Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English
Stiri - Cauta in arhiva:
   
De la:
Pana la:
Cauta:
  Cauta in arhiva
   

Stiri

Pagina 1 din 2479

TOP domenii in care firmele cresc mult, in UE. Romania, sub Ungaria si Bulgaria

20 10 2017, ora 18:20

Uniunea Europeana a facut un top al domeniilor care au cele mai mari ponderi ale firmelor in crestere raipda, in statele membre. Pe tari, Romania este sub vecinele sale din UE, Bulgaria si Ungaria, cand vinde vorba de procentul firmelor cu crestere mare in randul tuturor intreprinderilor din statul respectiv, releva datele publicate vineri de Biroul european de statistica Eurostat.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Ordinul ANPC in urma controlului la Raiffeisen Bank a fost emis: Bancii i se solicita sa aduca contractele la conditiile din momentul semnarii si un nou grafic de rambursare. Ce spune directorul general al ANPC Paul Anghel

20 10 2017, ora 17:03

Ordinul ANPC cu privire la creditele in franci elvetieni, in urma controlului la Raiffeisen Bank a fost semnat vineri si solicita bancii aducerea contractelor de credit la momentul anterior deciziei de a nu informa clientii cu privire la costurile creditului si sa propuna un nou grafic de rambursare. Directorul general al ANPC Paul Anghel a declarat pentru News.ro ca la acest moment exista o problema de imagine pentru intreg sistemul bancar si ca bancile trebuie sa isi modifice atitudinea si abordarea fata de clienti. Banca, la randul sau, a anuntat ca va contesta masura in justitie.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Lichiditate de 1,69 milioane de euro pe BVB

20 10 2017, ora 14:41

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 7.788.568 lei (1.696.079 euro).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Rezultate TVA Split: Mai putin de unu la mie, rata de optiune in aproape 3 saptamani

20 10 2017, ora 14:29

Mai putin de unu la mie dintre firmele si alti contribuabili inregistrati in scopuri de TVA din Romania au trecut voluntar la sistemul platii defalcate a taxei pe valoare adaugata, in primele 19 zile de la intrarea in vigoare a TVA split optional, potrivit datelor oficiale comunicate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala, la solicitarea StartupCafe.ro.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Liviu Nistoran, noul presedinte al Consiliului de Administratie SNG

20 10 2017, ora 12:26

Liviu Nistoran este noul presedinte al Consiliului de Administratie (CA) Romgaz (SNG), potrivit unui comunicat de presa al companiei publicat pe Bursa de Valori Bucuresti.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Liviu Nistoran, noul presedinte al Consiliului de Administratie Romgaz

20 10 2017, ora 12:26

Liviu Nistoran este noul presedinte al Consiliului de Administratie (CA) Romgaz (SNG), potrivit unui comunicat de presa al companiei publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Romanii si restul cetatenilor europeni. Asemanari si diferente in obiceiuri, activitati pe net, tipologii familiale si de munca. Totul, interactiv

20 10 2017, ora 12:08

In toate statele membre, femeile parasesc casa parinteasca si se casatoresc mai devreme decat barbatii. In Romania, femeile pleaca de acasa la 25.8 ani, nasterea primului copil are loc la 26.8 ani si prima casatorie are loc cu cateva luni dupa prima nastere. Desigur, discutam despre medii. Vezi in text grafice interactive legate de obiceiurile noastre fata de cele ale celorlalti europeni, de tipologia familiilor in statele UE fata de cele de la noi sau  de modul in care romanii consuma netul (comparat cu ceilalti cetateni europeni. Totul, intr-o maniera interactiva.

Sursa: HOTNEWS.RO

Citeste mai departe...

Procesul de listare al Transilvania Broker, primul intermediar din asigurari la bursa, debuteaza pe 24 octombrie

20 10 2017, ora 11:45

Oferta publica de vanzare a 25% din Transilvania Broker, primul intermediar din asigurari care vine la bursa romaneasca, va incepe pe 24 octombrie, potrivit unui document aflat pe pagina companiei.

Sursa: ZF.RO

Citeste mai departe...

Indicii BVB au deschis in urcare

20 10 2017, ora 10:41

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au deschis in apreciere sedinta de tranzactionare de astazi.

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Electrica acorda un imprumut intragrup pe termen scurt de 100 milioane lei filialei Electrica Furnizare

20 10 2017, ora 10:31

Consiliul de Administratie al furnizorului si distribuitorului de energie Electrica SA a aprobat acordarea unei linii de credit revolving intragrup pe termen scurt de 100 de milioane de lei catre filiala de furnizare Electrica Furnizare, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Sursa: BURSA.RO

Citeste mai departe...

Pagina 1 din 2479