Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English

Analiza piata de capital

 

Clientii Alpha Finance Romania, prin intermediul grupului Alpha Bank, au acces la unul dintre cele mai bune departamente de analiza investitionala din Romania. In ultimii anii departamentul a reusit sa isi consolideze pozitia pe piata de capital locala drept unul dintre cele mai productive departamente de analiza.


Departamentul de analiza produce in mod regulat rapoarte de evaluare pentru cele mai importante companii listate la Bursa de Valori Bucuresti. Pe langa acestea produce si alte tipuri de rapoarte in functie de evolutia pietei de capital locale cat si de necesitatile clientilor Alpha Finance.

 

Rapoarte periodice Rapoarte companii Rapoarte macro

 

Echipa noastra urmareste permanent evolutia pietei de capital in vederea identificarii celor mai atractive oportunitati de investitii. In viziunea noastra, calitatea rapoartelor de analiza, acuratetea estimarilor precum si ideile noi de investitii reprezinta fundamentele unor randamente atractive.


Rapoartele emise de catre analistii nostri au la baza analize detaliate ale emitentilor iar opinia formulata de catre acestia este construita atat in jurul situatiei actuale a companiei analizate cat si a perspectivelor de dezvoltare ale acesteia. Departamentul de analiza emite opinii puternic argumentate dar si unele dintre cele mai precise estimari din piata cu privire la companiile analizate.