Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English

Utilizarea serviciului ALPHATRADE

1. Inaintea solicitarii deschiderii unui cont online informati-va prin:

 

Documentul de prezentare al Alpha Finance Romania SA

Politica de executare a ordinelor

Politica de prevenire a conflictelor de interese

 

 2. Modalitati de deschidere a contului

 

Contul poate fi deschis la distanta sau la sediul Alpha Finance Romania.

Daca alegeti deschiderea contului la distanta documentele de deschidere de cont pot fi transmise de Alpha Finance Romania prin posta sau prin e-mail.

Dupa exprimarea consimtamantului pentru incheierea unui contract la distanta prin semnarea/stampilarea DECLARATIEI, veti completa, semna/stampila toate documentele necesare deschiderii de cont. Va rugam sa semnati peste tot unde este solicitata semnatura clientului. Fisa de specimene de semnaturi se completeaza cu datele de identificare si semnaturile persoanelor autorizate de client sa emita in numele si pe seama Clientului Ordine si Instructiuni de Transfer dar si cu datele de identificare si semnatura titularului de cont.

Toate aceste documente va rugam se le trimiteti (in doua exemplare) prin posta, cu confirmare de primire, la sediul Alpha Finance Romania sau le puteti aduce personal, impreuna cu documentele de identificare, dupa caz, si cu dovada depunerii sumei necesare pentru investitii.

ATENTIE! Pentru a putea deschide contul avem nevoie in mod obligatoriu de: i) fotocopie a documentelor de identificare, ii) informatii privind contul bancar, inclusiv extras de cont sau cec stampilat, iii) documente de evidenta a locului de rezidenta

 

3. Modalitati de plata a sumei de investit:  

 

  • Numerar, prin casieria oricarei sucursale Alpha Bank Romania, in contul Alpha Finance Romania:

     IBAN: RO34 BUCU 0410 1717 2511 RO07 deschis la Alpha Bank Romania sucursala Dorobanti

  • Transfer bancar, in contul Alpha Finance Romania:

     IBAN: RO34 BUCU 0410 1717 2511 RO07 deschis la Alpha Bank Romania sucursala Dorobanti

Suma minima pentru a deschide un cont de investitii online este de 5.000 RON.

 

4. Activarea contului de catre Alpha Finance Romania

 

Dupa ce vom primi documentele necesare deschiderii de cont si vom avea confirmarea bancii pentru virarea sumei de investit in contul societatii, veti primi pe adresa de e-mail mentionata in contract un link pe care il veti accesa pentru a creea contul de tranzactionare. Veti stabili, personal, numele de utilizator, parola de accesare a contului si intrebarea de siguranta dupa care veti incheia procedura de deschidere a contului. Veti primi un nou email pentru activarea contului care va contine link-ul pentru activarea contului si toate detaliile contului incluzand numele de utilizator, parola de access a contului (setata anterior) si parola ordin (generata de sistem) care poate fi schimbata oricand din meniul “Administrare cont”. Parola ordin este necesara pentru transmiterea  ordinelor si instructiunilor de transfer de fonduri sau informari pentru depunerea de fonduri.

Periodic, sistemul va solicita schimbarea acestor parole.