Alpha Finance

Servicii profesionale de brokeraj

  • Romana
  • English

Cum deveniti client?

Deschiderea unui cont de investitii se poate face fie la sediul societatii impreuna cu unul din agentii nostri de servicii de investitii financiare, fie inregistrandu-va la rubrica vreau sa fiu contactat, iar in cel mai scurt timp veti fi contactat de unul dintre brokerii societatii care va va explica modalitatea prin care puteti deschide un cont de investitii.

 

Deschiderea unui cont de investitii presupune semnarea unui contract de servicii de investitii financiare. Documentele de identificare necesare deschiderii de cont:

 

Persoane Fizice Persoane Juridice Fonduri de investitii

 

In cazul in care optati pentru deschiderea unui cont de investitii la distanta, dupa ce veti trimite in original documentele catre Alpha Finance si le vom verifica, veti primi prin posta cu confirmare de primire pe adresa declarata un exemplar din contract, semnat si stampilat de catre Alpha Finance. De asemenea veti primi pe adresa de e-mail mentionata in contract user-ul si parola pentru accesul initial la cont.
Din acest moment contul dumneavoastra este activ si la prima logare in sistemul ALPHATRADE trebuie sa modificati parola de acces astfel incat aceasta sa fie cunoscuta doar de catre dumneavoastra.

 

 

Alimentarea contului de investitii:


Puteti depune numerar prin casieria oricarei sucursale Alpha Bank sau puteti vira suma dorita in unul dintre urmatoare conturi bancare:

 

RON: RO34 BUCU 0410 1717 2511 RO07 Alpha Bank Romania sucursala Dorobanti
EUR: RO88 BUCU 0410 1717 2511 EU07 Alpha Bank Romania sucursala Dorobanti
USD: RO48 BUCU 0410 1717 2511 US07 Alpha Bank Romania sucursala Dorobanti

 

Beneficiar: Alpha Finance Romania, CUI: 6641837