Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 1 din 3398

Rate mai mici la imprumuturile pentru locuinte prin refinantare, la Banca Transilvania

14 10 2019, ora 13:41

Persoanele care doresc sa refinanteze la Banca Transilvania creditele imobiliare/ipotecare in lei sau euro pot beneficia de rate mai mici. Cea mai noua oferta BT, valabila pana la finalul acestui an, inseamna imprumuturi mai avantajoase, acoperirea de catre banca a taxelor notariale si evaluarea imobilului fara a fi perceput comision.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Importurile in crestere si turismul au adancit deficitul contului curent la peste 7 miliarde de euro

14 10 2019, ora 13:11

Importurile de bunuri din primele 8 luni ale anului au largit defictul contului curent la peste 10 miliarde de euro, iar turismul a contribuit si el cu peste un miliard de euro la deficitul de cont curent, potrivit datelor publicate luni de Banca Centrala. Balanta serviciilor a inregistrat un excedent mai mare cu 357 milioane euro, balanta veniturilor primare a inregistrat un deficit mai mic cu 963 milioane euro, iar balanta veniturilor secundare a inregistrat un excedent mai mic cu 215 milioane euro.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Primariile din tara au nevoie de 8,5 miliarde lei, dar Guvernul le-ar putea da doar 1,4 miliarde/ Vezi lista celor aproape 1.600 de localitati care vor primi

14 10 2019, ora 12:38

Aproape 1600 de localitati urmeaza sa primeasca sume defalcate din taxa pe valoarea adaugata pentru echilibrarea bugetelor locale. Este vorba despre un proiect despre care se banuieste ca ar intra in sedinta de Guvern de luni. Din proiectul Ministerului intelegem ca ar fi nevoie de 8,5 miliarde lei, dar Guvernul va da doar 1,4 miliarde lei.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au deschis in crestere

14 10 2019, ora 10:42

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au deschis in apreciere sedinta de tranzactionare de astazi.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Eugen Radulescu, BNR: Teoria wage led growth are o pozitie cu totul marginala in abordarile academice, iar conditiile din tara noastra nu justificau aplicarea ei

14 10 2019, ora 07:58

In ultimii ani s-a vorbit mult despre wage led growth (WLG) in contextul politicii de crestere a veniturilor adoptata de Guvern pentru perioada 2017-2020. In realitate, wage led growth are o pozitie cu totul marginala in abordarile academice, iar ceea ce s-a intamplat la noi in ultimii ani respecta doar partial preceptele wage led growth. Oricum, conditiile din tara noastra nu justificau wage led growth ca politica macroeconomica, crede seful Directiei de Stabilitate din Banca Centrala, Eugen Radulescu. Acesta a mai povestit si modul inedit in care conducerea BNR a aflat de existenta OUG 114/2018.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Lucian Anghel BVB: Nu voi mai candida. Nici pentru pozitia de presedinte nici pentru cea de membru in Consiliul Bursei (I)

14 10 2019, ora 07:15

Lucian Anghel, inca presedinte al Bursei de Valori Bucuresti, a confirmat intr-o discutie cu reporterul HotNews.ro ca nu va mai candida pentru un nou mandat la sefia BVB, nici ca simplu membru in Consiliul Bursei. Discutiile din familie si noile sale proiecte de viitor au cantarit cel mai greu in decizia luata. Despre reusitele si esecurile in evolutia piatei de capital locala.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Financial report: Trichet sare in apararea lui Mario Draghi. Brexit: cateva zile inaintea summitului crucial. Polonia - testul pentru democratie

14 10 2019, ora 05:41

Financial Times: Jean-Claude Trichet sare in apararea lui Mario Draghi (editorial scris de fostul presedinte al BCE) Les Echos: Brexit: cu cateva zile inaintea unui summit crucial, speranta revine Kathimerini: Von der Leyen va trebui sa astepte New York Times: Polonia - scrutin crucial pe care multi il vad drept un test pentru democratie. Stiri pe scurt.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

BVB Cresteri usoare dupa caderea Guvernului, dar lichiditatea sufera

14 10 2019

* Rulaj de 12,4 milioane de lei, cel mai mic din 23 august incoace A doua saptamana calendaristica ce a urmat anuntului FTSE Russell privind promovarea pietei noastre de capital in categoria celor emergente secundare, incepand cu toamna anului viitor, a adus o crestere modesta pentru indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB), dupa scaderi in saptamana anterioara.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

NICI DIN A TREIA INCERCARE Actionarii Transelectrica nu au intrunit cvorumul pentru majorarea capitalului

14 10 2019

* Astazi are loc o noua adunare a actionarilor TEL pentru a vota operatiunea ce include si aportul a 17 terenuri aflate in proprietatea Ministerului Economiei Actionarii Transelectrica (TEL) nu au reusit, in adunarea de la finele saptamanii trecute, sa intruneasca cvorumul de prezenta de 85% prevazut de lege pentru majorarea capitalului social al companiei prin aport in natura, in conditiile in care vineri au fost prezenti actionari cu detineri cumulate de 77% din societatea ce asigura transportul energiei electrice in tara noastra, reiese din notificarea remisa de emitent catre Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

UPDATE Statul nu reuseste sa stranga actionarii Transelectrica pentru majorarea capitalului

14 10 2019

* ACTUALIZARE - Statul Roman, nu a reusit nici din a patra incercare sa stranga suficienti actionari ai Transelectrica pentru a supune la vot majorarea capitalului social al companiei inclusiv prin aportul in natura a 17 terenuri ale Ministerului Energiei in conditiile in care, la adunarea de astazi s-a inregistrat o participare de 77%, sub cvorumul prevazut de lege in acest caz, de 85%, se arata intr--un raport al companiei remis astazi Bursei de Valori Bucuresti (BVB). ---------- Actionarii Transelectrica (TEL) nu au reusit, in adunarea de la finele saptamanii trecute, sa intruneasca cvorumul de prezenta de 85% prevazut de lege pentru majorarea capitalului social al companiei prin aport in natura, in conditiile in care vineri au fost prezenti actionari cu detineri cumulate de 77% din societatea ce asigura transportul energiei electrice in tara noastra, reiese din notificarea remisa de emitent catre Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Pagina 1 din 3398