Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 1 din 2987

Financial review Prima pagina a presei straine: Parisul testeaza un nou bitum asfaltic care reduce la jumatate zgomotul. Germania: situatie umilitoare pentru CSU. Negocierile ntre Londra si UE, n impas. Lacunele legislative ameninta sa creeze paradisuri fiscale n cadrul UE. Printre ele, si Romnia

16 10 2018, ora 06:00

Financial Times: Trump, deschis la reactia sauditilor, in timp ce izolarea Arabiei Saudite se accentueaza Le Figaro: In defensiva, Ungaria face apel sa fie "zdruncinat" Bruxellesul in privinta imigratiei Les Echos: Parisul testeaza un nou bitum asfaltic care reduce la jumatate zgomotul produs de trafic si nu mai concentreaza cadura solara Le Monde: Germania: situatie umilitoare pentru CSU, partidul aliat al lui Merkel, la alegerile din Bavaria El Pais: Lacunele legislative ameninta sa creeze paradisuri fiscale in cadrul UE. Printre ele, si Romania Brexit: negocierile intre Londra si UE, in impas The New York Times: Italia se opune insistentelor UE de a impune sanctiuni drept raspuns la atacurile cibernetice. Lectura placuta!

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Bittnet Systems doreste majorarea capitalului social

16 10 2018

Bittnet Systems (BNET) isi propune majorarea capitalului social cu suma de 2,89 milioane de lei, pana la 51,75 milioane de lei, prin emiterea unui numar de 3,04 milioane de actiuni noi, oferite spre subscriere la un pret de 0,95 lei/titlu, arata emitentul in prospectul aprobat de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) si publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Debut pozitiv de saptamana pentru indicii bursei noastre

16 10 2018

*Rulaj de 35,23 milioane de lei Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a avut o evolutie pozitiva in sedinta de debut a saptamanii, toti indicii pietei inregistrand aprecieri ale cotatiilor, in ton cu evolutia principalilor indici bursieri europeni.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

"Porsche" nu exclude listarea unui "supergrup" de branduri din cadrul "Volkswagen"

16 10 2018

Producatorul de masini sport "Porsche" AG ar putea valora o avere daca va fi listat cu brandurile de lux ale grupului "Volkswagen", a afirmat directorul financiar Lutz Meschke, transmit Automotive News Europe si Reuters.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Bittnet preia Crescendo International pentru 11 milioane lei

16 10 2018

Dendrio Solutions, companie - parte din grupul Bittnet Systems (BNET), a batut palma cu Crescendo International pentru transferul activitatii de integrare IT and C al Crescendo catre Dendrio, contra sumei de 10,9 milioane de lei, informeaza Bittnet intr-un raport publicat, ieri, pe site-ul operatorului de piata.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Totul despre noile case de marcat 2018. ANAF: Sunt obligatorii celor prevazuti de lege

15 10 2018, ora 20:25

"Dotarea cu aparate de marcat cu jurnal electronic este obligatorie!", avertizeaza Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) pe site-ul oficial. Contribuabilii mici mai au timp  pana la 1 noiembrie 2018 sa se doteze cu case de marcat cu jurnal electronic, fara sa riste sa primeasca avertisment pentru nedotare, pe legea prevenirii. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a listat pe site o serie de documente si situatii privind obligativitatea noilor aparate fiscale.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv

15 10 2018, ora 20:12

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au inchis in teritoriu pozitiv, lichiditatea totala fiind de 35,23 milioane de lei (7,55 milioane de euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

BT: Investitiile n productie scad. Cele mai afectate domenii

15 10 2018, ora 17:03

Dinamica anuala a investitiilor productive ar putea decelera de la 4,7% anul trecut la 3,6% anul acesta, la 3,1% anul viitor, respectiv 1,1% in 2020, conform scenariului macroeconomic central al Bancii Transilvania (BT), citat de Mediafax

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Raluca Micu (BNR): Platformele prin care se cumpara monede virtuale ar putea fi asimilate caselor de schimb valutar

15 10 2018, ora 16:12

Fintech-urile care pun la dispozitie platforme de tranzactionare a monedelor virtuale ar putea fi nevoite sa aplice cerinte de cunoastere a clientelei, conform unei directie in lucru la nivel european, sustine Raluca Micu, sef de serviciu, Financial Market Infrastructures and Payments Oversight Department la Banca Nationala a Romaniei (BNR).

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Pretul aurului, in crestere, pe fondul scaderii burselor

15 10 2018, ora 15:53

Pretul aurului a crescut, astazi, cu aproape un procent, pana la cel mai ridicat nivel din ultimele 12 saptamani, dupa ce pietele bursiere din Asia au scazut, iar investitorii se confrunta cu impactul tensiunilor comerciale dintre SUA si China, precum si cu majorarea dobanzilor in SUA, transmite Reuters.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Pagina 1 din 2987