Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 1 din 3101

Rulajul continua sa scada la BVB

19 02 2019, ora 20:19

*Crestere de 0,18% pentru BET-FIOpt dintre cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sedinta de ieri in scadere, in contextul in care rulajul zilei de ieri a fost anemic, de doar 3,81 milioane de euro, sub valoarea din sedinta precedenta, dar si sub valoarea medie zilnica consemnata in acest an, de 10,9 milioane de euro, in conditiile in care piata s-a tranzactionat in teritoriul negativ pe toata durata sedintei.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Bursele europene, trase in jos de sectorul bancar

19 02 2019, ora 20:19

Pietele din Europa au scazut ieri, dupa ce grupul bancar britanic "HSBC Holdings" Plc a raportat rezultate financiare sub asteptarile analistilor.Titlurile HSBC s-au depreciat cu 4,2%, la 636 pence.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

INCEPAND DE ASTAZI Obligatiunile Elefant.ro intra la tranzactionare

19 02 2019, ora 19:41

Obligatiunile corporative ale retailerului online Elefant.ro, emise in luna septembrie si care au scadenta in 2021, intra de astazi la tranzactionare sub simbolul ELEF21 in cadrul segmentului ATS de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), se arata intr-un comunicat al operatorului pietei.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Exclusiv Ce au discutat n spatele usilor nchise presedintele Senatului cu bancherii. Tariceanu: n 2007, bancile ne-au lasat cu ochii n soare! Seful bancherilor: Eu n-am auzit ca un sector care e taxat suplimentar ,sa creasca

19 02 2019, ora 19:12

"Intentia OUG 114 – nu ascund acest lucru- este de a pune o anumita presiune pe nivelul ridicat al dobanzilor practicate de bancile din Romania. .E foarte usor sa cumperi titluri de stat decat sa calculezi profilul de risc al unui client. Noi vrem ca bancile sa se implice mai mult in economie, nu mai putin. Vrem sa protejam interesele clientilor dar trebuie sa tinem cont si de interesele bancilor, intrucat acestea nu sunt institutii de asistenta sociala si au nevoie de profit. Vrem o negociere care sa duca la un rezultat win-win. Din discutile avute cu dl Guvernator si cu membrii CA al BNR am inteles ca exista disponibilitatea de a reconsidera modul in care se calculeaza ROBOR", a spus presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu in deschiderea intalnirii cu reprezentantii bancilor comerciale.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

LA MIJLOCUL SEDINTEI: LICHIDITATE de 2,35 milioane de euro pe BVB

19 02 2019, ora 16:11

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 11,14 milioane lei (2,35 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

DOCUMENT Finantele apeleaza la banci pentru a putea vinde titluri de stat la populatie

19 02 2019, ora 14:10

Ministerul Finantelor va incheia contracte cu bancile pentru a derula emisiuni de titluri de stat pentru populatie, iar comisionul va fi de 0,1% pentru efectuarea operatiunilor legate de activitatea de vanzare a titlurilor de stat pentru populatie, aplicat la valoarea de inchidere a fiecarei emisiuni, se arata intr-un proiect publicat pe site-ul institutiei. De asemenea, va mai plati 0,1% pentru platile serviciului datoriei aferent acestor titluri, inclusiv pentru operatiunile de rascumparare anticipata, aplicat la valoarea operatiunilor efectuate catre detinatorii de titluri de stat.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Ministerul Energiei a cerut amanarea taxei de 2% pe afacerile companiilor din sector

19 02 2019, ora 14:40

Ministerul Energiei a solicitat prorogarea cu un an a termenului de aplicare a contributiei de 2% din cifra de afaceri pentru companiile din energie, prevazuta in Ordonanta de Urgenta 114/2018, a declarat Doru Visan, secretar de stat in minister.

Sursa: WALL-STREET.RO

Citeste mai departe...

Comisia senatoriala de buget a amnat cu o saptamna dezbaterea OUG 114

19 02 2019, ora 12:23

Comisia de buget a Senatului a amanat cu o saptamana discutiilor privind OUG 114/2018 care prevede masuri fiscale, printre care si introducerea "taxei pe lacomie" pentru banci. Amanarea a fost necesara, potrivit sefului comisiei, social democratul Viorel Arcas, pentru ca toate amendamentele propuse sa fie transmise Ministerului Finantelor pentru a fi analizate.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Structura fortei de munca din Romnia: Cele mai multe noi locuri de munca, n comert si IT

19 02 2019, ora 11:53

Anul trecut, numarul de contracte de munca cu norma intreaga din Romania a crescut cu peste 4%. Domeniile cu cea mai mare crestere a numarului de angajati au fost cele din zona de transport-logistica, iar cele mai multe locuri de munca nou create au fost in sectorul comertului si IT, potrivit Patronatul Investitorilor Autohtoni.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au deschis in scadere

19 02 2019, ora 10:30

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au deschis in depreciere sedinta de tranzactionare de astazi.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Pagina 1 din 3101