Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 1 din 3626

IN ACEST AN: Frigotehnica estimeaza o crestere cu 10% a cifrei de afaceri

07 04 2020, ora 21:43

Frigotehnica, companie din industria frigului comercial si industrial, a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 25,4 milioane euro, mai mare cu 3% fata de 2018, iar pentru acest an estimeaza o crestere de 10%, potrivit rezultatelor raportate marti, iar compania anunta ca va continua demersurile de crestere regionala incepute deja prin demararea operatiunilor pe piata din Ungaria si consolidarea prezentei din Bulgaria si Ucraina.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv

07 04 2020, ora 19:00

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare, lichiditatea totala fiind de 56,71 milioane de lei (11,74 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Incepe batalia pentru Consiliul Concurentei: PSD vrea ca sefii sa fie numiti de Parlament, nu de presedintele tarii

07 04 2020, ora 18:35

Mandatul actualui presedinte al Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, expira in aceasta luna, motiv pentru care PSD vrea sa faca in asa fel incat acesta sa nu poata fi reales, iar o noua numire sa fie facuta de Parlament, nu de presedintele Romaniei ca pana acum. Miercuri va ajunge in plenul Senatului, camera decizionala, un proiect de lege care contine o serie de amendamente ale lui Serban Nicolae (PSD), cele mai multe vizand impidicarea unei noi numiri din partea presedintelui.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Industria de aparare a dezvoltat un scanner termic de conceptie 100% romaneasca

07 04 2020, ora 16:45

Industria nationala de aparare s-a reprofilat pentru a produce produse necesare prevenirii si combaterii pandemiei COVID-19, informeaza Ministerul Economiei. Pro-Optica si Intreprinderea Optica Romana (IOR) au creat un parteneriat pentru dezvoltarea si fabricarea unui scanner termic, care permite scanarea precisa si rapida pe fluxuri de acces persoane si alarmarea in cazul temperaturilor corpului care depasesc limita febrei.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Blue Air a solicitat Guvernului un credit de salvare de 45 de milioane de euro. Avem capacitatea de a rambursa acest credit si dobanzile aferente, spun oficialii companiei

07 04 2020, ora 15:03

Blue Air solicita Statului un credit temporar de 42-45 de milioane de euro pentru a putea rezista acestei crize, au confirmat surse din industrie pentru HotNews.ro. Compania plateste Statului anual taxe si impozite de peste 100 de milioane de lei anual, dar actuala situatie a pus-o in pericolul de a inchide complet portile. Dupa trei ani de investitii, compania a devenit profitabila anul trecut. Dar, in situatia actuala, "pe fondul limitarilor legate de instituirea starii de urgenta, Blue Air a fost nevoita sa suspende temporar zborurile regulate. Pentru a asigura capacitatea companiei de a traversa cu bine aceasta perioada, Blue Air are nevoie de un sprijin financiar temporar - sub forma unui credit de salvare", spun oficialii Blue Air.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Banca Transilvania: persoanele fizice pot deschide 100% online cont curent la BT

07 04 2020, ora 14:55

Banca Transilvania lanseaza pentru viitorii sai clienti NEOcont. Primul pas spre BT inseamna acum zero drumuri la banca pentru semnaturi, dar si zero comisioane la o serie de servicii. Ce aduce NEOcont persoanelor fizice: cont bancar care poate fi folosit imediat, card de debit primit acasa, posibilitatea platii cu cardul (inclusiv facturi, taxe si impozite) sau cu telefonul, informatii despre banii din cont si tranzactii, respectiv posibilitatea de a trimite sau solicita bani.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Interviu Virgil Popescu: Din productia interna vom asigura peste 60-70% din necesarul de materiale sanitare/ Vom veni cu al doilea val de masuri care vor stimula economia

07 04 2020, ora 14:43

Romania nu trebuie sa mai fie dependenta de importurile din China, a declarat Virgil Popescu, ministrul economiei, intr-un interviu acordat HotNews.ro. Acesta spune ca incepand cu a doua jumatate a lunii aprilie, companiile romanesti vor putea asigura peste 60-70% din necesarul intern de materiale sanitare. Acestea vor produce astfel de materiale si dupa ce trece criza coronavirusului, mai ales ca trebuie refacute rezervele statului care acum sunt zero. Acum este in proces de acreditare o companie a statului care se va ocupa numai de achizitionarea de la producatori romani. Vezi ce spune despre noi masuri de sprijin a mediului de afaceri.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Cresc preturile produselor care dispar primele de pe raft. A patra saptamana de Covid 19 a generat cresteri mai domoale ale vanzarilor in retail

07 04 2020, ora 14:37

Jurnal de vanzari pe timp de criza. Preturile cresc la produsele care dispar de pe raft. A patra saptamana de COVID 19 a generat cresteri mai domoale ale vanzarilor in retail
Saptamana 12 (6-22 martie) a pastrat in buna parte topul vanzarilor saptamanilor anterioare si a adus primele cresteri generale de pret pentru categoriile de produse care dispar primele de pe raft, potrivit informatiilor transmise marti de Retail Zoom, care monitorizeaza 183 de categorii de preturi din peste 3000 de magazine din comertul modern. In saptamana a 12-a (16- 22 martie) este prima de dupa declarea starii de urgenta de presedintele Romaniei. Cumparaturile din magazinele comertului modern se mentin ridicate, dardinamica lor coboara la jumatatea celor inregistrate in saptamana de apogeu 9-15 martie. O parte din vanzari incep sa se mute catre comenzile online, odata cu restrictiile impuse de distantare sociala.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 11,74 milioane de euro pe BVB

07 04 2020, ora 14:35

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 56,71 milioane lei (11,74 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Apel pentru salvarea economiei din partea mediului privat: E nevoie de o interventie de 15% din PIB. Reducerea aparatului de stat, o prioritate

07 04 2020, ora 12:14

Cele mai mari organizatii de business din Romania au trimis o scrisoare deschisa catre Presedinte, Parlament si Guvern. Acestea cer, printre altele, o interventie de 15% din PIB si reducerea aparatului de stat.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Pagina 1 din 3626