Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 1 din 3473

Citu: Daca veneam cu informatia privind deficitul de peste 4% bugetar in februarie, la executie, ar fi fost mult mai rau

13 12 2019, ora 12:15

Cand am venit eu cu informatia referitoare la estimarea de buget pentru anul acesta, deficitul bugetar, a fost un soc pentru toata lumea, a declarat Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, la o conferinta organizata de CFA Romania.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Florin Citu: In 20 de ani o sa fie un efort foarte mare pentru a sustine pensiile noastre

13 12 2019, ora 11:45

Problema demografica bate la usa, iar sistemul de pensii a fost o preocuparea a mea personala, dar si a noastra, sustine Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, la o dezbatere organizata de CFA Romania.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Orban: A trebuit sa luam decizia rapida de a efectua plata (in cazul Romatsa) ca sa aratam ca am platit. Legea trebuie respectata de Guvern, chiar si atunci cand nu ne convine

13 12 2019, ora 11:32

"Azi noapte la ora 1 am decis sa convocam a sedinta de Guvern la ora 9 dimineata intrucat trebuia sa rezolvam imediat o problema urgenta. Suntem confruntati cu un titlu executoriu ca urmare a unei decizii a Curtii de Arbitraj. Suma initiala era de 84 de milioane care s-a rostogolit. Romatsa risca sa ramana fara bani ceea ce ar arunca in aer transportul aerian roman si european. A trebuit sa luam decizia rapida de a efectua plata chiar astazi ca sa aratam ca am platit. Sigur, nu trebuia sa se ajunga aici. Dar legea, contractul si hotararile judecatoresti trebuie respectata de Guvern, chiar si atunci cand nu ne convine", a spus vineri premierul Orban la o intalnire organizata de Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au deschis in crstere

13 12 2019, ora 11:18

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au deschis in apreciere sedinta de tranzactionare de astazi.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Analiza In urmatorii 60 de ani doua activitati din economie se vor injumatati, una aproape va disparea iar trei isi vor dubla angajatii. Vezi cum vor evolua salariile in 2020 pe diferitele tipuri de activitati.

13 12 2019, ora 11:10

In decurs de 60 de ani doua activitati ale economiei nationale isi vor injumatatii efectivele, una aproape va disparea complet iar trei isi vor dubla numarul de angajati, se arata intr-o analiza a firmei de resurse umane Adecco, transmisa vineri HotNews.ro. Agricultura si industria au suferit si vor suferi cele mai mari transformari din cauza automatizarii si digitalizarii. Vezi in text ce industrii vor pierde locuri de munca, unde se vor aparea joburi si cum ar putea evolua salariile in 2020 pe diferitele tipuri de activitati.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Ludovic Orban anunta a treia rectificare bugetara din acest an/ Legea responsabilitatii fiscale permite doar doua pe an

13 12 2019, ora 10:59

Premierul Ludovic Orban a anuntat vineri, intr-o sedinta de Guvern fulger, a treia din aceasta saptamana, ca luni va avea loc o noua rectificare bugetara, pentru a fi realimentat fondul de rezerva al Guvernului si pentru plati catre autoritati locale. Ar fi a treia rectificare bugetara din acest an, insa Legea responsabilitatii fiscale nu permite decat doua, ambele in a doua jumatate a anului.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Financial report Usurare la Bruxelles dupa victoria conservatorilor in alegerile din UK. Despre ciudata fotografie a lui Trump cu Lavrov. Culmea tupeului. Reforma pensiilor din Fanta

13 12 2019, ora 05:22

Financial Times: Usurare la Bruxelles pe masura ce conservatorii se indreapta spre o victorie convingatoare in alegeri Kommersant.ru: Acelasi cadru. Despre ciudata fotografie a lui Donald Trump cu Serghei Lavrov Haaretz: Culmea tupeului (editorial) France 24: Reforma pensiilor: a 8-a zi de greva. Sindicatele contra guvernului

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

BOGDAN BADEA, HIDROELECTRICA "Nu stim daca mai listam compania, anul viitor"

13 12 2019, ora 01:00

* "Daca nu vom lista Hidroelectrica, nu vom face altceva decat sa donam energie la pret mic catre noua categorie de baieti destepti" Listarea la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a Hidroelectrica anul viitor este pusa sub semnul intrebarii daca Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) va obliga compania sa furnizeze energie ieftina prin piata reglementata catre furnizorii de ultima instanta, care au devenit noii "baieti destepti" din energie, a declarat, ieri, Bogdan Badea, directorul general al producatorului de energie, intr-o conferinta de profil.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

SIF OLTENIA - Raport Curent

13 12 2019, ora 01:00

Eveniment important de raportat

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

BVB Obligatiuni BCR de 600 milioane lei, inregistrate in sistemul Bursei

13 12 2019, ora 01:00

* BET isi continua corectia Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a fost marcata, in sedinta de ieri, de inregistrarea in sistemul de tranzactionare al BVB a unei emisiuni de titluri obligatare in valoare de 600 milioane de lei, emise de Banca Comerciala Romana (BCR), cu maturitatea in anul 2026.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Pagina 1 din 3473