementare si chiar de supra-reglementare, ceea ce nu este benefic pentru functionarea pietelor.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Doua banci au lansat luni serviciul de plati care asigura transferul banilor in 10 secunde

22 04 2019, ora 10:43

Incepand de luni, 22 aprilie 2019, Banca Transilvania si CEC Bank ofera clientilor proprii serviciul Plati Instant care asigura transferul banilor in mai putin de 10 secunde. O astfel de plata va putea fi efectuata oricand (24/7/365). Valoarea individuala a unei plati executate prin Plati Instant se incadreaza sub 50 mii lei.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

7 lucruri pe care trebuie sa le stie angajatorii care lucreaza cu zilieri

22 04 2019, ora 09:42

Ordonanta zilierilor, adica cea care a fost adoptata saptamana trecuta de Guvern, ca urmare a problemelor create de OUG 114/2018 (a lacomiei), a fost publicata in Monitorul oficial. Firmele trebuie acum trebuie sa stie cateva lucruri cand vine vorba de cei pe care ii angajeaza ca zilieri. De asemenea, se introduc zilele libere pentru salariatele care urmeaza o procedura de fertiizare "in vitro". Consultantul fiscal Adrian Benta a realizat o scurta analiza a OUG 26/2019.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

ASTAZI: BVB gazduieste o conferinta pe tema situatiilor specifice din activitatea societatilor listate

22 04 2019, ora 08:56

Organizatia Profesionistilor din Piata de Capital (OPPC) organizeaza, luni, la sediul Bursei de Valori Bucuresti (BVB), conferinta cu tema "Situatii specifice din activitatea societatilor listate - relatia cu actionarii, informatii privilegiate si manipularea pietei".

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Corporate Report: American, Delta si United Airlines l-au rugat pe presedintele Trump sa faca un lucru important pentru ele; Philip Morris trebuie sa elimine fumatul pentru ca sa supravietuiasca

22 04 2019, ora 06:38

In tara liberei concurente, marile companii aeriene il roaga pe presedintele Trump sa sufoce concurenta Temuta Food and Drug Administration din SUA nu are inca incredere in alternativele fara fum la tigari Cele mai scumpe tweeturi ii apartin lui Musk: de la 20.000.000 de dolari bucata Americanii fac parteneriat public-privat pentru calatorii pe Luna, in timp ce altii nu reusesc pentru Brasov

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

IN ACTIONARIATUL SIF BANAT - CRISANA Gruparea Bilteanu - Lakis, peste pragul legal, inca

22 04 2019

* ASF cere SIF1 sa blocheze drepturile de vot pentru o detinere concertata de peste 12%, pentru al patrulea an la rand * Vizate de decizia ASF sunt companiile prin care actioneaza Najib El Lakis si asociatii sai Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a stabilit, pentru al patrulea an consecutiv, ca grupul Bilteanu - Lakis, format in prezent din Aris Capital, Torch Invest si Smart Capital Investment actioneaza in mod concertat si are o detinere cumulata de 12,22777% din capitalul SIF-ului, mai mult decat dublu fata de pragul legal stabilit prin lege de 5%, cerand conducerii societatii de investitii financiare sa adopte masuri pentru limitarea drepturilor de vot, pana la pragul legal, inainte de adunarea generala a actionarilor de astazi.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

INVESTIGATIE La Hezbollah acasa vin bani din piata noastra de capital (III)

22 04 2019

* Cum cineva nu putea studia "Business and Public Administration" in Liberia, in 1984Daca va amintiti, spuneam mai devreme ca e bizar locul, momentul si modul in care Najib El Lakis si-a efectuat, cica, studiile "superioare de lunga durata"...Cine Dumnezeu merge sa invete la o facultate din Monrovia?!?

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

BVB Aprecieri pe linie la BVB, pe fondul unui rulaj modest

22 04 2019

* Toti indicii au inchis in teritoriul pozitiv Lichiditatea inregistrata in ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost de 15,71 milioane de lei, mult sub valoarea medie zilnica inregistrata anul trecut, de circa 46 de milioane de lei. Toti cei noua indici ai BVB au incheiat sedinta de vineri in teritoriul pozitiv.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

ASF: Modificarea actului constitutiv al SIF5 are temei legal

22 04 2019

* Initial, ASF a transmis ca actul constitutiv al SIF Oltenia nu poate fi modificat astfel incat Comitetul Investitional sa aiba atributii decizionale privind politica si strategiile de investitii ale societatii * Tudor Ciurezu, SIF Oltenia: "Intentia SIF1 si SIF4 este de a prelua ostil controlul asupra societatii" Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a transmis, la solicitarea inaintata de SIF Oltenia (SIF5), ca modificarea actului constitutiv al SIF5, prin infiintarea unui Comitet Investitional si reducerea numarului membrilor Consiliului de Administratie de la sapte la cinci, conform cererii avansate de SIF Banat - Crisana (SIF1) si SIF Muntenia (SIF4), are temei legal.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au deschis in crestere

22 04 2019

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au deschis in apreciere sedinta de tranzactionare de astazi.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Pagina 1 din 3187